28 Ekim 2023 Cumartesi

#DİN SAVAŞLARI YOK, KÜRESEL SERMAYE DİNİNİN İNSANLIĞA AÇTIĞI SAVAŞ VARDIR.

Pentagon Şatanist Dininin Yeryüzünü İşgal ve Yağma Savaşları.


Dinlere inanan milletlerin savaş kovaladıkları görülmemiştir.

Halklar, daima geçimini sağlayarak geçinme, kendine çocuklarına gelecek kurma derdindedir.

Savaş ise, siyasal iktidarlar, askerler, ruhbanlardan oluşan devlet idarecilerinin hırsları yüzünden çıkar.

AB-D VE NATO ÇETESİ, bütün dünyayı kendi köyü, 7,75 milyar nüfusu kölesi olarak görmekte, hepsini daha uysal kılmak, soymak, köle etmek için

Tek dil

Tek din

Tek bayrak

Tek devlet diyen, görünüşte komünizm, özünde faşizm olan sloganları ile Demokrasi vaatleriyle kan, ölüm, soykırım, yağma, talan ve yalanı egemen kılmıştır.

Olan din savaşı değil, savaşlara alet edilmiş dinleri yazan, dinci siyasilerin savaşları vardır.

Bu güçler dinleri de kitleleri kendi egemenliklerini kabul eden, köleliğe razı kitleler üretecek şekilde yeniden düzenlemişlerdir.

M.S. 628'de Sasani imparatorluğunu yıkan, Müslümanlara yağmalatarak, soykırım yaptırarak asla dirilmeyecek kadar bitiren Bizans imparatoru Herakles'ten beri yeryüzü Tek Kutuplu Vatikan-Roma merkezli olmuştur.

Hz. Muhammed çağı Dünya Haritası 


İspanyol- Portekiz dünya imparatorlukları, 800-1815 arası Kutsal İttifak Avrupa imparatorlukları, 1815 sonrası İngiliz imparatorlukları dönemlerinde Roma- Vatikan önemini korumuştur

1950 sonrası Roma Washington olmuş, Katolik dini şatanist Ortodoks Amerikan Protestan mezhebi ile yer değiştirmiş, Vatikan proje üreten uygulayan olmaktan çıkmış, sembol olarak kalmıştır.

2. Dünya Savaşı sonrası kurulan İsrail, yeni fitne merkezi Waşington Pentagon kilisesi imali şatanist, yağmacı, köleci, soykırımcı, işgalci bir din ve terör örgütü olarak hala kullanılmaktadır.




Küresel sermayenin yazdığı Yeni Dünya Düzeni siyaseti ve Yezidi, Dürzi, Zervanilik dinlerinden türetilmiş Babil Ay Tanrısı Sin Sabiliği, Sabi Babil Talmud Yahudiliği harmanı Pentagon dininin insanlığa ve insanlık kültürlerine açtığı SÖMÜRGECİ dinin savaşı vardır.

Tanrısından aldığı vahiyle ikiz kule tezgahı yapıp İslâm dünyasını yağmalayan Haçlı Seferi ilan eden Şatanist AB-D NATO ÇETESİ ile, aynı sapık dinden yapılmış Radikal Kökten Dinci İslâm adıyla yapılan Vehhabi, Taliban, El Kaide, IŞİD ve türevlerinin Müslümanları imha etmek için yürüttükleri terör olayları, bu teröristler bahanesiyle Islâm dünyasında kalıcı işgalci Haçlı ordularının soykırım savaşları vardır.


Dinler arası savaş yoktur, küresel sermayenin yaptığı dinin işgal, yağma, yalan, talan savaşı vardır.


Umarım bu tespitler, bilgi bombardımanı ile dumura uğratılmış beyinlerde olumlu bir değişim sağlar.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: