7 Ocak 2017 Cumartesi

ATEİSTLER DİNLERİ BOZMAZLAR.

ATEİSTLER DİNLERİ BOZMAZLAR.

Geçmişten beri gerçekle bağı olmayan aptalca, yaygın bir inanış var.
-"Ateistler dinleri bozuyor"
Deseler ki, "dinsizliği yayıyorlar", anlaşılabilir.
Dine ve yaratıcı bir tanrıya inanmayan insanlar niye dini bozsunlar ki?
Bu anlaşılamaz.
Kendileri de anlamıyorlar zaten. Her şey Vatikan'dan çıkar tüm dünya dincileri uyar.

Dincilerin yanlış ifadesine, her şeyi dincilerden öğrenen dindarların katılmasıyla yanlış olan bir yargıdır.

Ülkemizde devlet, tarikat cemaat ve bunların doldurmalarıyla kemikleşmiş sosyal baskılar, ölüm tehditleri, cinayetler yüzünden ATEİST DÜŞÜNCE GELİŞMEMİŞTİR. ELEŞTİRİ OLMAYINCA DA İSLAM YOBAZLAŞMIŞ AKIL DIŞI OLMUŞTUR... 

Ateistler dinlere orasını burasını değiştirerek zarar vermezler . 
Dinlerin insanlığa faydası olmadığına, cehalete dayalı, aristokrat ve ruhban besleyen , halkı köle, kul kabul eden devlet rejimi olarak görürler. 

Size bu İslami midir?
Dinler, eğitime karsı, her şeyi din kitabına, bağlayan, aklı, mantığı yok eden uydurma sömürü sistemi, olduğu için eleştirirler ve dinlerin ilahiyatının olmadığını ispatlayarak halkı akli ve bireysel özgürlüğe kavuşturmaya çalışırlar...
Dini bozanlar o dinden beslenen, dini eski milli dinlerine çevirmeye yeminli devşirrmeler ile yenilikçileridir. 
Bunların çok azı gerçek reformist olup, çoğu dini küresel sermayenin çıkarlarına göre değiştirenlerdir. Her din çıkışından sonra bu etkilerden ciddi olarak etkilenmiş ve bozulmuştur. Örneğin Tevrat, Büyük İskender'in günlük Yahudi adaklarını kaldırmasını kara gün olarak yazar(Tevrat Danyal kitabı) . 
En çok bozulan da Tevrat kökenli dinlerdir. 

Dindarlar, dinlerini korumak isterlerse öğrenip ezberlesinler, akıl yürütsünler, dine giren sapıklık ve bozuklukları temizlesinler. Dini bozan, dini siyasete alet eden dinci hükumetler ve onun ortağı olanlardır. 

Ateistler dinleri değiştirmezler, çünkü, eski dinlerini yaşamak isteyenler gibi riyakar tarikat ve cemaat adıyla da gizlenmezler. 
Sadece dinin tanrısının olmadığını işlerler. 
Din zaten akla vurulan en büyük prangadır, aklen insanı kul/köleliğe razı eder. Ateistler bu gibi tespitler yaparlar. Boşuna düşmanlık etmeyin. 

Fakir çocuk okutacağız diye toplayıp yurtlara dolduran, dinci siyasi ve zengin sübyancılara, sapık kulamparalara pazarlayan, denetimden çıkınca Adana örneğindeki gibi uykuda toptan yakarak, boğarak öldürmeye kadar canilikleri yapanlara, Kuran ayeti diye Şatanist Yezidilerin Kuran da, dedikleri Mushafı Reş'ten, jiletle tıraş yasağı, amca, dayı, çocuk, aile içi, baba kız, abla kardeş cinsellikleri ve evliliklerinin dine uygunluğuna dair fetva veren diyanet, tarikat, cemaat imamlarıdır. 

Adana'da yaşanan bu olay tüm ülkeyi üzmüştür.
Ama dinci sapıkların yılan tanrılarına kurbanlarıdır onlar.
Bu sapıklıkların barındığı, Yahudilik, Ortodoks Hristiyan din mezheplerine göre "ensest evlilikler, cinsellikler" gibi İslam dışı fetvalar veren, İbrahim peygamberin oğulları İshak ve İsmail soyundan gelen İsrail ve Hicaz Muhammet soyu Yahudilerinin kardeş kavim olduklarını gizleyerek "Yahudi düşmanlığı" yaparak, "yılbaşı kutlamak İslami değildir" diyerek İslam öncesinden kalan geleneklerine göre Özbek, Uygur, Kırgız, Tacik ve öteki Müslümanlarca binlerce yıldır kutlanan "01 Ocak Yeni Yıl Bayramı" geleneğinden haberi olmayan ya da kasten gizleyen,  "İslamofobi"ye hizmet eden sahtekar diyanet, dini eğitim kurumları ve bunların yayınları dinleri değiştirirler.

Her mezhep ve tarikat aslında ayrı bir dindir. 
Dininizi bozan, imanınıza düşmanlık edenler bunlardır.
%90 toplumda ateist olacak beyin yeteneği ve bilgi birikimi zaten yoktur. Ateistler dini ret ederler, mezhep ve tarikatlar ile yenilikçiler dini değiştirip bozanlardır. Sizi rahmana değil şeytana taptırırlar. 
Ateistseniz inanmayan olursunuz o kadar. Ama bu farkı bile 100 yıl içinde anlayacak beyin pek az dindarda vardır. Dinci dini sayan, inanmayan tüccardır. 
Umarım ateistleri hedef gösterip, dindarı sinsi öç alma faaliyetlerine alet edip, imanından da eden din tüccarlarının tanınmasında faydalı olur.


Takdir okuyanların ve aklı olanlarındır.

Hiç yorum yok: