2 Temmuz 2024 Salı

#SIĞINMACI SORUNU KÜRESEL SERMAYE PROJESİDİR

 Sığınmacı Siyaseti Küresel Sermaye Projesidir.


Bütün musibet projeleri üreten AB-D ülkelerinin "vahşi emperyalizm siyasetleri" sonucu çıkmıştır.

Ülkemizde bunları geri gönderirsek onlara ev ve iş kurmalıyız diyen geri zekalı paşa gibiler (I.H.PEKIN- Dün akşam Yön Radyo haber) Gazze'ye baksın yeter.

Filistinliler kış ortasinda canlarına kast edildi, ailece bombalanan evlerinde, hastanelerinde, sokaklarda işe giderken, dönerken, çocuklar oynarken can verdiler.

Sağ kalanlar yurtlarından edildi, evleri yıkıldı.

Bunu kim yaptı?

Akdenizde İsrail'i korumak için donanma bekleten ABD, FRANSA, İTALYA, İNGİLTERE ve Siyasal İslâm bahanesiyle İsrail'i destekleyen A.B Nazi partileri. Örnek Hollanda Başbakanı Geertz Wilders bey.


Ülkemizde sığınmacıları kimler savunuyor; RTE hükümeti ve bulaşıkları, ortağı Tbmm muhalefet partileri, Hdpkk ve "Sığınmacı Kampları olarak niye Ruanda, Nijerya ve Türkiye seçildi" diye soramayan, eski İngiltere başbakanı Elizabeth Truss'ın "göçmenleri Nijerya, Ruanda' ya oradan Türkiye'ye gönderelim" dedikten kısa süre sonra başbakanlıktan alınmasından bir kaç ay sonra Ruanda göçmenlerini uçakla taşıdığımızdan haberi olmayan gafiller ile gaflet uykusundan uyanmak istemeyen çeşitli geri zekalılar, emperyalistlerin memurusları.

Bunların dedeleri de Avrupa ve Amerika kölesiydi, Osmanlı devlet idaresini onlar sayesinde ele geçiren gayri Müslim dedelerinin Türkçü, Turancı, İslamcı ve hatta Atatürkçü (!) torunları bunlar.

Türkiye'nin göçmen sorunu yok, vatan hainliğini meslek edinmiş, Tbmm partileri, emperyalizmin güç verdiği siyasî, bürokrat, sermaye, yazan, çizerlerden ibaret çok geniş halka her pisliği yedireceklerine inanan kripto kadrolar var.


Hiç bir ihanet tek başına işlenmez.


Tacı haine giydiren milletin kanı dinmez.

Tweeter'dan aldığım bu resim yazılar olayı kısaca özetliyor.






Takdir aklı olanındır.


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: