22 Haziran 2024 Cumartesi

21 Haziran 2024 Cuma

#DİAMOND TEMA HEDEF

 #DİAMOND TEMA, IŞID MEDYASINCA HEDEF GÖSTERILDİ.



Işid terör örgütünün yayın organı Azaim Medya Diamond'u hedef gösterdi.




Bu genç dine, peygambere iftira atmadı, olan ve hâlâ yaşayan geleneği söyledi.

Geçmişte onlara yaptığım, "yalnız Kuran ve Hadis kaynaklarını kullanarak İslâm dinini hedef almakla suçlanırsınız, benim gibi bunların öteki dinlerde de var olan gelenekler olduğunu vurgulayın" önerimi dinlemediler. 

Hatta bazıları beni İslamcı ve Akpli olmakla suçladılar.

Beş-on  yıl önce bunlarla ben bu yüzden ayrıldım. 

Ama, "Biz bunları Peygamber Sünneti kabul ediyoruz, uyguluyoruz, sizin laik zihniyetiniz bizi bağlamaz" diyerek tartışmayı bitirmek yerine, gerçeği inkar ederek işi peygambere hakarete vardıran iftiralar ile insanları öldürmeyi , linç ettirmeyi yanlış bulduğum için yazıyorum.

Bu ilkellik terk edilmelidir.

Türkiye gibi asla Arap geleneklerini uygulamamış ülkede tepki çeker, deşifre olurlar endişeleri ile inkâr etme siyaseti güdüyorlar.

Arap ülkelerinde Gada Cemşir gibi kadınlar arada bir gündeme taşıyor.

Isid Yahudi terör örgütü de "sünnet" diyerek 0-6 yaş arası çocuklarla zevk evliliği, köle ticareti yapıyor.

Bu evlilikler bütün Arap ve Müslüman ülkelerinde yaşanıyor.

Bu evliliklerin eleştirilmesini dine hakaret sayıyorlar.

Olay budur.

Osmanlı'da kızlarda evlilik yaşı devlet sınırları içinde 8'di. Her toplum geleneğine göre yaşardı.

Türklerde Balkanlarda gelenek 16'ydı. Şafiler gibi 13 yaş, Süryaniler, Yahudilerde 1,5 ile 3 yaş gibi farklı uygulayanlar da vardı.


Osmanlı pek karışmazdı.

Atatürk cumhuriyetinde bile ilk önce 14 sonra 16, 1961'de 18 yaş olarak uygulandı.

Cumhuriyet aile içi baba-kız gibi üremeleri yasakladı. Nüfus kağıdı vermedi. 26 Kürt isyanı çıktı.

Avrupa da farklı değildi. Avrupa kralları bile baba-kız ilişkisinden üreyen endogamy ensest çocuklarıydı.

Devrimci burjuvalar bunları yasakladı. Gizli açık gelenekler hala yaşıyor.

Arap, Sabi, Yahudiler, Yunanlı Sabilerde köle ve özgür bebeklerle zevk evlilikleri yaygındı. Aşiret beylerinden padişahlara kız ve erkek çocukları köle olarak hediye vermek yaygındı.

Bu gün Türkiye de içlerinde olmak üzere 57 Müslüman ülkede böyle bebek-cocuk evlilikleri her dinden insanlarca uygulanan bir gelenek.

Avrupalılar bunu " yalniz Müslümanlar bebek evlilikleri ve biseksüel aile yaşamına sahipler" diye veriyorlar.

Vatikan İncili Levililer 18. Bap ayetlerini delil göstererek kendilerinde olmadığını iddia ederek Müslüman Düşmanlığı yapıyorlar.

Aynı yasaklar Kur'an'da da vardır(Eşcinsellik Yasakları; İsrâ, 17/32; bk. Furkân 25/68; Mümtehine 60/12)

Nisa 23 Anneleriniz, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeşin kızları, kız kardeşin kızları, sizi emziren anneleriniz, sütbacılarınız, eşlerinizin anneleri, kendileriyle birleştiğiniz eşlerinizden olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız size haram kılındı. Eğer onlarla birleşmiş değilseniz (nikâh ortadan kalktığında) kızlarını almanızda size bir sakınca yoktur. Kendi sulbünüzden olan oğullarınızın eşleri ve iki kız kardeşi birden almak da size haram kılındı; ancak geçen geçmiştir," diyerek bunları yasaklar, ayet tebliğinden önce yapılmış ensest evlilikleri de "ancak geçen geçmiştir," diyerek bağışlar.

Ensest toplum olan Araplar, Hintliler, Mısırlılar ve diğerleri gizli açık bu geleneklerini " biz peygamber soyuyuz, Peygamber bizimle akraba evliliği yaparak bizi sorumsuz- muaf kıldı" diyerek uyguladılar.

Bu yüzden sayısız Ermeni, Yezidi, Süryani, Keldanilerden Müslüman olanlar parayla SEYİT BELGELERİ alarak ensest uremeye devsm ettiler.

Şeyh Sait, Seyit Rıza gibi Ermeni ve Yahudi devşirmelerin hepsi kendini SEYİT ilan etmiştir.

Seyit Rıza avanesi aileden gelen Kemal Kılıçdaroğlu ailesi de Kureyşan adıyla meşhurdu.

Bu konuda geniş bir soy kütüğünü de hem açıkladı hem de kitap yaptı.




Coğrafyamızda her millet, dinde bu gelenekleri Peygamber Sünneti göstererek uygulayan IŞİD de bunlara en çok malzeme veren, sadece kendi halkından kendinden olmayanlara cihat ilan eden Ingiliz dini Vehhabi gelenekleri uygulayan Yahudi Ortodoks terör örgütü.

"Peygamberine dil uzatanı sessiz kalırsan cennet hayalini kurma" içi boş, inananı tahrik eden tehditlerle kendi gibi inanmayan ama Müslüman ülke vatandaşlarını 178 yıl Vehhabilerin yaptığı gibi soykırım, malını yağmalama, çocukları köle yapmakla Müslüman ülkelerin halkları arasında bölücülük yapıyorlar.

Böylece buraları batının işgali kolay oluyor.

Çünkü hem terör örgütü hem de muhteliflerden kurtuluş için Batılılara sığınıyor.

Sonuç olarak, hiç bir dini inanca tam olarak ait olmayan, eski dinlerden kalmış gelenekleri, Peygamber Sünneti diyerek uygulayan hileci kriptolar, bunu sürdürmelerine engel olanlara savaş açıyorlar ataları gibi.


Çocukları okuldan, eğitimden kopararak cahil toplum yaratmanın en kolay yolu olan bebek ve çocuk evlilikleri, Müslüman ülkelerin sonsuza kadar Batılı Hıristiyanların köleleri olmasını sürdürecek ihanetlerdir.

Ali İmran Suresi 55.Ayete kaynak olan Tevrat ayetleri 
Bu olay/Hadise nedeniyle Yahudiler "Dünyayı yöneten krallara KÖLELİK EDEREK düşmanlarına Soykırım yapmayı öğrenmiştir. İnanç böyledir. 
İşin aslı 15 yıl önce arkeolojik kazılarda bulunan Büyük Krus'un Insan hakları beyannamesinde " tüm Babil köle halkları özgür bırakılmış, kölelik Krus'un ömrü boyunca yasaklamıştır.


M.Ö 539 Babil zaferiyle bütün köle milletleri özgür bırakan ve köleliği yasaklayan Büyük Krus/Cyrus'un torunu Artskzerkses/Ahoşveroş'a ibadet eden Yahudiler, 400 yil sonra  Roma ımparatoru Sezar'a ibadete geçtiler.
Bu fırıldaklık Kuran'a Herakles Tanrı kralına ibadet olarak Ali İmran Suresi 55.ayet olarak yansıdı. Takdir aklı olanındır.
 

Ali İmran Suresi 55. Ayete uyarak Hıristiyan Avrupa'yı sonsuza dek yeryüzüne EGEMEN kılmak mı istiyorsunuz?

Diyanet Sayfası Ali imran 55.ayet:
"Allah buyurmuştu ki: “Ey Îsâ! Ben seni vefat ettireceğim, seni katıma yükselteceğim, seni o inkârcılardan arındıracağım ve sana tâbi olanları kıyamet gününe kadar inkâr edenlerden üstün kılacağım."
Amacınız bu mu?
Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

19 Haziran 2024 Çarşamba

#PRF MUSTAFA ÖZTÜRK ÜN KURAN TESPİTLERİ VE BENİM TESPİTLERİM

 İSLÂM VE KUR'AN NASIL, NEDEN NEREDE DOĞDU?

 

Kuran ve İslâm, Mekke ve Medine şehirlerinin bulunduğu Roma İmparatorluğu toprağı-vassalı olan Hicaz'da tebliğ edilirken 
Hicaz'da Mecusilik, Ortodoks, Katolik Hıristiyanlık mezhepleri, Yezidilik Teke Şeytan Tavus-Azazel ibadeti vardı.

İslâm,Arabistan yarımadası Araplarını Ortodoks ve Katolik Hıristiyan anlayışını birleştiren bir dinde toplayıp, Roma adına Sasani imparatorluğu coğrafyasını yağmalamak, halklarını köle etmek, özellikle Türklere soykırım yapmak için yazıldı.
Öyle de kullanıldı.

M.S 117 yılına ait olduğu yazılı 

Elmalılı Hemdi Yazır ve bir çok Islâm tarihçisi peygamber'in kabilesinin Mekke Ezd  kabilesi olduğunu bu  yüzden hüküm Ezd'dedir hadisini söylediğini yazarlar.

Aşağıdaki İngiliz üniversitelerinden birinin arşivinden alıp, üzerini Türkçe bilgiler eklediğim harita da bunu doğrular.
Elle büyüterek inceleyin

İslâm dini kitabı Kur'an kapsamlı olarak, evren, insan yaratılışı, tarihler hakkında kapsamlı bilgi içermeyen her şeyi bir kaç cümleyle açıkladığını sananlarca yazılmış bir kitaptır.
Din kendiliğinden kendini Roma Hıristiyanlığının alt dinî oldugunu söyler;

Ali imran 55"Ey İsa, şüphesiz ki seni öldüreceğim, seni kendime yükselteceğim ve seni inkârcılardan temizleyeceğim. Hem sana uyanları, kıyamete kadar o küfredenlerin üstünde tutacağım." ve Rum 2,3,4.Ayetler;

'Rumlar, en yakın yerde yenildiler. Onlar, bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde yeneceklerdir" ayetleriyle Roma imparatorluğunu ve Roma Hıristiyanlarını yücelten, onlar için dua eden bir Ast Tanrının ve Ast Peygamber'in vahiyleri, sözleridir.

Çünkü;
Roma hukukuna göre, bütün Roma soylu olmayan tebaa-halkların en büyük tanrıları Roma imparatorundan büyük olamazdı.

Büyük Konstantin, İstanbul'u yeniden inşa eden, ömründe hiç savaş kaybetmeyen  imparatordu, kendini "görülemeyeun ve yenilemeyen tanrı" ilan etmişti. Onun bu sıfatını 900 yil sonra Mısır 6. Fatımi halifesi olan El Hakim Biemrullah ta Vatikan destekli kurulan Dürzi dini önderi olarak kendini " bir aşağı derecede, Görülebilen Tanrı" olarak ilan ettirmiş ve bir tepeden uçarak kaybolmuş, göğe çekilmişti.

Tanrı krallara ibadet, Antonyus'un babalığı Sezar'ı ve kendini Tanrı ilan edip, adına tapınaklar inşa ettirmesiyle başlamış ve Herakles döneminde de sürmekteydi.

Bu gelenek olduğu gibi İslam'a geçmiş, Fatımiler ile zirve yapmış, peygamberden, halifelerden, padişahlardan servet, sağlık, ahret nimetleri dilenilir olmuştu.

İlk önce padişahtan istenilir,dilek  olmazsa Allah'tan istenilirdi.

Namazlardan sonra halife ve padişahın sağlığı için dua edilir, sonra istekte bulunulurdu.

Askerler yemeklerde padişaha dua ederdi.
Melek Ahmet paşa Bitlis'te Abdal Han ile savaşa girmeden önce padişahtan zafer dilemiştir, Evliya çelebi seyahatnamesinde bu dua aynen vardır, blog yazılarıma da ekledim.
Roma İmparatorlarıma İbadet Dinî metnini dilimize cevirip keykubat blogspot com blogunda 5 yıl önce yayımladım.

Bu gerçekler ışığında, Kuran'ın da peygamberinin de tanrısı önce Herakles, sonra yerel tanrı yıldırım(Rad Sures), tahıl, yağmur ve bereket tanrısı Hubel diğer adıyla Allah vardı.  Aynı şey Sasanilerde, Çinde, Hintte, Avrupada her yerde vardı. 

Bu kavrama göre her milleti yaratan bir tanrı, soyundan gelen kral ailesi ve o aileden üreten halka millet denilirdi. Buna da Feodalite yani, tanrının kanından soyundan olan egemenlik düzeni denilir. 

Bu bilgilere dayanarak, Teke şeytan Azazil'e ibadet eden peygamberin kabilesinden ayrilan dedesi Abdulmutallip'in kardeşi Nevfel'in oğlu olan  amcasi Varaka bin Nevfel Suriyeye gidip Süryani Hıristiyan olarak dönmüş ve Mekke Nasturi kilisesi baş keşişiydi.

Ibni ishak, siyerinde, Abdülmutallip Mekke panayırında gezerken, Muhammet dedesinin elini bırakıp kaybolduğunda Varaka'nın kilisesinde bulunduğunu yazar.

Arabistan kiliselerinden sorumlu Büşra şehri Episkoposu Rahip Bahira'nın onun peygamberlik mührünü görmesi ve peygamber olacağını müjdelemesi, kabilesini malen desteklemesi, önceden rahibe olan amca kızı Hatice'nin kilisenin verdiği servetle özgür bırakılarak Muhammed ile evlendirilmesi (kynk-orjial Sahih Buhari Bizdeki I.Selim zamanında değişmiş), Hira mağarasında Cebrail'i ömründe hiç  görmediği halde görüp, tanıyıp, vahiy aldığını söylemesine sadece Hatice'nin inanıp bunu Varaka'ya iletmesi, onun da bunu doğru kabul eden tek kişi olması Hıristiyan kurumlarının peygamberin bir Roma projesi olarak büyütüldüğünün, yetiştirildiginin kanıtlarıdır.
Rahip Bahira'nın Muhammet ile konuşması 
Meleğin Muhammedi ilaçlamasını gösteren minyatür 


Ancak 613'de mutlak yenilgi alan Herakles'in İran'ı yeneceğini Herakles bile kesin bilemediği için konu ihmal edilmiştir.
Roma da üstelememiştir.

Ama, 622'den sonra sürekli Roma'nın zaferler kazanması ve 628'de Ortodoks Hıristiyan ve Yahudilerin ihanetleriyle artan anarşinin yardımıyla Sasani ordusunu yok etmistir. 

