7 Eylül 2024 Cumartesi

#TEĞMENLER DARBECİ Mİ SAYILDI?

  Teğmenlerin Kılıçlı Yemini Darbe Teşebbüsü Kabul Edildi.




Devlet Bahceli; Bu olay araştırılmalıdır' dedi.


Rte; 'Siz kime kılıç çekiyorsunuz, hesap vereceksiniz' dedi.

Yandaş medya, 1960 darbesinde "Genç Teğmenler rahatsız" ifadesine dayalı darbe propagandası yapıyor.

1960 darbesi, 1956'da, ABD'nin Türkiye'ye vaat ettiği nakdi kredileri kesip, ayni, askeri lojistik, araç, gereç, silah yardımına çevirmesiyle, kalkınma projeleri duran Adnan Menderes'in İş Bankası hisseleri karşılığında SSCB'den kredi alarak projelerine kaynak sağlama çalışmasına kızan ABD'nin Alpaslan Türkeş/Hüseyin Feyzullah Ermenisine yaptırdığı darbedir.

Menderes SSCB ile randevu gününde idam ettirildi.

Oysa Menderes Abd misyoner okulu mezunu, ABD'nin zorla başa getirdiği kişiydi.


1961'de ABD, SSCB ile anlaşıp, Türkiye yi "1.derece savunulacak NATO ülkesi statüsünden çıkarma kararı" alınca, İsmet İnönü, ABD karşıtı Marksist Leninist Türk Solunu üniversitelerde kurdu. Erdal İnönü Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını eğitti. TİP'i Tbmmye soktu.

1964 Abd başkanı Lindon B. Johnson mektubuyla tehdit edilen İnönü koalisyon kurdu ve 1965'de hükümeti bırakmak zorunda kaldı.

1961'de ölen Nurculuk Mason cemaati önderi Gregoryen Ermeni Saidi Kürdi ölünce boş kalan cematin başına 1967'de Fetullah Gülen'i CIA getirdi. Hüseyin Feyzullah da CIA eliyle Mhp'yi kurup ortak çalıştırılmaya başlandı.

1970'de İsmet İnönü gazeteci Abdi Ipekçi'ye ABD askeri üslerini araştırma görevi verdi. Bu rapor basında yayınlandı.

1971 muhtırası ile İnönü CHP'den, ABD'de 2 yıl gazetecilik eğitimi almış, CIA memuru veya bağlantılı Ecevit darbesiyle alındı.
 
Orduda Fetö ve Mhp güçlendirildi. 1980 darbesine bu ikisi ortam hazırladı.

1980 Abd darbesiyle devlet Fetö ve Mhp ortaklığına teslim edildi.

1996, ABD İstanbul baş konsolosluğu ile çalışarak Afgan Yahudi Vehhabi Taliban örgütüne mücahit gönderen RTE, İstanbul B.B yapıldı. Dümenden 1998'de içeri atıldı. CIA eğitimi verildi.1999'da AGİT toplantısına gelen ABD başkanı B. Clinton emriyle 21.yy Türkiyesi için serbest bırakılması talimatı verildi. (Bunlara mihmandar polis olarak ve ABD heyetlerini şahsen ağırladığım için tanık oldum)

Bu toplantıdan sonra ABD Deniz Kuvvetleri komutanı Oramiral James Mc Loy Rte'nin tahliyesini istedi. 


Rahmi Koç Maslak köşkünde hükümet toplandı. MHP hükümeti yıktı,RTE serbest bırakıldı.

03 Kasım 2002'de Akp iktidar edildi. 2003'de Deniz Baykal desteğiyle Rte yasakları kaldırıldı.

2008'de ABD ile ters düşen generalden astsubaya, polis, yargi, üniversite, basın mensubu herkes Silivri Koloni Hapishanesine dolduruldu.

12 Eylul 2010'da RTE anayasa darbesi yaptı.RTE devlete el koydu.

2017 Anayasa darbesiyle TEK ADAM oldu.

Destekleri yüzünden Ychp ve sağ muhalefete büyükşehirlerin yerel yönetimlerini ödül olarak verdi. 2024'de de tekrar etti.

Okullarda kılıçlı öğrencilere yeminler ettiren, anayasa ve milli eğitim yasalarına uymayarak yasaları çiğneyerek dini eğitim sistemine geçti.

Bunların hiç birinin hesabını verme ihtiyacı bile duymadı , çünkü hesap soracak kurum kalmamıştı.

Bunca devlet üzerinde hakimiyetine rağmen, hatta okul birincisi teğmenin "adı bile ikra, bunlar bizim" demesine rağmen, birden bire kılıçlı yemin eden Teğmenlere "Darbeci" damgası vuruldu.


Bu tiyatro ile de RTE 15 Temmuz 2016 çakma darbesinin bir benzerini tekrar ederek, Ayasofya Kılıçlı Hutbesiyle başlayan, orta öğretim kurumlarında Yahudi rahip kıyafeti Sarık, Şalvar giydirilmiş, ellerine kılıç verilmiş çocuklara cihat yeminleri ile süren karşı devrim hareketi, Atatürk ve Cumhuriyet rejimine öldürücü KILIÇ DARBESİ yapacak.

Daha başında "Genç teğmenlerin Atatürk'e bağlılık yemini etmeleri içimi rahatlattı, ama soru şu: RTE buna nasıl izin verdi?" Demiştim.

Cevabı geldi.

Atatürk cumhuriyetine SON DARBE.



Bu çocuklar da iyi niyetle yollara döküldüler. Suriye'den getirilen IŞİD militanları kellelerini kesti.

Şimdi ise şeriatla yönetilen üç kıtadan silahlı eğitim görmüş militanlar ülkeye, orduya, polise, sağlık kurumlarına, kısaca bürokrasiye memur olarak dolduruldu.

Takdir aklı olanındır.

Hiç yorum yok: