6 Aralık 2022 Salı

YCHP'NİN YILMAZ ÖZDİL DÜŞMANLIĞI.

YCHP'NİN YILMAZ ÖZDİL DÜŞMANLIĞI.

03 Aralık 2022, günü YCHP'nin meşhur ABD'li danışmanı Ceremi RIFKI'nın konuşması sırasında Kemal beyin eşi Selvi hanım uyuklamış.
Yorgundur, hastadır, bağırsaklarında şerit, solucan vardır, yine insan oturunca uyur.

Tunceli yöresine bu yaygındır.

Tunceli Devlet hastanesi polisiyken bir adam şeritin bağırsağı patlatması sonucu ( dizanteri) ölmüştü.

Asla Eyüp bölgesine gelmemiş olan  Eyüp Ensari de böyledir. Neyse.

Muhalefet de olayı ti'ye almış, buna Yılmaz ÖZDİL bey de " HEYEVAN VERİCİ" diyerek katılmış.

Bu olay da gösteriyor ki siyasiler kadar eşleri de yakın takipte ve en ufak zafiyet halinde karalama başlıyor.

Yılmaz ÖZDİL 5 yıl kadar önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu yaptığı yetersiz muhalefet nedeniyle " Chp işgal altında bir parti" tespitiyle eleştirmiş, ve Kemal bey Sözcü gazetesindeki işinden etmiş, halkın CHP'ye baskısı ile geri dönebilmişti.

Zoraki muhalif Kemal bey, 2010 yılında bir yolsuzluk dosyası ile tv'ye çıkarıldığı ana kadar adını duymuş değildim.

Bu olay sonrasında Yeni Şafak gazetesine eşi, UYUYAN GÜZEL(!) Selvi (Silvia mı yoksa) hanımın verdiği röportajda " Atatürk Kemal'in 50 kadar akrabasını öldürdü deyince hem habere şiddetli bir yorum yazmış, hem olayı bloglarımda yorumlamıştım. Yakın zamanda, İnstagramda bunları gören Kemal bey bu yazlarım ile Canan Kaftancıoğlu hakkindaki tespitlerimi wordpres.com blogumdan kaldırtmıştı.

Atatürk düşmanı Seyit Rıza avanelerinden olan bu aileden hiç kimsenin ATATÜRK VE CUMHURİYET tartışmalarına savunmacı olarak katıldığını ben görmedim, göreni de tanımıyorum.

Ama Yılmaz ÖZDİL bey yıllardır AKP VE işbirlikçi MUHALEFETE karşı mücadele vermiş, CHP'yi Selvi'nin uyku olayının yaşandığı 03 Aralık Chp kongresine zemin hazırlayanların önde giden kahramanıdır.

Ancak Yılmaz Özdil Dersim diye anılan Tunceli, Elazığ, Erzincan, Sivas yöresi Ermeni çetecileri soyundan olmadığı için gözden kolayca çıkarılabilmektedir.

Ychp trolleri ile AKP trolleri arasında bir fark yoktur.

Onların soyu ve mezhebinden değilsen yaşatmazlar.

Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi hanım ile Hınçak, Taşnak, Ramgavar kökenli 6 kol iskambil masasının tümüne Yılmaz Ozdil'i harcamam.

Harcayan vatan hainidir.

Saygılar.


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: