10 Mayıs 2020 Pazar

ISA GÜVEY MUHAMMET GELIN MI?

ISA ALLAH VE GÜVEYDIR MUHAMMET ISE GELİN?

Dinleri inceledikçe, doğdukları çağın, ülkenin ve o devletin egemen halkına mı köleleri olan tebalarına mı yapıldığını fark edersiniz.

En eskilerinden olan Sümer, Hint, Mısır, Orta Amerika tanrılarının göksel araçları dev, ay kadar büyük uzay araçlarıdır.

Yeryüzüne inmeleri için mekikleri de vardır.

Ramayana din kitabında Vimanalar diye geçer.
Hepsinin tanrıları yılan, kertenkele, insan temelli olup her tür canlıya, bitkiye geçebilirler. Göklerde araç kullanmadan da uçabilirler.

Pers/Iran tanrıları ise, Sümer tanrılarının kullandığı gergin kanatlı, helikopter ayaklı bir araç kullanırlar. Bu aracı Mısır tanrıları da kullanır.

Çin tanrıları yılan, kertenkele türü ejderhalara binerler.

Pers tanrısı Ahura Mazda kertenkele derisi ile vücudu kaplıdır.

Kökenleri Harappa medeniyetine uzanan Aramiler/Sabiler ise tanrılarınla aracısız görüşürler, mektuplasirlar. Din kitaplari Cin Ze bile tanrının ışıktan sarayının olduğu Tibil adlı yıldızda yazılmıştır. Ölenlerin ruhlarını almak için o da Sümer, Mısır tanrıları gibi sazdan kayık kullanır.


Mısır Tanrısı Ra,
Sazdan kayığı ile
Ölülerin ruhlarını
taşıyor 

Hindistan ve Libya Triton göl medeniyetinden geldiklerini iddia eden Grekler ATa binerler, bildiğimiz pegasus kanatlı atı.

Grek idaresinde kalan Yahudilerin tanrısı Yahveh'e ait, bulutlar üstünde duran bir uzay aracı vardır ama Yahudilerin ve onların Hristiyanlari, Tevrat peygamberi Balam efsanesinde Balam'in seyahatinde Allah'ın önüne çıktığında Allahi gören eşeğe binerler.

Allah Isa, Allahlığını Yahudilere kanıtlamak için Kudüs'e bakire boz eşeğe veya sıpaya binerek girer.

Roma tebası olan Hicaz Arabı Islam peygamberi Muhammet Miraç olayında ondan da aşağı "üreyemeyen" insan başlı Katıra biner.

Dinlerde silsileler bitmez.

Roma'nın son Allah'ı Isa, dini öğrettiği 12 peygamberinin kocası, damat, güvey olur, Roma tebası ve Ibrahim'in köle karısı Hacer'den doğan Ismailin soyundan gelen Yemenli Adnani sülalesinden gelen Muhammet ise kadın olur.

Isveç Gay kilisesinden bir sanatçının 2011 de Belgrat da sergilediği Güvey Allah Isa Resmi.

Bu nasıl olur demeyin ayetleri okuyun.

Matta Incili 9;
15 İsa şöyle karşılık verdi: “Güvey aralarındayken, davetliler yas tutar mı? Ama güveyin aralarından alınacağı günler gelecek, o zaman oruç tutacaklar"

Vaftizci Yahya Güveyi tanımlıyor;
Yuhanna 3;29 Gelin kiminse, güvey odur. Ama güveyin yanında duran ve onu dinleyen dostu onun sesini işitince çok sevinir. İşte benim sevincim böylece tamamlandı."

Kuran Insan Süresi;

76:12-Sabretmelerine karşılık onları cennetle ve ipekli giysilerle ödüllendirir."

Gılmanlar...
76;19-Her birinin etrafında ölümsüz gençler pervane olur. Baktığında onları etrafa saçılmış inciler sanırsın."
*E.H.Yazir tefsirinde, "Inci istiridyeden çıkar" diyor. Istiridye ikiye açıldığında kalçayı, Inci anüsü temsil eder. Inciye benzetilen Gılman, 3-5-6 yaşlarında erkek köle karılara denilir.
Yahudiler, Sabilerde böyle evlilikler köle ise 3 yaş altı, özgürse 3 yaş bir günlük olması gerekir.

Talmud ayetleri ve Muhammet'in de böyle kullanıldığına dair söylenti anlatan E.H.Yazir  Duha suresi tefsiri bu bilgileri bize verecektir


Cennette Kadın Elbisesi ve Içki İkramı;
76;21-Üstlerinde zarif ve yeşil, kalın ipekten bir elbise vardır. Gümüş bileziklerle süslenmişlerdir. Rableri onlara temiz bir içecek içirmiştir."

Peygamber Muhammet Ayşe'nin elbisesi içinde Vahiy alıyor;
Sahih El Buhari 2581;

Urve Ayşe’den anlattı; …Sonra o’na dedi, “Ayşe’den bahsederek beni incitmeyin, Ayşe’nin elbisesi dışında giydiğim hiç birinizin elbisesi içinde bana vahiy gelmiyor”

Ayşe'nin elbisesini giyerek vahiy alan peygamber na yazık ki yalan iftira değil, Şiva dini geleneklerinden Ortodoks Yahudi ve Hristiyanliga uzanan dinlerin ibadet, meditasyon, vahiy için transa geçme ayinlerinde cinsel ilişkilere girmek gelenektir.
Bu hadisin dilimize çevirdiğim orjinal ve çevirisi ile linkleri Pakistan diyaneti Sunman.com da Bukhari kitabına aittir. Bu blogumda "Muhammetin Ince Işleri" başlıklı böyle olayları derlediğim yazımda vardır.

Islam öncesi Şiva dini mezhebi olan Sabilik dini temelinden çıkan Mecusilik, Doğu kiliseleri ortodoks Hristiyanligi ve Babil Yahudiliginde bu geleneklerin yaygın olduklarına dair belgeler blog yazılarımda ve aşağıdaki videolarda yer almaktadır.

Takdir sizindir.
Alaeddin Yavuz