Ve hızla Arapları yağma ordusu olarak birleştirecek din, yani İslâm aceleyle, cahil insanlarca, cahiller, Roma'nın en sefil tebaaları için yapılmıştı.

Kuran da, Cinze, Tevrat, Tevhid, Vatikan, Tomas İncilerinden, Mecusilikten toplanmış cümleler içeren, Yezidilerin okuduğu Mecusi kitabı Kuran-ı Kerimi Mushaf-ı Reş'ten adını alan derleme, toplama, tarih bilmeyen, konu bütünlüğü olmayan bir kitaptır.
Zaten, Sabilik, Mecusilik, Zerdüştlük dinlerinde halka okur-yazarlık dinden çıkmakla eşittir.
Hz. Muhammet de Ümmi okuryazar olmayan peygamberdir ve Hira mağarasında Cebrail öğretmiştir. 

Hala Doğu, Güneydoğu Anadolu bölgesinde okul yakıp öğretmen öldürmek bu yasağa inanan Yezidiler, Süryani Hıristiyanların dağlıları tarafından yapılmaktadır.

Akplilerin diplomaları nu yüzden sahtedir.





Bu gün AKP ve cemaatler, tarikatlar ile, Emeviler döneminde yakılmış, 11 yy'da Lübnan'dan  gelen Yezidi Şeyh Hadi tarafından yeniden yazılmış, Irak, Suriye Sincar dağında Laleş tapınağında yazılmış Mushaf-ı Reş, Kur'an diye egemen kılınmaktadır. 

Suriye'li bir El Ezher'den mezun arkadaş, El Ezher'de de bu kitap öğretiliyor, biz onu okuruz, sizin Kuran-ı senin yazılarında gördüm ilk kez demişti. Böyle sekiz kadar Kuran var.

Delil isteyenlere de Rte'nin Allah, peygamber, mesih ilan edilmesi, mitinglerde Teke Şeytan resmi taşınması, bebeklerle, çocuklarla zevk evlilikleri yapılması, bir günlük bebeklere bile tecavüz edilmesi, DIB Ali Erbaş'ın Yahudi ve Gregoryen Ermeni olduğunu Ingilizce fetvasında açıklaması, mele imamların Müslüman camilerinde her yerde vaaz vermesi, Cübbeli Ahmet'in "Kuran küçük kitap" demesi ve "Kuran islâmı istemek sapıklıktır" denilmesi Muhammed'e mal edilen Osman tarafından yeniden yazılan, bu güne kadar alfabesinden sure sıralamasına kadar defalarca değiştirilmesini de örnek verebilirim.





Hz Muhammet'in kabilesi bile Mekke bölgesinde yaşayan Ezd yani Yezid kabilesidir. 1000 yılında Dürzilerin olduğu Lübnan'a göç etmiş, Dürziler ile yaşamaktadır. (Prf. Philip K. Hitti Druzes in Lebanon 1928) Yani Müslüman olmamıştır.

Bu günkü Umman, BAE, Bahreyn de Yezid'di.

İslâm, Cinze Sabi din kitabında Hay Allah'ın savaşlarında sancağını taşıyan tanrının adıdır.


Ülkemizde de Akp hükümetinde de kriptolar Tevrat yerine CinZe D Rabba'yı ilk kitap alan Etiyopya Tevhid İncili okuyan Ermeniler, Süryanilerden çok sayıda BAYRAKTAR, SANCAKTAR, SANCAK soyadı taşıyan vardır.


İslâm, Arapları birleştirerek, Sasani ülkesini yağmalamak için sömürge ordusu kurmak isteyen Roma imparatoru Herakles'in uyguladığı Roma projesidir.

İbn-i İshak, Siret ül Resülullah kitabında Hz Muhammet'in bu proje için çocukluğunda seçildiğini, bu projenin Muhammet'in büyük kurucu dedesi Haşim zamanında başladığını, Sasani yanı İran şahı korkusuyla ertelediklerini yazar.

Ebu Süfyan da aynı endişe yüzünden Muhammed ile ters düşmüştür.

628'de Şam'da zafer sonrası Ebu Süfyan Herakles ile görüşmüş, "İran kendini toparlarsa bizi mahveder" endişesini söyleyerek zaman istemiştir.

Arap yarımadasını geçtim,  Hicaz'ı bile birleştirmeyi başaramamış Muhammed'in, Ayşe ve Hafsa tarafından zehirlenerek öldürülmesinden sonra 634'e kadar tedbiren beklemiştir. (İslâm Roma Tezgahı mı yazın da kaynağı var)

İslâm fetihleri olarak bilinen çakma zaferler, 628'de Tizpon=Medayin savaşında bütün ordusunu kaybeden, Roma ile gizlice anlaşmış Ortodoks Hıristiyan Salman-ı Farisi yanlılarının yarattıkları kargaşalar yüzünden bir türlü Şah seçemeyen, iktidar kavgalarina boğulmuş Sasani imparatorluğunu Roma İmparatorluğu adına yağma edecek Arabistan Ordusu kurmak için yazılmış derleme bir dindir.

Aşağıda Herakles hakkında wikipeida bilgileri içeren sayfa resimleri koydum. Merak eden okuyabilir veya yazıyı bitirince dönebilir.








Herakles, Sasani ülkesini yağmalarsa Büyük İskender gibi bir sonla karşılamaktan ve de tükenmiş olan Roma ordusunu bu yağmada tehlikeye atmaktan, sonucunda imparatorluğu çökertmekten korkmuş olabilir.

Adem'e meleklerin secde etmesi Sabilerin Cinze d Rabba kitabında vardır.


Ne Tevrat, ne Talmud ne de okuduğum 10 kadar Incil'de yazmaz.

Ibrahim'in ateşte yakılması yanlış tercüme yapan Yahudi yalanıdır.


Evrenin altı günde yaratılması, 10 Emir, Akad kralı Sargon'dan çalınma Yahudi sepet çocuğu Musa masalları Tevrat yalanıdır, Müslüman olmayan kardeş, ana, baba'nın öldürülmesi (Tevbe 24,25) Musa'nın Allah'la görüşürken kardeşi Harun'un yaptığı Boğa=Bakara heykeline ibadetleri yüzünden kardeş katliamı emreden ,Yahweh'in ısrarıyla Levi soyuna Yahudilerin öldürtülmesi efsanesinden alıntıdır.


Kur-an konu bütünlüğü olmayan, rasgele oradan buradan derlenmiş masallar, ata sözleri ve uydurmalarla doludur. Kuran'dan binlerce yıl önce yazılmış Sümer,Hint, Fars, Türk, Çin, Mısır dini metinleri bile bu günkü kadar özenli dille yazılmış konu bütünlüğü olan kitaplardır.

Kuran'ın neden bahsettiğini bu yüzden anlamak mümkün değildir. Daldan dala atlar, Fatiha Açılış demektir ama aslında vahiy olarak 5.sıradadır, Bakara, boğadan, Ankebut örümcekten, Rad yıldırımdan, Enfal ganimetten, Maide sofradan, İsra gece yürüyüşünden,  Ali imran, Musa'dan Muhammed'e uzanan Ümran ailesinden, adiyat, koşan atlardan, Yasin Ya Sin=Selam Sin' den veya İnsan'dan... adlarını almış sureler yani metinlerdir. 

Ama bu adla ya bir olay ya bir kelime geçmiştir ve birden fazla konular başka şeyler işlenir bu surelerde.

Başka din kitabı, hatta kitap okumamış okusa da okuduklarının "ana fikrini" çıkarmadan okuyan cahillerin ve emperyalist din tüccarlarının ve ortaklarının övdüğü bir kitaptır.

Aklı olan Mustafa hoca gibi, benimkilerin yanında pek masumcuk tespitler olsa da yazar böyle.

MUSTAFA ÖZTÜRK'ler artmalıdır. 
Dinler, çağlarının Tanrı Krallarının emirlerinden oluşan dinleridir.

Tanrıları insandır kadın erkek kılığında insanlarla cinsel ilişki yaşayabilir veya yiyebilirler.

Çölde  Sayım 6.Bap'ta Allah,Yahudi kadın ve erkeklerinin kendilerini ona eş olarak adamalarını istiyor.





Kur'an'da ise biraz daha estetik, felsefi insanı hayvani sıfatlar taşımayan, ezel ebed bir tanrı kavramı vardır.
Müslümanlar Yahudi ve Hıristiyanların İNSAN TANRIYA ibadet ettiklerini bilmedikleri gibi Kur'an Allah'ının da özelliklerini okuyup öğrenmesi yasaklandığı için kolay aldatılırlar



Hıristiyanlık Sasani, Roma, Islam, Roma tanri krallarının emirleriyle yazılmıştır.

Bu günün İslami da Feto, Menzil, İsmailağa gibi Gregoryen Ermeni, Bagratuni Musevi Hıristiyan Gürcü ve Rum ile Yahudi, Süryani Arapların kurdukları cemaatler, tarikatlar tarafindan Amerikan Ortidoks Protestan mezhebi temelinde yorumlanmaktadır.

Tayyip Erdoğan yıllar önce " İslamı 1400 yıl önceki gibi uygulamak isteyen kafalar var" diyerek değişimin önünü açmıştı.

Herkesin önünde İslâm, Kuran bağıra bağıra değiştirilirken, Kuran Alfabesi bile bu günkü haline Yavuz, Kanuni dönemlerinde gelmişken, "Kuran'ın bir harfi" değişmemiştir iddiasını sürdürmek sadece GERİ ZEKALILIKTIR.

Konu bütünlüğü, kitap özelliği taşımayan, inananları Romaya köle yapan, Rum yani Roma Suresi ile "2,3,4. Ayetler;
'Rumlar, en yakın yerde yenildiler. Onlar, bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde yeneceklerdir" diyerek Romalilara dua eden, Ali imran Süresi 55. Ayette, kıyamete kadar Hıristiyanların dünyayı yöneteceğini,"Sana uyanları kıyamete dek kafirlere üst edeceğim. " Hiristiyan olmayanların KAFİR oldugunu yazan bir kitaba inanmak ta 1400 yıllık salaklıktır.

Bitsin artik.

Ya Hiristiyan olun ya Tengri Türk dinine veya ateist, deist olun ama Yahudi, Hiristiyan Romalıları, Yunanlıları yücelten, kendini de,Arapları da aşağılayan din mi olur ya?

Takdir okuyan, anlayan, bilgiyle kıyaslayarak bilincine varanlarındır.

Alaeddin Yavuz


Yazı konusu ayetler;




Romalıların galibiyeti için dua eden, kıyamete kadar dünyayı yöneteceklerini söyleyen Arap tanrısı Allah'ın sözleri yani ayetleri;

Rum Suresi Bayraktar Bayraklı Meali

2,3,4,5.Ayetler;

'Rumlar, en yakın yerde yenildiler. Onlar, bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde yeneceklerdir. İş, eninde sonunda Allah'a aittir. İşte o gün, inananlar, isteyene yardım eden Allah'ın yardımına sevineceklerdir. Allah, güçlüdür; merhamet sahibidir.[419]


[419] Bizanslılarla Persler arasındaki savaşlar hakkında bilgi için bk. Bayraklı, KUR’ÂN TEFSÎRİ, XV, 16-18.


Ali imran 55.ayet;

Elmalılı Hamdi Yazır 
Meali Diyanet sayfasından;

"O zaman Allah şöyle dedi: "Ey İsa, şüphesiz ki seni öldüreceğim, seni kendime yükselteceğim ve seni inkârcılardan temizleyeceğim. Hem sana uyanları, kıyamete kadar o küfredenlerin üstünde tutacağım. Sonra dönüşünüz banadır, ayrılığa düştüğünüz hususlarda aranızda hükmedeceğim".


Abdulbaki Gölpınarlı Meali

Hani o zaman Allah ya İsa demişti, seni öldürecek de benim, kendime yüceltecek de, kafirlerden kurtarıp arıtacak da. Sana uyanları kıyamete dek kafirlere üst edeceğim. Sonra, dönüp geleceğiniz yer, benim kapımdır, aranızda, aykırılığa düştüğünüz şeylerin hükmünü de ben vereceğim.

Abdulbaki Gölpınarlı Meali

Âl-i İmrân Suresi 55. Ayet Açıklaması

Bu âyete dayanarak İsa'nın, maneviyat bakımından diri olup, madde bakımından ölmüş bulunduğunu söyleyenler olmuştur ki Sımavna Kadısıoğlu Bedreddin bunlardandır ve "Vâridât" ında bunu açıkça söyler (Mehmet Şerefeddin Yaltkaya: Sımavna Kadısoğlu Şeyh Bedreddin, İst. 1925-1341, s. 38-39). 10- En doğru söz, Peygamberin yakınlarından olduklarından temiz kişiler anlamına gelen bu adı aldıklarıdır. Hz. Muhammed (s.a.a)'in, Avvan oğlu Zübeyr'e ümmetimden benim havarimdir dediği rivayet edilmiştir

İsa'ya küfredenler yani kafirler olarak Müslümanlar da sayılıyor adamlar 1000 yıldır Müslümanlara Haçlı Seferi yapıyor. En sonuncusunu 11 Eylül 2001'de G.W.Bush Jr açtı.

Biz de köle ordusu olarak onlara yardım ettik ve ediyoruz.

Biraz kafanızı kullanın.

Profesör Mustafa Öztürk'ün tespitleri;

"İslam Arap Kültürüdür"

BİR KUREYŞ DÜŞÜ: İSLAM.


Kuran'ın ana metninin yarısı kıssalar dan oluşur. Bunun da neredeyse yarısı Yahudilere tesis edilmiştir. Bir avuç Yahudi'ye bu kadar ölçekte bir kıssa paketi ayrılmışken, 2 - 2,5 milyar Budist ve Hindu da yarım sayfalık bile olsa küçük bir kıssa hak etmez miydi?

Bu 114 surelik hidayet terkibinden, 13 yıllık Mekke putperestleri/paganları ve Medine Yahudileri dışında pay alamayan onlarca majör medeniyet dururken, evrensellik, iddiasında bulunmak sizce de bir sorun değil mi?

Danimarkalıların atası Viking'lere: "Ya Eyyuhel Viking"(Ey Viking'ler,) Asyalıların atası Budistlere ve K. Amerika yerlileri Kızılderilere, İnkalara, Aztekler vs. neden tek bir satır "Ya Eyyuhel"(Ey kimseler) hitabı yok Kuran'da. Bir Ebu Cehil, bir Ebu Lehep kadar hatırı yok mu bu insanların?
Binlercesi hidayetsiz gitti.

Soruyorum size!"
Bu çap neden Hicazla sınırlı..?
"Bu gerçek gösteriyor ki aslında siz hesapta yoktunuz.



İşler zamanla olduğundan fazla büyüdü.
Tek sesli Hicaz makamı zamanla çok sesli bir orkestraya dönüştürüldü."

Ezcümle, İslam bir Kureyş-tek başına suresi bile var- düşüydü ve gerçek oldu.
Sen ise hesapta yoktun ama maharetli eller tarafından varmış gibi gösterildin.
İSLAM, 14 Asır önceki Mekke ve Medine'de yaşayan Arapların, yaşam kültüründen ibarettir.
Evrensellik vasıflardan yoksundur.
Prof. Dr. Mustafa Öztürk
İlahiyat profesörü

15 Haziran 2024 Cumartesi

#ISLAMIN DİĞER DİNLERDEN FARKI

 Müslümanlık ve Müslüman Olmak Nedir?



Kitabı Kur'an, peygamberi Muhammet, tanrısı Allah olan, 611-632 arası Muhammed adlı Sabi-Süryani Hıristiyan olan, Mezopotamya Ay Tanrısı Sin dinine bağlı Manda'cı Sabi, bu din temelinde Ezdi ve Mecusi, Süryani, Nasturi Hıristiyan Mekke Kureyş kabilesinden Abdullah Kebşe oğlu, Emine'den doğma, yetim Muhammed'in 40 yaşından sonra, Roma imparatoru Herakles desteğiyle yaydığı, Katolik, Ortodoks, Dogu Kiliseleri Ortodoks Hıristiyanlıklarını, Babil ve Kudüs Talmud Yahudiliklerini, Zerdüştlük, Budizm dinlerini geniş felsefi açıklamalar ile değil, bu dinlerden alınma ayetler ile birleştirmek için yapılmış bir dindir.



Yukarıdaki dinlerden alınma ibadetler emreder.


Namaz kılıp,

Oruç tutup,

Kurban kesip,

Hacca, umreye gidip,

Müslüman olduğunuzu mu sanıyorsunuz?

Bu ibadetlerin hepsi bu gün Hıristiyan, Yahudi, Sabi, Süryani, Keldani, Hintli, Çinli, Japonlar, Filipin, Malezya, Endonezya Brahman, Şaivist (Şiva dincileri- Jaynistler) tarafından yapılıyor.



İbadetlerin tüm uygulamaları da Islâm'dan binlerce yıldan beri aynen yapılmaktadır, adları da onların dilinden gelir.

Bu ibadetler sizi Müslüman yapmaz.

Besmele, lailaheillallah da yapmaz.

Onlar da bunları hacda tavafta, telbiyelere kadar aynı söylüyorlar.

Fark nedir peki?







Tevrat Yaratılış İlk Anlaşma kitabında, başka milletlerce kovulduğu için, onlardan öç alacak nesil üretmek için Arami İbrahim'i seçen, onun torunu Yakup soyundan YAHUDİ Toplumu yaratan, Musa'dan, Sabah, aksam, bir kuzu kızartması, zeytinyağlı un helvası, 100cc'lik şaraptan oluşan yemek, ganimetlerin 1/5'ini, Levi soyunu tümüyle hizmetçi ve kurban, diğer soylardan da kendine eş olarak gönüllü erkekler ve kadınlar isteyip harem kuran, Yahya İncil'inde, göklerde BABASINDAN DOĞAN, dünyada BAKİRE MERYEM'DEN doğan, İncil Vahiyler kitabında 144000 üç yaşında erkek bebek fidye isteyen, cennetine erkekleri GELİN kabul eden, Kadın sokmayan, insani ihtiyaçlara sahip, "YAHUDİ OLMAYANI (tavuklarına kadar) YOK EDİN; (Tesniye 7;2)" diye Yahudilere insanlık soykırımı emreden  bir Allah'a ibadet edersiniz.







Babasından doğan Allah kavramı 

Kuran okursanız, bütün insanı ihtiyaçlardan uzak, her şeyden önce var olan, her şey yok olduktan sonra var olacak, evrenin yeniden yaratılması sonrası ölümlüleri yeniden diriltip yargılayacak, rüşvet istemeyen, mutlak adaleti temsil eden EZEL-EBED bir Allah'a ibadet edeceksiniz.





Yukarıdaki Kuran ayetlerindeki Allah tanımı ile diğer dinlerdeki Allah tanımının farkını kavramanız, adalete, insani değerlere sahip çıkmanız ile Müslüman ve insan olursunuz.


Yoksa, Allah bana karım gibi, 18 yaş altı vildan (erkek ibne) gibi geldi becerdim diyen Şemsi Tebrizilere, öğrencisi Mevlanalara, Şatanist Bayezid-i Bestamilere, Yahudilerden kendine iki öğün yemek, şarap, kurban ile erkek ve kadın karılar isteyen bir Şeytana inanıp Şatanist olarak ölür gidersiniz.


Mısır kara kedi ve köpeklerine ibadeti yasaklayan Hıristiyanlık çağında, bu ibadetleri terk ettiklerini göstermek için insanlardan bu hayvanlara hakaret, küfür, işkence etmeleri istenmiş ve bu zalimlikler gelenek olmuştur.



Dinlere inanmayan deist ve ateistler de dinleri irdeleyen, geleneklerle dini emirleri ayırt ederek, düşünen dindarlara ön ayak olan ateistlerden böyle yazılar istemiyorlar.

Putperestlerin putlarını kırıp, kedi, köpek katliamları yaptıkları gibi TANRI KATLİAMI yapmamız bekleniyor.

Bu beklenti de böyle bakış ta yanlıştır. 20 yıldır kimseye " Ateist ol" demeden, her dinden aynı gelenekleri öğreten yazılarım, tarihte olmadık oranda, okuyanların kendi kararlarıyla dinsizliği seçmesine ve dinsiz artışına neden olarak, sayısız benim tarzımda yazan, konuşanlar üreterek bunu kanıtladı.

Takdir aklı, bilgisi, onları işleyecek zekası vicdanı, merhameti olanındır.

Alaeddin Yavuz

13 Haziran 2024 Perşembe

#SPOR VE KÜÇÜK TEKNOLOJİ BAŞARILARI İLE ŞERİAT REJİMİ HAZIM ETTİRİLİYOR

 SPOR VE BAZI TEKNOLOJİ HABERLERİNE ALDANMAYIN.


Böyle başarıları geçmişte yaşayamazdık.

Ama orta çağa mahkûm eden şeriat rejimi derdimiz de yoktu.


Ama, Atatürk cumhuriyetinin kazanımları, çağdaş eğitim, kendine yeten tarım, hayvancılık ülkesi, üreten bir sanayi, bölücü dini-etnik teröre (Pkk ve cemaatler) kapalı bir devlettik.

Dini ve etnik teröristlere fırsat vermediğimiz için AB-D bizi "Demokrasi ve özgürlük düşmanı", 1740-60'tan beri Ingiltere, Rusya, 1830'dan beri ABD askeri, siyasî, ekonomik destekleriyle ve açtıkları dini okullarda eğiterek, Türk ve Müslümanlara düşman yetiştirdikleri gayrimüslim kendi insanımıza, Türk ve Müslüman soykırım yaptırdılar. Sonra da Türkleri gayrimüslim azınlığa soykırım yapmakla suçlar, kendi mahkemelerinde mahkûm ederdi.


Şimdi, Avrupa ve ABD kapısından kovulduk, Avrasya-Afrika bloglarına dahil olduk.

Ülkemiz de eğitim, adalet, bilim, tarım, hayvancılık, sanayi, bu gayrimüslim isyancılardan seçip eğittikleri Türk ve Müslüman gösterilen iki yüzlü siyaset, asker, din ve devlet idarecilerince çökertildi.





Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi şeriatına İslâm şeriatı adıyla gömüldük ya, rahat ettiler.






Bir de İran'a, Pakistan'a da verdikleri, onlar için tehdit olmayacak düzeyde silah ve SIHA teknolojisi ile iktidar ettikleri kölelerini VATANSEVER, DÜNYA LİDERİ gösteriyorlar.
Humeyni ve 1980'lerde Islâm dünyasının lideriydi ve İranlılar hala öyle diyor. 



Oysa Şii mezhebi İslâm bile sayılmıyor, 4 mezhep arasında (Hanefi, Şafi, Maliki, Hanbeli) yer almıyor.

Şimdi bunca tezgahla köle olduktan sonra, futbol hariç neredeyse her spor dalında şampiyonluk veriyorlar ki kukla hükümetleri başarılı görünsün, Müslüman dünyası cehalete, sefalete razı olsun.

Ama, başımızdaki kukla hükümetlerine, ülkelerine gidebilmeye yetecek kadar maaş verdirmiyorlar, gidebilecek olana da vize bile vermiyorlar.

Yetmedi, başımıza iktidar ettikleri kukla iktidar ve muhalefet partilerini de davet etmiyorlar artık.

- Size orada iktidar gücü verdik, oturun orada, bizden uzak durun' diyorlar.

Ama, kaçak göçleri destekliyorlar, ucuz iş gücüne ihtiyaçları var.

İşlerine yarayacak olanları seçip artanını Ruanda, Nijerya, Türkiye'ye gönderiyorlar.

Tarım, sanayi üretimi olmayan bu ülkeler de göçmenler için verilen 3-5 milyar€'luk desteği havada kapıyorlar.

Kara para, uyuşturucu, silah, insan, benek, çocuk ticaretinin en aşağılık olanı artık olağan şeyler oldu.

14-17 milyon göçmen dolmuş ülkemize, iktidar muhalefet pek mutlu.

Çalışan emekli maaşları köle ücretinin altına düştü. Çalışıp SGK pirimi ödeyen yerli olmadığı için emeklilik sistemi çökmüş ama herkes emekli olma peşinde.
Muhammet ile Samir arkadaşlığı, Müslümanların Batı ile ilişkisinin resmidir.

Halk isyan etsede onlara sıkıntı yok.

Aş, iş, emeklilik, sağlık güvenceleri erimekte, ama sporda gökten altın yağıyor da kime yetiyor?

Avunun insanlar avunun, sporda altın madalyalara, şampiyonluklara doyamıyoruz.

Şeriat rejimine geçen Müslüman ülkeler ile AB-D VE NATO ÇETESI'nin Avrasya Bloguna karşı kullandığı İsrail, Ukrayna, Tayvan, Güney Kore gibi kukla devletlere bakın başarıya doyamıyorlar.

İki dünya savaşı çıkararak ABD'ye hizmet eden Almanya+Fransa ile Japonya da öyle.

Alaeddin Yavuz