27 Haziran 2024 Perşembe

#AVRUPALI FAŞİST PARTİLER İSLÂM DÜŞMANLIĞINI KÖRUKLÜYOR

AVRUPALI FAŞİST PARTILER ORTAMI GERMEYE BAŞLADI

Bu yazıyı yazdıran Müslüman devletleri yöneten Vehhabilere ait zihniyettir.

Bu günler için iktidar edilmiş kripto İslamcılardır.

Geertz Wilders Hollanda başbakanı yazmış bunu;

İslam bir dindir. Ve dinin eleştirisine izin verilir. Ve 20 yıllık güvenlik, barınma evleri, 5 fetva, binlerce ölüm tehdidi ve birçok İslam ülkesini ziyaret ettikten sonra şunu söyleyebilirim ki #islam iğrenç, kınanacak, şiddet içeren ve nefret dolu bir dindir."

Sayın Geertz Wilders'a İncilin "SEVGİ" dolu ayetlerinden sundum.
Okudukça yüreğinden sevgiler fışkırsın 😂
Tesniye 7:2'nin İngilizcesi. Hollanda dili İNCİL edinmedim, dili bilmem.



Sağda Tesniye 7;2 ayet. Kur'an'da  olde Sayım 6;1,2,3,4'teki Kardeş Katliamı ayetleri Tevbe Suresi 23'de ve her yerde bol bol vardır.
Kökeni de Tevrat,  Incillerdir.


Mekke'nin fethi için Medine'de bulunan Müslümanların çoğu Mekke'li olduklarından aileleri, akrabalarıyla savaşmak istemezler.
Onları ikna ayetleri Tevbe Suresinde toplanmıştır.
İncil'lerden türetilen Kur'an ne kadar kötüyse bay Geertz, Inciller de 10 kat kötüdür. Özellikle Doğu Kiliseleri İncılleri


Batılılar Haçlı Seferi olan 1. Dünya Savaşını kazandıktan sonra, kendileriyle Osmanlıyı yıkmak için çalışan gayri müslim isyancıları Müslüman kimliğinde devletin başına getirdi.

Said-i Kürdi'den Fetö, Menzil ve tümü Yahudi ve Hıristiyanlardan oluşan cemaatler iğrenç şeriatlarıyla, atalarımızın Arap geleneklerini uzak tuttuğu, kabul edilebilir bir Islâm uygulamasını yok ettiler.



Bizim İslamcılar Doğu Kiliseleri Hıristiyanlarıdır. Siz, yani Avrupa ülkeleri 1961'den beri bunları eğitip bize gönderdiniz.
Bunlar sizlerle 628 Sasani Tizpon savaşından beri ortaklar.


Oysa, kendinden önceki Katolik ve Ortodoks Hıristiyan geleneklerini barındıran Emevi Islâm'ı gerçekten öğren, soykırımcı, kan dökücü bir intikam diniydi.

1400 yıllık iyileştirmelerin yok edildiği uygulamalar ile cehalete, sefalete battığını göremeyen Müslüman toplumları şimdi Justinyen'in Lutilere verdiği yakılarak ölüm cezalarına tâbi tutularak dünya nüfusu azaltılacak.

İlginç olanı bu iste onların memurları olan kukla hükümetler baş rol oynayacak.

Nasyonal sosyslist Geertz Wilders bir AB-D projesidir. Farklı uyarlamaları diğer Avrupa ülkelerinde ya iktidar ya da iktidara ortak edilecektir.

Bizde, Mhp'nin, Biden-Rte G7 görüşmesinden dönüşüyle hükümette kalmasını o gün de bu, A.B ülkelerinde faşist partilerin 3.Dünya Savaşı nedeniyle Joe Biden tarafından getirildiklerini iddia etmiştim.

Bunda da ısrar ediyorum.


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: