8 Ağustos 2022 Pazartesi

SÜNNET, KÖLELERE UYGULANAN BIR GELENEKTİR

SÜNNET, KIZ VE ERKEK KÖLELERE UYGULANAN BIR GELENEKTIR.

Bu gün Lev Tahor Yahudilerinin çekirdek aile ensesti olduklarını bir çok yurt ici ve yurt dışı belge ile kanıtlamış, yargılanıp beraat etmiş biri olarak hala bu konuda bloglarım da yayınlanmış belgeler saymakla bitmez.


Yahudiler de Mısır köle halkıydı ve cinsel hizmetlerde de kullanılırdilar.

 Yeryüzünde devleti kuran egemen halk dışındaki tebaalar gayrimenkul edinemezdi. Özgür dahi olsalar böyleydi. 

Bu yüzden kendileri de çocukları da fuhuş dahil ucuz işçilikler ile geçinirdi.

Tevrat, frengili erkeklere " akıntılı erkekler " der. Levililer 19. Bölüm Yahudilere " kızlarınıza fuhuş yaptirmayin" der.

Yahudilerde, Sabilerde kız sünneti de vardır


.

Bızırin uzayıp penis yerine kullanıldığına tanık olunduğu için tercih edilmiştir.

ABD başkanlarının cinsel Sapıklıklarıni ZIHIN KONTROLÜ kitabında anlatan ve bir seks kölesi kurye olan Cathy O'Brian, Babil Talmud geleneklerine bağlı Lev Tahor Yahudisi ailesi olduğunu, ailece ensest olduklarını, babasının kendisini ve erkek kardeşini kullandığı gibi, ebeveyninin de aynı şekilde büyümüş olduğunu yazmıştır.


Tevrat Ester kitabı da Babil sürgünü olan rahip Mardokay'in yeğeni Ester'i pampers kralı Krus'un sarayına fahişe cariye olarak satar. Kralın sevgisini kazanan Ester, Kris Babil'i işgal edince Yahudileri özgür bıraktığını, Yahudilere başka milletleri yağmalama hakkı verdigini, Yahudilerin bu yüzden üç gün susuz, katıksız Ester orucu tuttuklarını yazar.

Bunun da yalan olduğu Krus'un ilk INSAN HAKLARI Beyannamesini yayınlayan, tüm köleleri özgür bırakıp, SAĞLIĞIMDA ULKEMDE HIÇ BIR INSAN KÖLE OLARAK YAŞAMAYACAK emri ile, sadece Yahudilerin değil, tüm tebaalarin özgür bırakıldığı ortaya çıkmıştır. Bu belgeyi  Türkçeye çevirip bloguma yıllar önce koydum.(https://adilyargic.blogspot.com/2017/09/buyuk-krusun-insan-haklari-beyanjnamesi.html)

Aşağılamanın sembolü olan sünnet, Yahudiler tarafından ayrıcalık olarak yüceltilmiştir.

Aşağıdaki Tevrat efsanelerinde Yahudi kralı, Kur'an-a göre peygamber Davut'un Filistinlileri SUNNETSIZLER diye aşağıladığına, 200 Filistinli askere, barış zamanı baskın yapıp erkeklik organlarını ayinlerde çalınan TEF yapmak için kestiğine  tanık olacaksınız.




Ebeveyninin cinsel isteklerine karşı koyan çocuklara recm= taşlayarak öldürme cezası veren Tevrat, Isa'yi ve 8 öğrencisini recm ederek öldüren Yahudi, Hıristiyanların, Recm olayını asırlardır ISLÂM GELENEĞİ diye tanıtmaları da apayrı bir yalanın ve düşmanlığın delilidir.




Recm, Hint, Aryan toplumlarında bir gelenektir. Roma, eski Yunan her yerde vardı.




Müslümanlar artık bu oyunlara alet olmaktan kurtulmalıdır.

Alaeddin Yavuz

Hiç yorum yok: