25 Kasım 2023 Cumartesi

#KABİR (MEZAR) AZABI YOKTUR

KABİR (Mezar) AZABI YOKTUR.

Tevrat'ta ahret kavramı yoktur.

Kanonik kabul edilen 4 İncilde (Matta, Luka, Markos,Yuhanna)de yoktur.

Ama, DOOMSDAY-KIYAMET=DİRİLİŞ GÜNÜ terazi mizanın kurulup, ilâhi yargılama, ondan öncesi insanlığa yaşatılacak korkunç olaylar anlatılır.

Ama, ölünce Mezarda Cezalandırma Kur-an dahil hiç birinde yoktur.

Bunu uyduran sonradan İslâm dinine girip, mezhepler, tarikatlar çıkaran Sabiler, Süryani, Nasturi Hıristiyanlardır.

Türklere hiç yoktur.
Araplara göre Türkler Mevali-Özgür bırakılmış köledir.
Mevaliler Müslüman sayılmadıkları
için dünyada kalırlar. Ahret yoktur.

Bu yüzden 4 mezhebi ret ederek İngiliz 
İslam'ı Vehhabi dinini kuran Muhammet 
bin Abdülvehhab, 1745 yılında TÜRKLER HİLAFET EDEMEZ sloganı ile Osmanlı'ya isysn başlatmış, kendilerinden olmayan Arap ve Türk Müslümanlara soykırım, yağma, talan yapmışlardır. Peygamber sözü denilen "Hüküm Ezd'dedir" yani peygamber'in kabilesi olan Eze kabilesinin dini temsil edeceğine dair hadis vardır.
(E.H.YAZIR Tefsiri) 
Ama kimse uymamıştır.
Araplara kalsa,İslâm 1200'lerde Abbasilerin çöküşü, Fatımi Dürzilerin Mısırda hilafeti almasıyla bitmişti. Vehhabiler de zaten Yemame ve Necd Süryani Hıristiyan Beni Temim Yahudileri Sabilerdir. Hz Muhammed'e karşı peygamberlik eden Yemame'li Rahman, Necd'li kadın peygamber Sacaa da bunlardandır. Hz. Muhammed'e Rabia ve Emir adlı suikastçı gönderen de bu kabiledir. R'ad Suresi 13;13 ayeti bu suikastçılar için inmistir.
Öğretmen isteyip 20 öğretmeni öldüren Riyad-Necd kabilesi de Mehmet bin AbdülVehhâb'ın kabilesidir.
Mehmet bin Abdülvehhab'ın askeri ortağı Yemame'li Ibn Suud, Riyad'da Ihvan adlı terör örgütünü kuran Yezid Vehhabidir.

Ihvan-ı Müslümin=Müslüman Kardeşler örgütü de bu örgütün Mısır kolu olarak 1905'te İngiltere tarafından kuruldu. 
Receo Tayyil Erdoğan'ın şehit ilan ettiği, Turkiye'ye gıyabında cenaze namazı kıldırdığı bu örgütün lideri Şatanist Dürzi Muhammet Mursi de bir CIA ajanı Vehhabiy'di. 

Kuran, bir çok sure ve ayette, Müslümanların öldükten sonra, Kıyamet'te Arafat dağında toplanıp, herkesin yaptıkları eline verilince, gideceği yerin cennet mi cehennem mi olduğunu öğrenip, tayin edilen yere gidince kaderini yaşamaya başlayacaktır.

Yasin Suresi 70.ayet öleni anmak için toplanan "dirileri uyarasın, gerçeği örten inkarcıları uyarasın, söz hak olsun diye indirilmiştir" ifadesi bunu kesin anlatır.

Ölünce mezarda ızdırap çekileceğini anlatan bir tek ayet yoktur.
Önemli bir konu😂

KABİR AZABI masalları, din ve devlet adamlarının halkı korkutarak din adına uydurulan yalanlarla meşgul, edip, devleti, milleti soymalarına DUYARSIZ kalmaları için uydurulmuş palavralardır.

Süryani Hıristiyan ve Sabi papazları, rüşvet alarak ölünün boynuna BONSERVİS mektubu yazıp bağlayarak doğrudan cennetlik ilan edebiliyorlar.

Yemeyin bunları.

İnanmak serbest, elalem ne der sonra değil mi?

Şimdi okuyunuz.


Sonradan eklediğim yazım;

Ölünce Yakılmak İsteyen Dinsizler.

 Gayrimüslimler İçin Kremasyon Merkezleri Açılmalıdır.

Bundan cesaret alan bir çok insan zamanla yakılmak isteyecektir.

Artan bu talep, mezarlıklara ihtiyacı azaltacaktır.

Mezar tapuları da 25 yıllık olduğuna göre, süresi dolan mezarlıklar imara açılarak, park, bahçe, toplanma yerleri, okul, market, cami yapılarak halka hizmet verebilir.



Veya, dinsiz radikal İslamcı yerli yağmacı, güneş tanrıçası dişi şeytan Er Ruha'ya günde 7 vakit namaz kılan Süryani, Beni Temim Yahudisi, Hıristiyan Vehhabi İbni Suud'un 1745'lerde Süryani (Sabi) şehri Riyad'da kurduğu Ingiliz destekli İhvan örgütünün, 1905 Mısır İngiliz tekrarı İhvan-ı Müslimin adıyla Mısır'da kuruldu. Abd'den getirilip bu örgütün başına getirilen Muhammed Mursi'yi pek seven, aynı örgüt tarafından iktidar edilerek Saray sakini yapılmış, devlet eline teslim edilmiş, Gürcistan Tişkinvali ili Bagata'dan (Hintçe Allah verdi köyü) göçüp, Osmanlıyı yıkmak için Rize Potamya deresinde Pilihoz köyü kuran Ezdilerden olan, Ezdi Yahudisi Bagata'lı TEYÜP torunu idaresindeki T.C. hükümeti ve muhalefeti topraklarımızı sattıkları Vehhabiler ile kendilerine uygun rant alanları yapabilirler.😡


Bunlara göre İslâm (Bagratuni Musevi Hıtistiyanlik) KUSURSUZ ÜSTÜN bir din(!) olduğuna göre, toplumun kremasyonlarda yakılan ölülerden etkilenip " Aaaa kabir azabı yokmuş, yalanmış" deyip dinden çıkma endişesine düşmeleri sadece ahmaklık olacağından karşı çıkmamaları gerekir.






Kur-an gerçekten Kabir azabından bahsetmez. Ona yorulan bütün ayetler, kıyamet günü tüm ölüler dirilip, terazi mizanın kurulup, herkesin eline ecirleri-yaptiklari, sözleri, filleri verildiğinde herkez cennet veya cehennem yolunu seçip, yerine vardığında ödüller ve cezalar verilecektir.

Kuran, Yasin 70 ayet, bunları, ölüyü anmak için toplanan dirilere anlatın, ibret alsınlar der. Ama hocalar bunu yapmazlar, millet uyanır iyice camiye de gelmez diye.

Ama bu halkta korku yerine dine ilgisizlik uyandırır, dünya işlerini solcular, dinsizler gibi sorgularsa biz onları nasıl KÖLE yapabiliriz korkusuna düşmelerine gerek yok.

Çünkü eğitim düzenini piç ederek bunu düşünecek kadar beyin bırakmadınız ki.

Bence düşünülmesi gereken bir durum.

Topluma faydalı, gayrimüslim ve dinsiz olma dışında hiç bir suça karışmamış, saygın insanlar bence bunu hak ediyor.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: