7 Eylül 2022 Çarşamba

HALKIN MECBUR EDILDIĞI 2023 SEÇİM ŞARTLARI

 HALKIMIZIN MECBUR EDILDIĞI 2023 TERCIHI.



Henüz Osmanlının can çekiştiği 1890'larda, aslen Polonya Yahudisi olan ve " Ben Alman'dan daha Alman'im" diyen Alman ırkçılığını yazan, " Milliyetcilik, Nasyonalizm" ceviri yazımın konu yazarı, Filozof Hans Kohn , 1944 tarihli The Idea of ​​Nationalism: A Study in Its Origins and Background adlı kitabında, batılı ve doğulu toplumların kaderlerini yazmış.

Batılı toplumlar "demokrasi ağırlıklı"
Doğulu toplumlar Osmanlı dahil, " dini ağırlıklı demokrasi" rejimleri ile yönetilecek diye yazmış. Bu kader tabletleri Mustafa Kemal Atatürk tarafından ret edildi ve aksine Fransız devrimi temelinde demokratik bir devlet kurulduysa da bu günkü sadık kölelerin babaları, dedeleri isyanlarla bu adil düzenin kurulmasına engel oldular.

Ikinci dünya savaşının ardından iktidar edilen bu Ortodoks, Babil Talmud Şeriatçılari, sisyal devlet ilkelerini halka değil, devleti işgal etmenin keyfi ile kendilerine uygulayarak türedi zenginler ile çoğunluğu cahil, dini hurafelere boğulmuş köle toplum yarattılar.

Atatürk cumhuriyetine ve Türk saydıkları Osmanlının devamı gördükleri Türk devletine, son darbeyi vuracak AKP hükümeti ve diğer muhalefet zaten 1980 darbesinden sonra adım adım hazırlanmıştı.

Cumhuriyete, demokrasiye, adalete son darbeyi vurmakla görevli işbirlikçi koloni valisi Rte'nin 20 yıldır halkın ve seçmenlerinin baskısı ile terk ettiği, açılım, lgtbi, özerk Kürdistan, Pontus gibi siyasetlerin tümü, cemaat şeriat korkusu ile demokrasi vaat eden, arka cebi takkeli, çantası eşarplı Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener gibi iki siyasi üzerinden kabul ettirilmeye çalışılıyor.

ABD VE AKPKK YCHP ortaklaşa Tbmm ve bürokraside  demokratik cumhuriyeti savunacak kurum ve bürokrat  ve milletvekili bırakmadılar.

Tayyip şeriat ağırlıklı demokrasi uyguluyor, kimse beğenmiyor, muhalefet de demokratik şeriat dayatıyor.


Bunu da demokrasi HDPKK desteği olmadan olmaz şartına bağlıyor.

Böylece pkk yasallık kazanacak ama gelecek rejimin ne olacağı da o zaman belli olacak.
Her şekilde cumhuriyet ve laiklik yandaşları aldatilacak.

Sonuç gene şeriat gelecek, demokrasi tarihe gömülecek.

Bilim, teknoloji, çağdaş eğitimle yetişmiş toplum yerine şeriat karanlığında çırpınarak birbirini tüketen toplum olmamız istenildiği için bunlar olacak.

Bunları da sadık köleleri, sağ-sol, laik, demokrat, Kürt Solcusu v.b işbirlikçileri gerçekleştirecek.

Çünkü 2015 Diyarbakır Kürt Kongresinde proje bilinen dış güçlerin isteği üzerinde anlaşma sonucu karara bağlanmıştı.

İktidar- muhalefet- yavru muhalefet ve muhalif hükûmet ortakları, hepsi, Osmanlı ve cumhuriyete Ortodoks Yahudi ve Hıristiyan şeriatı için, 1760'tan beri isyan eden, Müslüman görünen Bagratuni Musevi ve Yahudilerdir.


Bunlar zeki, seçkin oldukları için değil, AB-D VE NATO ÇETESI'nin kökleri asırlarca geçmişe uzanan sadık bendeleri oldukları için, on yıllar öncesinden seçilip, eğitilip, geri gönderilip, halka tanıtılıp, seçtirilerek iktidar edildiler.

Kumpas büyük.
Amerika ne derse o mu olacak?


Hayır diyenlerin gücü nedir?
Ne yapacaklar?
Klavyeye devam mı?

Takdir, araştıran beyinlerindir.

ÜSKÜDARI VE ISTANBUL'U GEÇENLERE NE OLDU?
Pers kralı Kurus, dönüşte Iskitli Tomris Katun kellesini kesti.
Büyük Iskender, erkek aşığının yasını tutarken zehirlendi
Fatıh Sultan Mehmet zehirlendi


Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: