13 Kasım 2020 Cuma

TÜRKİYE CUMHURIYETINI TÜRK YÖNETMİYOR

 TÜRKIYE CUMHURİYETİ DEVLET IDARESINDE TÜRK YOKTUR. 


1-Cumhuriyetin kurucuları, devlet kurulduktan sonra kıskançlıkla Atatürk'e karşı birleşmiştir.


2- 10 Kasım 1938 Atatürk'e Türk ve Müslüman olmayan, Osmanlı ve cumhuriyete karşı yüzyıllarca savaşmış azınlıklarca yapılan bir askeri karşı darbedir.

3-1946 Pembe Köşk Muvaazası adıyla bilinen ŞIKE anlaşması ile, Atatürk sonrası içinde Türk olmayan CHP iktidar olmamaya imza atmıştır. Elan bu geçerlidir.

4- Bu anlaşmaya göre Demokrat Parti ve ardılları Müslüman gibi ibadet eden Ortodoks Doğu Kiliseleri Hıristiyanları, Yahudileridir. Amaçları halkı KENDINI MÜSLÜMAN ZANNEDEN ama bu dinlere göre ibadet eden, yaşayan, şaşırmış dindarlar haline getirmek, Haçlı dünyasına köle etmek, sapık şeriatlarına göre devleti bölmektir.

5- Bu yüzden devlet yaşatmak için değil yıkılmak için yönetilmektedir.

6- Bütün muhalefet partileri amaca ulaşıncaya kadar iktidarı ayakta tutmakla görevlidir. Hepsinin kiblesi Vatikan, Londra, Washington'dur.

7-Ülkemizde ciddi sayıda Rus ve Çin milliyetli kriptolar da vardır.

8-Ne Osmanlı ne de Türkiye Cumhuriyeti devlet idaresinde Türk yoktur.

Haçlıların TÜRK DEVLET ADAMI dedikleri, yüzyıllardır ortak çalıştıkları Ortodoks Rum, Doğu Kiliseleri ve Yahudi cemaatlerinden sırayla iktidara getirilmiş Yahudi, Yunan, Arap, Arap Rum, Ermeni, Gürcü, Çerkez, Süryani, Keldani, Arnavutlardır.

Bu tespitler Türkiye'de ilk kez tarafımdan 18 yıldır 5 blogumda yüzlerce araştırma yazılarım ile ilan edilmiş, kabul görmesi sağlanmıştır.

Artık herkes biliyor. Hatırlatalım dedik.

TACI HAİNE GİYDİREN MİLLETİN KANI DİNMEZ!

Alaeddin Yavuz​​

Hiç yorum yok: