4 Haziran 2024 Salı

#02 HAZİRAN 2024 YEREL SEÇİMLERİ SONUCU

02 Haziran 2024 Tekrar Edilen Belediye Seçimleri 7 Merkezde Yapıldı.

Akp, Sivas, Aksaray ve Tunceli'den 3 belediye aldı.

Chp, Pınarbaşı ve Büyükkarıştıran, iki belediye aldı.

Dem ve Mhp 1'er belediye aldılar.

En ilgi çekici olanı ise AKP'nin Tunceli Mazgirt'te (Kızıl Kilise) belediye almasıydı.


Kayseri Pınarbaşı Alpaslan Türkeş'in memleketi olarak biliniyorsa da, Ermeni isyancılardan olan ve Müslüman Türk soykırımı yapmaktan Türkeş'in dedeleri ve akrabalarını Sultan Abdülaziz 1864'te Kıbrıs'a sürmüş, şehrin adını da AZİZİYE yapmıştı.

İngiliz destekleriyle Mecusi Yahudi olan Çerkezler, 1739'da Osmanlı'dan Hilafeti almak bahanesiyle isyan eden, Yemame ve Necd Yahudilerinin kurduğu Vehhabi dinini benimsemişlerdi.

İngiliz parasıyla Ruslara isyan eden Vehhabi Çerkezlerini 1864'de Ruslar Karadeniz'in ortasına atmıştı. Osmanlıya da;

"Bunları kabul edersen seni işgal ederim" diyerek tehdit etmişti.

Fransız annesinin destekleriyle Fransa'dan aldığı askeri ve siyasî destekle, Anadolu'ya giren Abdülaziz bütün Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi- Yezidi isyanlarını bastırmıştı.

Devlete asker, vergi vermeyen, Türk ve Müslüman soykırımı yapan, Pınarbaşı'nda da 1864 sürgünüyle, henüz doğmamış olan Ermeni çeteci torunu Hüseyin Feyzullah- Türkeş'e ait soy bakımından pek bir şey kalmamıştı.

Aynı Çerkezlerden olan orgeneral Hulusi Akar da, Manyas'a yerleştirilen Çerkezlerin Hanefilik mezhebine geçmeleri ve Atatürk Cumhuriyetini benimsemelerini hazmedemeyeyip, Kayseri'ye göç etmesinin nedeni de, İngiliz kışkırtmasıyla Türkiye Cumhuriyetini Çerkez Cunhuriyeti yapmak isteyen Çerkez Ethem'in  Yahudi Ingiliz dini Vahhabilik ve Osmanlı- Türk Düşmanlığında direnmesinden baska nedir ki?

İngiltere Rusları, Çerkezlerin Osmanlı ülkesine sürülmeye ikna etmiş, Abdülaziz de kabul etmek zorunda kalmıştı. Abdülaziz Mısır, Suriye dahil tüm Osmanlı coğrafyasına Çerkezleri dağıtmıştı.

Pınarbaşı'ndan sürdüğü Ermenilerin yerine de Çerkezleri yerleştirmişti.

Ortodoks Hıristiyan hareketi olan Suud Vehhabiliği ile ortak hareket eden Osmanlı Ortodoks Süryanileri olan Ermeniler ile Vehhabi Çerkezler İngiliz, ABD destekleriyle Ruslara isyan ederken, Ermeniler de Rus, Ingiliz, ABD destekleri ile Osmanlıya isyan ediyorlardı.

Aynı merkezden yönetilen bu gayrimüslimler, Abdülaziz öldürüldukten sonra Pınarbaşı'nda da Ermeniler ile kader birliği yaptılar ve CIA- İngiliz kurumları olan Mhp-Fetö Nurculuk merkezlerinde ortak oldular.

Bu günkü Ychp'nin de aynı kökenden gelmesi dikkate alınırsa, Osmanlıyı yıkan gayrimüslim Doğu Kiliseleri Hıristiyanları koalisyonunun, Osmanlının yerini alan en ünlü Cihat subayı Atatürk ve yoldaşlarının kurduğu Cumhuriyeti tasfiyede ortak olduklarını göstermektedir.

31 Mart'ta tepki oyları alan Ychp'nin, "yumuşama" siyasetinin sonucu olarak, geçen iki ayda hızını kaybettiğini de bu seçimler göstermiştir.

Bu tarihi bilgileri yazma nedenim, iktidar ve muhalefetin Atatürk'ün öldürülmesinden sonra devlet idaresine Türk ve Müslüman soyluları almamaları, bizi İslamcılık, Türkçülük, Atatürkçülük ile aldatmaya devam etmeleri yüzündendir.

Osmanlı ülkesinde ve ondan kalan Türkiye Cumhuriyeti devletinde MİLLİ KİMLİK KAZANMASI ENGELLENEN TEK MİLLET TÜRKLERDİR.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: