5 Kasım 2020 Perşembe

ALLAHÜEKBER ARTIK SIYASAL SLOGAN

 ALLAHÜEKBER SLOGANINA TEPKİ NEDEN?

Ülkemiz, Alaeddin Keykubat'in 1248 Miryakefalon zaferinden beri TÜRKIYE adıyla batılılarca anılmaktadır ve o zamandan beri tümüyle Müslümandır,Türk'tür .

O zaman da bu gün de insanımız zafer, ümitsizlik anlarında ALLAHÜEKBER der.

Günde 5 vakit ezan okunur, namazda kaamet getirilir, mevlitlerde telbiyeler söylenir kimse itiraz etmez.

Çocukluğumda, "anne hem fakirdiniz hem dört çocuk yaptınız, bizi aleme amele mı doğurdunuz?" 
Dediğimde annem: :-Allah büyüktür be oğlum, rızkınızı verir inşallah" derdi. Çalıştık çabaladık, sonunda emekliliği kazanabildik.

Allah büyüktür(ekber) ümitsizlik anında sığınılacak bir umuttu.
Izmır depreminde kurtarılan bir çocuk için orada bulunan biri ALLAHÜEKBER dedi, tepkiler oldu.
Peki ne değişti de bu tepki oldu?

Kısa bir tarihi özet yapalım. 18.yy başlarında Osmanlı gerilemeye başladı. Irak, Suriye, Arap yarımadası, kuzay Afrika Osmanlı mezhebi Hanefisi değildi. 

Türkleri "özgür bırakılmış köle Müslüman yani MEVALI" görüyor, Müslüman saymıyorlardı.

Bunu fark eden Ingiliz ajanı Hemper, Istanbul'da tanıştığı Ahmet adli bir Karslı Alevi molladan Islamı öğrendi. Sonra Irak Kufe'ye gitti ve orada mezhepleri, tarikatları çıkartarak Islamı bölen Sabilerle tanıştı. 

Şimdiki Arabistanin başkenti Riyad(o zaman meşhur değil, köy) doğumlu, oradan Kufe'ye dini egitim için gelmiş Mehmet Abdulvehhab'ı keşfetti. Riyad, güney Necran bölgesi Islama Ebubekir zamanında kılıçla girmiş Süryani veya Nasturi Yahudi Hristiyan bölgesidir. 

Din merkezleri de Kufe ve çevresidir.
Ajan Hemper bu tezatlari tespit edince yeni bir din oluşturmakta güçlük çekmedi. 

Hatta, Hristiyanlık öncesi Mezopotamya Sabi Sin ibadetine sahip, Baykuş şeytan Inanna ibadetine bağlı Ingiliz geleneği bölgenin dini ile aynıydı.

Kolayca mevcut Islam kültü ile geçmişinin ortası VEHHABILIK dini böyle yapıldı.(1739)

Yeni Dinin temel ilkesi; "Halife Türk'tür, Türkler mevalidir, Kehf süresindeki lanetli Mecüc=Cüce Şeytan soyudur. Halifelik edemezler. Halifelik esaretten kurtarılmalıdır. Cihada katılın..." 

Türkler gibi kılıçla Müslüman olmus, Yemameli(Kuveyt Bölgesi) Beni Temim Yahudi Süryani kabilesi başkanı Abdullah Suud da bu işin askeri gücü olmayı kabul edince, ilk isyanlarını 1745'de Riyad bölgesinde başlattılar.(E.SABRI PAŞA MIRAT ÜL HAREMEYN 1892 Haliç Tersane Matbaası Ingilızce)

Kendilerine karşı olan Müslüman Yahudi ve Arapları ALLAHÜEKBER" naralarıyla kellelerini keserek katlettiler, mallarını yağmalayıp anne ve babaları öldürüp çocuklarını ırzlarına geçip  köle yaptılar,fahişe olarak sattılar, dehşet saldılar. 

Ilerleyen zamanda Türk askerleri S.Abdulmecit ile maaşlarını Mecidiye altını ile alırdı. Altınları yutmustur deyip öldürdükleri askerlerimizin bağırsaklarında Mecidiye altını aradılar. 

1915-17 Süveyş Kanal savaşında "yardım getirdik" deyip ordu içine alınınca silahlarını bize ateşlediler. Dışarıdan Ingiliz içeriden onlar 110.000 Türk eskeri bir kaç saatte yok edildi. Savaş kaybedildi. Suriye'deki askeri hastanelerde tedavi gören askerlerimizin kellelerini "ALLAHÜEKBER" diyerek kestiler.
Bu yüzden dedelerimiz:" Ne Şam'ın şekeri ne Arabın yüzü" dediler, lanet ettiler.

1970'lerde Taliban, 1990larda Srebrenitsa Müslüman katliamına zemin hazırlayan Arnavut Vehhabi Aliya Izzetbegoviç, 2000'lerde Isis/Isid/Daiş ve El Kaide, Boko Haram gibi adlarla ortaya çıkıp ayni Vehhabi katliamlarını, kölecilikleri, yağma ve talanı yaptılar.

Ülkemizden de genç kızları gönüllü CIHAT savaşı dedikleri emperyalist haçlı işgaline götürüp Cihat Fuhuşu yarattılar.

Müslümanları dünyaya rezil edecek kelle kesme, yağma, kölecilik, tecavüz, bebekler ve çocuklarla cinsel sapıklıklar, sapıklık fetvaları verdiler, Müslümanları aşağılayıcı her şeyi yaptılar.
Bunlar onların milli gelenekleriydi aslında,  bütün Avrupa milletlerinde de vardı. 
16.yy.da Rönesans ile başlayan aydınlanma hareketi ile batı büyük ölçüde bunlardan kurtuldu ve Islâm dünyası, doğu bu değişimi yaşamadı.

Yahudilerin alfabesi de Elif ile başlar ama Yahudiler ALEF diye okurlar ve 'A' sesi verir. Bu alfabeye göre "ALLAHUAKBAR" diyerek başlattıkları Yahudi Vehhabi Dini hareketi, 10 yıl önce bu tespiti yaymamdan sonra yavaş yavaş slogan yerini ALLAHÜEKBER'e terk etti.
Izmir depreminde söylenilen bu söz bu yüzden tepki çekmiştir. 

Bu, Allah'ın ULULUĞUNU ifade için değil, siyâsi, işbirlikçi, hainlerin sloganı olduğu için tepki görmüştür.

"Allahım, ne büyüksün, bu yavruyu korudun, bağışladın" deseydi kim tepki gösterirdi ki?
Kimse.

Öyleyse din ile dini de milleti de insanlığı da bölenlere TEPKİYE DEVAM.

Ayrıca, Allah adi MÖ 2300lere ait Ugarit, Ebla tabletlerinde, Kumran metinlerinde dişi şeytan Er Ruha'nin pişmanlık yakarılarında geçmektedir. 

Bismillah, Bismillahirrahmanirrahim de Nasturiler, Süryaniler tarafindan Islam öncesi kullanılan ululama terimleri olarak vardı. 

Antik Sabiler ve Din Kitapları wordpres blogumda okunabilir. 

Her namaz kılan, her oruç tutan, her Besmele çekip Allahüekber diyen de Müslüman değildir. 

Dinleri, mitolojileri okuyun, anlayın diye Türkçeye çevirip yazdım.
Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz 

Resimleri iyi inceleyin.























Hiç yorum yok: