29 Mart 2014 Cumartesi

AYETULLAH RUHULLAH RECEP TAYİP ERDOĞAN


Keşifler çağıyla dünyayı sömürge haline getiren batılılar"Allah İsa bize yeryüzünün egemenliğini verdi" inancına kapıldılar ve öteki dinlere inanan toplumların dinlerinin içini boşaltan yeni mezhepler, tarikatlar kurarak halkları dini kullanarak teslimiyete ikna etmeyi başardılar.

Böylece sömürge dinlerini yarattılar.

Kur'an'dan önceki ve sonraki dinlerin "Allah" tanımları asla Kur'an ile aynı değildir. Diğer bakımdan eski dinleri İslam'dan ayırmanın imkanı azdır. Çünkü, namaz, oruç, hac, umre,kötülükten kaçınma gibi konularda birbirine çok benzerler.


Tevrat'ın Allah'ı Yahve, her Yahudiden her gün adak ister ve ilk isteği şaraptır. İbrahim'e konuk gelen, ayaklarını yıkatan, ekmek yiyen, ayran içen, Danyal peygambere kendi ağzından, İran şahına 20 gün esir düştüğünde melek Mikail'in kendisini kurtardığını anlatan, insan bedeninde görünen ölen tanrıdır.


Hristiyanlık'ta İsa Allah'tır ve insanların günahlarını ödemek üzere kendini öldürtüp kanını dökmüştür. İnsan bedeninde yaşayan ölen tanrıdır. Hatta " Etimden yemeyen ölümsüzlüğe kavuşamaz" der bir İncil ayetinde. Bu animist dinlerin rahiplerinin yeniden daha üstün doğmak için birbirlerini yedikleri antik çağ kültü kalıntısı bir sapkınlıktır.


Yezidilerin Allah'ı da Şeyh Adi'dir. Said-i Kürdi de okuryazar olmadığından o da Kürt Yezidi Allah'ı olarak kabul edilmiştir.


Bize de "okuryazar olmayan İslam uleması" kişiliğinde tanıtılmıştır. 


Özünde "Ölen Tanrı Kültüne" ait Kürdistan kurulması için gelmiş Yezidi Allah'ıdır. Tayyip Erdoğan da aynı inanç esasına dayalı olarak kendisi Amerikanın emrine girmiş, Süryanilere,Yahudilere devlet kuracak bir Allah'tır.

Oysa İslam'da Allah ezel-ebed, her zaman diri tanrıdır.


Kendilerini "Müslüman, dindar, İmamhatipli başbakan, devlete, dine, diyanete hizmet için beyaz kefen giyerek siyasete girdiğini söyleyen" başbakan Recep Tayyip Erdoğan, başbakanlığının 12.yılında, günde yedi vakit namaz kılan, Sünni Müslüman gibi ibadet eden ama Muhammed'i peygamber, Kur'an'ı kitap kabul etmeyen şirk ehli, Zariyat Suresinde lanetlenmiş, Kabe'ye girmeleri peygamberce yasaklanmış Sabilerin Hristiyanları olan Süryani dininden, kendilerini Rum/Yunanlı sayan kripto putperestin birisi olduğunu, karısının Siirt'li Süryani olduğunu yıllardır yazıyoruz.

Kimse inanmadı.

Millet inanmayınca onlar kendilerini ifşa etmeye başladılar.


2013 yılı ortalarında Recep Tayyip Erdoğan, Düzce milletvekili Fevai Aslan'a kendini Allah ilan ettirdi. Bülent Arınç, bu hafta yaptığı Twitter açıklamasında "Allah isterse Twitter açılır" ifadesini kullandı.


Dün ise Recep başbakanın Allah olmadığı kesinleşti, "Cikcik" anlamına gelen "Twitter İnternet sitesini kapattırmasından iki gün sonra sesi kısıldı, aynen bir civciv gibi cikleyerek Van'da halka hitap etmek zorunda kaldı. Bu gün ise yerine dış işleri bakanı Akmet Davutoğlu gitti. Başbakan hastanelik oldu.
Kendisinin Allah yerine konulamsına itira etmeyen bir insan nasıl Müslüman olabilir?


1979 iran devrimi yapıldığında Fransa'da dört yıl C.İ.A ajanlarının eğitiminden geçtikten sonra hazır devrimin başına oturtulan Humeyni de kendisini "Yaşayan/İnsan Tanrı" yani "Ölen Tanrı" ilan etmişti.
Nasıl mı?
Kendisine iki ad almıştı.
İlki; Ayetullah. Bu adın dilimizdeki karşılığı "Allahın ayeti/sözü" demektir. Bu adamın sözü "Allah'ın Sözü" olarak anlaşılacaktı. Öyle de oldu. Her dediği söz İran'ın hukuk siztemini oluşturdu.


İkincisi; Ruhullah. Bu da "Allah'ın Ruhu" demekti.


Humeyni (Humeyn'li), bedeninde Allah'ın ruhunu taşıyor, ağzında da Allah'ın kelamını söylüyordu. Her dediği yasa kabul edildi.


Peki başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın her saçmalığının son yıllarda yasaya çevrilmesine "Allah'ın sıfatlarının çoğunu barındırdığına halkın inandırılmaya çalışıması ne demek oluyordu?


Yoksa Amerika'da Pensilvanya eyaletindeki 600 dönümlük çiftliğinde de her dediği Allah'ın kelamı kabul edilen Fethullah (Allah'ın Fethi) fatihi olan ve geçen yıl Muhammed adını da alan İşbirlikçi Allah'la arasının açılma sebebi aralarında "hangimiz Allah olacak" konusumuydu?


Bilmiyoruz.
Ama her ikisinin sözlerinin "Allah sözü" olarak algılanıp yasalaştırılmasının başka açıklaması da yoktur.


Bunlar İslam ile özde ters düşen tanımlamalardır. Ama insanlarımıza Allah, İslam adı altında her türlü putperestlik bunlarca aşılanmaktadır.


İsa peygamberin 12 öğrencisi vardır. Yunanlılar bunlara "Havarium/Havari" derler. Süryaniler ise "Şakirt" derler.


Şakirt sıfatını ise Nurcular ve onların kolu Gülenciler kullanır.


Kur'an Tevbe Suresi 56. ayet bu şirke batmış müşrikleri şöyle tanımlamaktadır;


Yaşar Nuri Meali;56." Kesinlikle sizden oldukları yolunda Allah'a yemin ederler. Gerçekte onlar sizden değillerdir. Doğrusu şu ki onlar, ödleri patlayasıya korkan bir topluluktur."

Gerçek Müslümanlar bu şirke batmış putperestlere karşı dinlerini benim gibi dinsizler kadar savunmazlarsa, varsa o Allah'ın lanetine uğrayacaklardır. Bu gün Müslüman dünyası Hristiyan ve Yahudilerin kölesi olduysa dinlerine sahip çıkmakta gösterdikleri korkaklıklarıdır.


Ayetullah Ruhullah Recep Tayyip Erdoğan veya Ayetullah Ruhullah Fethullah Gülen putlarına tapınmaya şimdiden hazırlanın.
12 Ocak 2024'de eklendi.


Şimdi şu resimleri inceleyiniz ki belki bazı sonuçlar çıkarmanızı sağlayabilirler.



Tevbe Suresi Yaşar Nuri Meali;56." Kesinlikle sizden oldukları yolunda Allah'a yemin ederler. Gerçekte onlar sizden değillerdir. Doğrusu şu ki onlar, ödleri patlayasıya korkan bir topluluktur." Namaz kılan Hristiyan toplulukları ülkemizde Ortodoks Hristiyan Süryanileriyle Gregoryen Ermeni Hristiyanlardır.


AKP'nin kiliseye çevirdiği bir camii



Aynı camide konuşma yapan
TÜRBANLI RAHİBE


Müslümanlar başlarına şirke batmış putperestleri getirdiklerinde, İsra Suresi 16. ayette dendiği gibi helak olmayı hak etmiş olacaklardır.


İran'da şu anki rejim İslami değildir. Tamamen putperest, Şemsi Yahudilerin, Sabileri, Süryani ve Yezidi Şirk putperestlerinin dinidir.
 
Recep Tayyip Erdoğan, Fethullah Gülen ve Nur cemaatleri bunlardır. Müslümanlıkları takiyedir. Yani Müslümanmış gibi yaparak dini ve diyaneti değiştirmektedirler. Ilımlı İslam, Dinlerarası Diyalog bunların delillerdir.



Amerika Ohio'da Giritli Aziz Andrew Kilisesinde, İsa peygamberin dirilip göğe çıkışı anısına "Akşam Duası (Namazı)" kılan Ortodoks Yunanlı rahibeler ve kilise cemaati.









Süryani Tayyip ile Gregoryen Ermeni Fethullah Gülen. İkisi de Namaz kılan ve Allah'a inanan ama Kur'anı kitap, Muhammed'i peygamber kabul etmeyen şirk ehli müşriklerdir. Siz bunlara Müslüman diye aldanırsınız. Onlar ise geçmişin öcünü alırlar.

İran Zağros dağlarında yaşayan Yezidi Kürtlerin ibadetleri, bazı tanıdık sözde İslam'i tarikatları hatırlatmaktadır.

Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc

30.11.2014'de yapılan ektir;


AKPKK KOALİSYONU MÜSLÜMAN DEĞİLDİR, TÜRK DEĞİLDİR, AJAN İHANET PARTİSİDİR.
AKP VE TAYYİP ERDOĞAN'IN SÜRYANİ OLDUĞUNU BELGELERİYLE İSPAT ETTİM, NAMAZ KILAN, İSLAM'I, MÜSLÜMAN GİBİ İBADET EDEN ORTODOKS HRİSTİYANLIĞA DÖNÜŞTÜREREK BİZANS'I KURACAĞINI YAZDIM. HALA DA YAZIYORUM.
AMA BU DEFA BİR AKP'Lİ ONU BİZANS'IN PATRONU İLAN ETTİ.


Haber aynen şöyle;


TİKA Başkanı Erdoğan'ı 'Bizans'ın patronu ilan etti"
TİKA Başkanı Serdar Çam'ın Papa'nın Türkiye ziyaret dolasıyla attığı tweet tartışma konusu oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Katolik Hıristiyan dünyasının ruhani lideri Papa Francis'in görüşmesi esnasında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Serdar Çam, kişisel Twitter hesabından “Doğu Roma'nın Patronu, Batı Roma'nın patronunu ağırlıyor. Mazlumların Babası, Katoliklerin Babası Francis'i ağırlıyor.”şeklinde mesaj attı.

Bu mesajı üzerine sosyal medya üzerinden Çam'ın Erdoğan'ın Bizans'ın patronu yaptığı eleştirileri geldi. Bu eleştirilere çevap olarak Çam, “Dinlerarası Diyalog' safsatasının mensupları alaya alsanız da nafile. ‘Allah katında tek din islamdır' vakarını böylece öğreniyorsunuz.”ikinci bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

Çam daha sonra attığı twitter mesajlarında ise Erdoğan'ın Fatih'in mirasçısı olarak niteledi. Çam, ilk attığı twitter mesajındaki ifadeleri açıklamak amacıyla daha sonra şu tweetleri attı:

“İstanbul Fethiyle Fatih Sultan Mehmet Roman'nın başıdır Müslümanların başı olarak halife Türklerin başı olarak da Hakanlık; Miras devam ediyor. Fatih Doğu Roma'yı Fetihinden sonra, Batı Roma'ya yöneldi. Ömrü yetmedi, seferde 48 Yaşında şehit oldu; Bizans'ı bitirdi; Doğu Roma'nın sahibidir." 29.11.2014 08:54



Hristiyan cemaatine verilmiş bir camiide Hristiyan ayinleri

Daha fazlasını oku: http://haber.rotahaber.com/tika-baskani-erdogani-bizansin-patronu-ilan-etti_502318.html#ixzz3KYYjVjSQ

Hiç yorum yok: