1 Ekim 2024 Salı

#İKTİDAR VE ORTAKLARI AÇIKÇA TEHDİT EDİYORLAR

 HALKIN GÜVENİNİ KAYBEDEN İKTİDAR TEHDİT EDIYOR.

Akp'liler, Atatürkçüleri Suriyelileri de katarak tehdit ediyor.

Bunlar alenen tehdit etse de
hiç bir savcı dava açamıyor

Kendisine verilen, devleti bitirecek, milleti öldürtecek projelere adım adım ilerliyorlar.
1979'da AB-D VE NATO ÇETESİ operasyonu ile ilan edilen İran Şeriat Devletinin Türklere uyguladığı ayrımcılık siyaseti, Ermenilerle dostane ilişkileri Azerbaycan'ı İsrail'e yakınlaştırdı.

Türkler ve gayrimüslimleri Batılı devletlerin bu kesimleri rejime karşı kışkırtması ile İran da bir iç savaş krizine sokulmak üzere.
628'de Sasani imparatorluğu da Mecusilik dinini ilan ettiğine pisman olup, ırkçı Zerdust dinine dönünce, Mecusi ve diğer Ortodoks Hıristiyan ve Yahudi Talmud Yahudileri,  Roma imparatoru Herakles ile anlaşarak Sasani imparatorluğunu yıkmışlardı.
Bu günkü Fars ırkçısı şeriat hükümeti de Sasanilerin durumuna düşmüş durumda.

AB-D VE NATO ÇETESI'nin BOP projeleri gereğince iktidar edilen, ülkemizi, İran Sasani cağında, Fars soylu olmayan köle/Tebaa milletlere kılıç zoruyla dayattığı Iran Baba Tanrısı Ahura Mazda'nın düşmanları olan Aşuralar/Doğalar yani dev ve cüce şeytanlara ibadet dinlerinin uzantısı olan Teke Şeytan dinlerinden İsmailiye dininin Yezidi, Dürzi, Tayyibiye, Ahmediye, Ahmedi Kadiyanilik gibi dinlerin şeriatları  Islâm adıyla halkımıza veriliyor. 




Bu şeriat düzenini ilan etmek için de, muhalif halka karşı bizim hükümet ve ortakları da Iran ile ortak davranarak ülkemizi bölünmeye, iç savaşa itiyorlar.

Bunlar yakında artacak inancındayım.

Hükümet trolları, yazarları, vekilleri tehdit ediyorlar.
Bahçeli de tehdit ediyor.

Diyanet işleri başkanı Ali Erbaş, İsmailiye, Menzil, Fetö cemaatleri tehdit ediyorlar.
Saraylı da onlara koltuk çıkıyor,  o da her türlü hakareti yapıyor.

Türkiye bir uçuruma doğru gidiyor.
İktidarda kalmak için iç savaş dahil her şeyi yapabileceklerini saklamıyorlar.

Zamanında, " 1989'da bana, Avrupa'lı elçilik yetkilileri ve aydınlarınca söylenen AB-D merkezli, 40 milyon Türk soylu insanımızın öleceği bir iç savaş projesi" olduğunu' yazarak uyardım.
Komplo teorisi dediler.

Almanya anlaşma gereği haftada 500 sığınmacıyı ülkemize göndermeye başladı.
Bunların hepsi iç savaşta bize kurşun sıkıp mallarımızı cihat ganimeti, çocuklarımızı köle yapacaklar. Bu yüzden getiriliyorlar.


Oysa 2023 genel seçimlerinde oy kullanma saatinin dolmasina yakın, Kars taraflarında bir Afgan çobanın işveren aileyi tüfekle toptan yok ettiği parçalanmış kafaların olduğu görüntülerin sosyal medyada mesaj yoluyla yayılması bile böyle bir tehdidin sürdüğüne bir delildi.

Rte-Akp'nin devletin bütün kurumlarını işgal etmesi, silahli gençlik örgütleri ile Suriye, Irak, Libya'da onlarca terör örgütü beslemesini, her seçim sonrası AKP'li seçmenlerin daha sandıklar açılırken silahlı kutlamalar yaparak muhalif halkı tehdit etmelerini, hiç bir muhalefet partisi sorun etmedi.

Hatta 2018 genel seçimlerinde saat 01;00 sıralarında, Halk tv ve diğerleri oy çuvallarının üstünde yatan Chp'li vekillerle görüşürken, Kemal Kılıçdaroğlu ve Tuncay Özkan çıktılar;

-HADİ GİDİN YATIN, KENDİNİZİ VURDURMAYIN dediler.

Halk, artık seçim yoluyla hükümeti değiştirmek için kerhen Chp ve ortaklarına oy vermeyi seçti. Yılana sarıldı resmen.
Ama Chp bu tehditleri hep örttü.
O günler geldi şimdi.
Chp'yi halkı uyutarak AKP'nin önünü açtığını, yasalara rağmen aday olamayan saraylıyı aday yaparak Tek Adam yaptığını, o zamanlarda böyle tehditler olduğunu bilerek örttüler.

O zamanlar tedbir alsaydılar, bu günlerin gelmesine engel olabilirlerdi.
Artık bebek ejderha büyüdü ve ergen oldu.
Karşısında örgütlü bir güç yok.

Bana ekseni karartma diyenlerin aldıkları bir önlem varsa bilelim.
Artık mızrak çuvala sığmıyor.


Alaeddin Yavuz