26 Kasım 2023 Pazar

#ARJANTİN YENİ DEVLET BAŞKANI ÇOCUK SATIŞLARINA İZİN VERECEĞINİ SÖYLEDİ

ANTİK ÇAĞ ŞERİAT ÇAGINA DÖNÜŞ BAŞLADI.

İnsan pazarlarında çocuk satışlarına izin Arjantin'in yeni faşist devlet başkanı Javier Milei tarafından verilmeye başlandı.

OOrtodoks Amerikan Protestan kilisesi ile Arjantin Ortodoks kiliseleri kardeşliği pedofili ve kölecilikte birleşti.


Yıllardır, dinler üzerinde yaptığım araştırmalar sonucundaki tespitlerimi 12 yıl önce " Dinler Cinsel Sapıklıkların Temelidir" başlığıyla yazmıştım.

Bu çalışmalarımın zirvesi olan "Mitolojiden Günümüze Sapıklık Ayetleri" başlıklı dünyada en yaygın dinlerden günümüzdeki hukuk ve çağdaş felsefe tarafından sapıklık sayılan cinsel yaşamı emreden ilahi ayetleri yazdım. 

Benu mahkemelere verdiler yıllarca adliyelere gidip geldim, beraat ettim.

En çok  cinsi ve dini sapıklıkların da Sümer  Hint, Fars, Misir, Grek ve bunların harmanı olan Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi dinleri olduğunu tespit ettim.

Çünkü hepsi Brahmanizm dini Şiva mezhebinin kolları olan Sabilik, Mandeism, Zerdüştlük, Mecusilik ve günümüzdeki adıyla Doğu Kiliseleri Hıristiyanları ve Yahudileridir.

Güney Amerika Ortodoks Yahudi ve Hıristiyanlığı ile Amerikan Protestan Ortodoks Hıristiyan ve mezhebi de bir diğerinin aynısıdır.

22 yıldır Müslüman kılıklı 400 cemaat ve tarikatın Akp hükümeti ve Diyanet kurumu korumasında, KÜÇÜKLERİ KORUMA, EŞİT EĞİTİM, SAĞLIK yasaları yok sayılarak, her yasta (0-18 arası) çocukla zevk ilişkileri, evlilikleri serbest bırakıldı. 

Eğitim sistemi yok edilerek okullardan uzaklaştırılan çocuklar fuhuş, ve özel sektör merdiven altı tezgahlarında sosyal güvencesiz çocuk işçi olarak işlere yerleşti.

Arjantin'in yeni seçilen cumhurbaşkanı da her türlü hizmet bakanlıklarını "dolandırıcılık merkezi" iddiasıyla kapatacağını söylemesi hakkında konuşulurken, 10 Ekim 1948'de Pariste Birleşmiş milletlerce ilan edilen Evrensel İnsan Hakları Beyannamesi'ne aykırı olarak KÖLECİLİK/SLAVERY çağına dönüş kabul edilecek "Çocuk Ticareti/Child Trade" yasasına izin vereceğini açıkladı.

Bu haber 29 Kasım 2023 Arjantin ve Amerika basınında yer aldı ve dünyaya yayıldı.



Javier Milei'in Çocuk satışlarına 
izin vereceğine dair haberler.

Arjantin'in yeni seçilen
cumhurbaşkanı Javier 
Mildi, seçim
kampanyalarında
insan çocuklarının
pazarlarda satılmasına izin
Vereceğini söyledi.

Arjantin'in yeni başkanı
(Javier Milei)
"Çocuk satışlarına
Tamam/O.K dedi.


22 yıldır Akp hükümeti ve ortağı muhalefet ile küçükleri koruyan yasaların yok sayılarak çocuk evliliklerine izin verilmesi, tecavüzlerine hoş görü gösterilmesinin sebebinin de Amerika ŞERİAT Devletlerinin isteği olduğunu, Javier Milei'nin aynı yöndeki vaadi de, bize, bir kez daha kanıtlamış oldu.

Güle güle demokrasi, güle güle evrensel insan hakları beyannamesi, güle güle küçükleri, büyükleri koruyan yasalar...

Hoş gelmeyecek artık çağ sapık, köleci yaşam şekilleri.

Demokrasiyi, kendi iktidarlarını kurmak için kullanan dini etnik endogamy aile türü ürünü kavimler, iktidarı aldılar, kölecilik çağına dönüşü başlattılar. 

Uyumaya devam...

Alaeddin Yavuz.

Hiç yorum yok: