20 Şubat 2020 Perşembe

DIN VE SİYASETLE ALDATAN PONTUSLULAR

1925 PO
Bagdat Yahudileri
TAMYA PONTUS RUM ISYANI.

Yazıda geçen tuzak ifadeler;
Sarık=Kuranda sarıkla ilgili tek ayet yoktur. Hint Şiva dininde, mezhebi olan Mezopotamya, Arabistan Sabilerinde, Yahudilikte,  Harun peygamberin Kahin ilan  edildiğinde başına sarığını bağlaması, peygamber Malaki ye Allahın "Başında sarığın,  ayağında çarığın kalsın, boynun altını bağlama" Tevrat ayeti ile sarığın kutsiyeti vurgulanır.

Sabilerin Hristiyan mezhepleri olan Süryanilik, Nasturilik, Ismailiye Yahudi mezhebinin Yezidilik, Dürzilik uygulamalarında sarık kutsaldır.

Sarık asla Islam erkek baş örtüsü değildir. Rum, Yahudi, Yezidi, Durzi devşirme Osmanlı bürokrasisi ve Iran sunnisi olan Yezidi Osmanlı padişahları sarık bağlamıştır.
Sarık, Atatürk cumhuriyetinden 100 yıl kadar önce Halife Sultan II.Mahmut tarafından kaldırılmıştır. Istanbulda  Rum balıkçıların giydiği Fes resmi başlık ilan edilmiştir.
O zamanda aynı Yahudi, Hristiyan devşirme gruplar, "Din elden gidiyor" diye isyanlar çıkarmışlardır.

Sarık bağlayan gayrimüslimlere müslüman kıyafeti giymeleri II.Abdulhamit döneminde dış baskılar ile  kabul ettirildi ve batılılardan destek alan gayrimüslimler din ve siyaset ile Müslümanları aldatma imkanına kavustular.

Bu bilgi Hemşin Ermenilerinin kurduğu Akçaabat Rumu Fesli Kadir'in Keşke Yunan galip gelseydi videosunda da vardır.

Imam, müezzin gibi ruhban adları Sumerden beri vardır ve Islama da Sabilerden geçmiştir.
Osmanlı padişahları sarıklı diye, Islamı gösterek Pontus isyanını, Şapkaya karşı Islamı SARIK tercihi için isyan ederek gerçek Müslüman görünerek asırlardır Müslümanları aldatmışlar ve bunu sürdürmektedirler.
Bağdat Yahudileri.

1805 yılından sonra Trabzon ilçesi olan Rize, Potamya ve çevresi 60 yıl Rus idaresinde kalmış, nüfusun %100 û Hristiyan olmuş, aynı Hristiyan mezhebinde olan Ruslara hiç isyan olmamıştır.
1917 Ekim devrimi iç savaşı ile Rus ordusu bölgeyi terk edince Ingiltere Samsun ve Batum'a askeri us kurmuş ve Pontus devleti isyanlarını desteklemiştir.

1918 de Rusların bıraktığı az bir kuvvet ve Ingiliz destekli çetelere karşı Teşkilatı Mahsusa Rizeyi kurtardıysa da 30 Ekim 1918 de Osmanlı teslim olunca Rumlar Abd, Ingiltere destekleriyle Pontus isyanlarına başlamıştır. ISYANLARI Islama karşıdır. Bunların Muslumanliklari yalandır. Namaz oruç gibi Islamı ibadetler bu Yahudi ve Hristiyan mezheplerinde vardır.
Dinle aldatılmaya artık son verin.

Alaeddin Yavuz

http://blog.milliyet.com.tr/hamidiye-kruvazoru-1925-yilinda-rize-yi-hangi-sebeplerle-bombaladi-/Blog/?BlogNo=476779