25 Şubat 2024 Pazar

#GÜNEY KORE JAPONYA, ALMANYA FRANSA KURESEL SERMAYE EGEMENLIK PROJELERİDİR

 Güney Kore, Japon, Alman Mucizeleri Amerikan Egemenlik Senaryolarıdır.


Dünya siyasetini çözememiş sözde aydınlar görsel ve yazılı basını işgal etmişler, kafa üzülüyorlar.

Önce Amerikan egemenliği nasıl başladı, ondan önceki Keşifler Çağı küresel işgallerini bilmeden dünya tarihi yorumlanabilir ama yanlış olur. Başarısızlık dünya ya egemen olur.

1776'da bebek imparatorluk olarak doğan Abd, paylaşılmış bir dünyada kendine yer yapmak zorundaydı.

O tarihte bütün dünya Ingiliz, Hollanda, Fransa, Portekiz, Rus Çarlığı ve Osmanlı imparatorluğu gibi devletler idaresindeydi.

Kendine sömürge arayan ABD, Osmanlı, Filipinler adaları, Endonezya, Japonya'ya kanca attı.

Osmanlı, Rusya ve Kutsal Ittifak devletlerinin sömürgesi olduğundan, bir ümit Abdye yanaştı ve sonu oldu.

Filipin adaları, komşuları sömürgesi oldu.

Japon Samuraylar direndi. Kurnaz Abd, Ingiliz, Hollanda baskılarına karşı destek önerse de Amerikan egemenliğini Samuraylar tanımadı. Dostane, eşit ilişkilerden öteye gidemedi ABD.



Sonra ne yaptı, nüfusu çok olan Esmer köle Japonları ayarttı. Savaş tehditleri, ekonomik baskılar ile, aynı Osmanlıya yaptıkları gibi  Samurayları bastırdılar ve isyanlar ile güç verdikleri esmer Japonları devlet idaresine  doldurdular.

Esmer Japonlar, iktidar adına devlete her tür operasyona EVET dediler.

Bir anda çıkan isyanlarla Samuraylar Esmer Japonlar ile Amerikalılar arasında kaldılar, yenildiler. Toplu soykırım yapıldı, numunelik bir kısım Samuray bırakıldı.

Bu yüzden, iki atom bombasına rağmen Amerikan kölesi kalan Japonya, ABD'nin izin verdiği kadar güce sahip olarak yaşıyor. Rusya-Çin Avrasya bloguna karşı tehdit olarak belirli bir askeri, teknolojik, ekonomik güç olarak tutuluyor.

Güney Kore, Sosyalist Çin, Rusya, Vietnam tehditleri olmasa, Çin ve Rusya desteği ile nükleer silah sahibi Kuzey Kore tehdidi olmasa, Güney Kore, anında Somali, Türkiye, Uganda, Yunanistan gibi olur.

Buna örnek olarak batıda Japonya-G. Kore eş değeri olan Almanya- Fransa ikilisi, Güney Kore ile İsveç, Norveç, Finlandiya demokrasileri Rusya tehdidine karşın güçlü tutulmaktadır.

Orta-doğuda Arabistan, Katar da Radikal Vehhabi terörist Islâmcılığın finansal kaynakları olarak zengin kılınmıştır. Diğerleri İsrail haritasına verilecektir.

Bu günün Türkiye Cumhuriyeti de tasfiyeye edilmekte, bir kaç on yılı bulmaz yok edilmek üzeredir. Büyük İsrail projesi kapsamında Kürdistan, Ermenistan, Türkiye olarak bölünmeye hazırlanmıştır.

İran da farksızdır.




Fas'tan Afganistan'a Yeşil Kuşak devletleri küçülerek, ilkelleşerek, biribirlerini boğazlayan köle halkları ile etkisiz ŞEHİR DEVLETLERİ projelerine hazırlanmaktadır.

Robot askerler, taşıtlar, kendi kendine karar veren güçlü robot silahlardan ordular kurulmadan önce bunlar gerçekleşebilir.

2050'ye kadar insan nesli tüketilmezse, tamamen robot idareciler, askerler, polisler, yargıçlar idaresinde, çiple kumanda edilen, dizenli, plânlı virüs ve yapay salgın hastalıklar içinde çırpınan köle bir insanlık yeryüzünü işgal edecektir.

Aile, köy, şehir, millet, vatan bağları bitti.

Aile içinde düşene ilk önce aile üyeleri tekme vuruyor. Toplum bağları koptu. Omurilik sinirleri kopmuş vücut gibi bağları kopan milletler felç edilmiştir.

Gelecek için ÜMİT YOK.

Başımıza yakında robot devlet adamları tayin edeceklerdir.

Bir yudum ekmek için en iğrenç isteklere evet diyen, insansı kalabalıklar gezinecek toprağın üstünde.

Bunu kimse takdir etmesin, kötü, karamsar bir yazı oldu.

Bunlar yazılmadan da iyinin değeri bilinmiyor.

Herkes şikayeti bir kenara koyup çözüm üretsin bu tespitlerden sonra.

Bunları halkla kimse paylaş(a)maz.


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: