7 Aralık 2022 Çarşamba

ABD- USA 21. YÜZYIL AVRASYA PROJESİ.

ABD- USA 21. YÜZYIL AVRASYA PROJESİ.

Osmanlı Imparatorluğu ülkesinde, 1830-1918 arası, Amerikan Protestan Kilisesine katılmış, Ermeni, Süryani, Keldani ,Yezidi kiliselerini, Radikal İslâm adı altında, İslam ülkelerinde iktidar eden ABD- İngiltere koalisyonu ve Avrupa Birliğinin coğrafyamızın geleceğini, Amerikan Protestanlığı dinini İslâm diye öğreten ISIS yeni IŞİD terör örgütüne bağışlamış.

ISIS-IŞİD veya El Kaide, Eş Sebep, Boko Haram gibi kolları olan bu örgüt, 1979'da Afgan Taliban örgütünün kollarıdır. 2021 yılında ABD- USA Afganistan'ı Taliban'a teslim etti.

Hani teröristti?

ISIS-IŞİD Şeytanı da,aynıdır.



İslâm adı altında ilk İngiliz İslam'ı olan Vehhabiler, 1808-1815'de Mekke'yi işgal ettiklerinde, AK- BEYAZ olan Kâbe örtüsünü İslam öncesi ibadet ettikleri TEKE ŞEYTAN HUBEL'in rengi olan SİYAH- KARA örtü ile değiştirdiler.

1918 sonrası yine bu örtüyü örttüler ve salak Müslümanlar hâlâ, bu şeytan örtüsünü öperek Hacı oluyorlar(!). ISIS-IŞİD sembolü olan KARA- SİYAH rengin de sırrı bu Şeytan örtüsüdür.



19.yy boyunca "etnik sosyalizm, etnik demokrasi vaatleriyle" imparatorlukları bölüp yıkan SİYAH düşkünü Bafomet Şeytanına ibadet eden, ABD'de üstlenmiş Küresel Sermaye, 1950 sonrası SSCB- Demokrasi düşmanı olup, dini rejimlerin koruyucusu olmuştur.

Bu çelişkiyi göremeyen toplumlar ve Avrupa, Abd halkları da birlikte köleleşmektedirler.

1991 sonrası TEK KUTUPLU DÜNYA kuran ABD, hâlâ çalışanların gelirlerini sistemli olarak düşürmekte tayin ettiği kukla hükümetleri kullanmaktadır.

Virüsler ile insanlık soykırımı da yanında ikramiyedir.

Takdir aklı olanındır.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: