26 Eylül 2024 Perşembe

#İSLÂM ADALET ZENGINLİK MUTLULUK DİNİ DEĞİLDİR

 İSLÂM, MUTLULUK, ZENGİNLİK, ADALET DİNİ DEĞİLDİR.




Asr-ı Saadet devrini delil göstererek, böyle iddialarda bulunan halk düşmanı, yalancı, din tüccarı siyasiler, ruhbanlar veya cahil yobazlar çoktur.
Bazen kendi aralarında da bu yüzden bozuşmalar olur.

Müslüman Toplumlar Üç Nedenle Fakirdir.

Devlet düzeni olarak yazılmış Siyasal Dinlerin en yaygını Hıristiyanlık ve İslamdır. İkisi de yağmacı, köleci Roma İmparatorluğu tarafından, Roma soylu olmayan tebaaları köleleştirmek için yazılmıştır. Roma Sasanilere galip gelsin, kıyamete kadar dünyaya hükmetsin diye, sefil Hicaz Tebaa Araplarının tanrısı Allah, sureler, ayetler göndermiştir.




Böylece Roma soylu olmayan tebaalar köleleşmiştir. 1400 yıldır Müslümanlar, 1700 yıldır Hıristiyan tebaalar değişmeyen köleler oldular.

Bu cevap yeterli olsa da biz, tezgahın nasıl işlediğini tespit etmek için analize devam edelim;

1-Bütün Müslüman ülkeleri, emperyalizme sadakatla bağlı olan o devletin vatan hainleri tarafından yönetilir. Cehalet ve köleliğe mahkûm edilirler.


2-Halife Osman ile başlayan, halkı ahret korkusuyla ibadetle meşgul ederek köleleştirme, iktidar ve hilafet kurumlarını tanrılaştirma geleneği İslamın temel idare şekli olmuştur.

3- Tanrının yaratıcı ve her şeyin sahibi olduğu inancı, yeryüzündeki iktidar sahibinin, Tanrının Temsilcisi, Yeryüzü Tanrısı olarak halkın ve mülkün sahibi kabul edilmesiyle, dindar toplum siyasal iktidara köleliği kabul etmiş oluyor.

Müslümanların Mutluluk Yüzyılı Donemi yani, ASRI SAADET DÖNEMİ dedikleri 4 Halife Dönemi, dünyanın ikinci büyük devleti Sasani imparatorluğunun yağmalanmasının yarattığı geçici zenginlikti. 661'de Ebu Süfyan Herakles'in ölümüyle bitti.





Arapların minnet borçlu oldukları kimse kalmamıştı.

Hemen, Avrupa'yı da işgale kalkınca iç isyanlar ve İran'dan gelen Türk, Moğol akınlarıyla çöktüler.

Böylece İslâm dininin adalet, barış, zenginlik getiren bir siyasal ilâhi rejim olmadığı ortaya çıktıysa da, bu Asrı Saadet devri masalı ile insanlar halâ aldatılıyor.


Emperyalist Batılılar, Hırıstiyan şeriat rejimini kaldırıp, çağdaş, bilimsel, din dışı eğitimle

kalkınmaya Rönesans çağıyla1500'lerden sonra kalkınmışlardır.

Sömürgeci, köleci Hıristiyan ve Yahudi şeriatını da bize İslâm Şeriatı diye yazdılar, yediriyorlar.

Yarasın!😡

Alaeddin Yavuz 

Hiç yorum yok: