20 Ocak 2018 Cumartesi

CANAN KAFTANCIOĞLU NEYİ TEMSİL EDİYOR?

TEHLİKE ÇOK BÜYÜK....
DİNDEN ÇIKMANIN OLMADIĞI DİNLER.

Yeryüzünde 5 milyar insani Müslüman, Hristiyan ve Yahudi/Musevidir. Çoğu bu dinleri çıkaran kavimlerden değildir. Dünyayı yönetmeyi bu başarılı din tüccarlıkları sayesinde başarmış ensest kavimler, bu sayede tüm milletlere kendilerini kutsatmayı başarmışlardır. 

Ülkemizde milyonlarca mensupları olan, ensest üreyen Sabiler-Süryaniler, Ermeniler, Gürcüler, Yahudiler-Nasturiler, Yezidiler-Dürzilerdir. Bunların soyundan doğanlar agnostik, deist hatta ateist ve hatta kendi kavimlerine açıkça düşmanlık etseler de dinden çıkmazlar.

Bunun örneğini F. GÜLEN cemaati operasyonunda gördük. Ateist Cumhuriyet Gazetesi yazarları ile cemaat imamları bir arada. Bu zıtlıklara rağmen aynı cemaatin üyeleri olmalarının açıklaması budur. CHPKKHDP Sabetayist, Gregoryen, Protestan, Katolik vb. Ermeni koalisyonu da budur.

AKP de aynı şekilde, Sünni olarak bilinen Sabi ağırlıklı Rum örgütlenmesidir.
Bunlarda dinden çıkış yoktur. Yakın zamanlara kadar bu ensest toplumlarda bir kız/erkek çocuk, ebeveyninin veya aile büyüklerinin ensest cinsellik isteklerine "hayır" dediğinde, Tevrat ayeti gereğince çocuğun babası köy ihtiyar heyetine gider ve ;
"Benim söz dinlemez, asi bir çocuğum var" diye bildirir.
Çocuk köylülerce alınır, recm edilerek öldürülür ve kesilen başı kale kapısına veya köprü başlarına ya da köy meydanına ibret için asılırdı.

Bu Tevrat ayetini "Mitolojiden günümüze sapıklık ayetleri" yazımda bulabilirsiniz.
BU günkü Tbmm içi ve dışı partiler, bürokrasi, ordu dahil sermaye kesimi, aydınlar hep bunların mensuplarıdır. Kimse "asi/söz dinlemez çocuk" olmak istemez.

Bunların dinleri ırklarına ait olduğundan, görüş farklılıkları onları etkilemez. Bunların kanından olmayanlar onlara din vergisi ödeyen köleleri /Goyimleridir.

BU yüzyıl, bu kavimlerin köleleri sayesinde yeryüzüne egemen olacakları ve ardından goyimlerini de yok edip yeryüzünü kendi soylarının kombine tesislerine çevirecekleri yüzyıldır. İncil Yuhanna Vahiyler, Kuzu ve Kurtulanlar bölümünde bunlar açıklanmıştır. 

Yahudi, Hristiyan, Müslümanım derken bunları kulağınızda küpe olarak bulundurun.
Şimdi olan bu ensest kavimler Sağ-sol kroşe gösterip bir aparkütle öteki kavimleri nakavt edeceklerdir.
2019 çok kötü bir gelecektir, çok kanlı bir geleceğe gebedir.

Tek çözüm, demokrasi, =lik, ve laiklikle beraber din temelli cinsel sapıklıkların, babadan ve 2.3.4. derece akrabalarla evliliklerin, yasaklanmasıdır.
Bunu Bilal bile anlar.
Takdir sizindir

Şimdi yazının yazılmasına neden olan gelişmeleri verelim.
Son iki gün içinde CHP İstanbul'a bir genel başkan hanım seçti.Eski yazarlardan Ümit Kaftancıoğlu'nun gelini olduğunu facebook paylaşımlarından öğrendiğim bu hanımefendinin kendisinden beklenmeyen bir geçmişiyle CHP'ye getirilmesi, yıllardır savunduğum "Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez" deyişimi haklı çıkaran sözleri ve fiilleri olan birisiymiş.
Kemal Kılıçdaroğlu da zaten aynı soydan gelen birisidir ve yaptıkları da geldiğinden beri gerçek Solcu ve Atatürkçüleri tasfiye etmektir. Böyle filleri ve sözleri ile II. Devlet Bahçeli olarak Türkiye Cumhuriyet tarihinin son yıllarına kazınmıştır.
İstanbul'a illa da bir hanım CHP il başkanı getirilecekse mevcut kadrolarda ağzı laf yapan, presentable,Selin Sayek Böke gibi Atatürkçü bir hanım var. Bu hanıma Rum deyip yıldızını körelttiler de getirdikleri Osmanlı'ya Haçlı Prusya'dan aldıkları para ile Lehistan (Polonya) ve Litvanya seferleri (1680) esnasında isyan edip, II.Viyana Seferini önlemeye kalktıkları için, Rize-Adapazarı arası Karadeniz bölgesi, İzmir'in bazı yerlerine sürülen Hemşin Ermeni'sini getirip İstanbul'u almak hangi aklın işdir?
Akçabat şehrini kuran aynı Hemşin Ermeni sürgünlerinden olan Hasan Mezarcı, Şevki Yılmaz'lardan bir farkı varsa bu kadın Atatürk partisinden aday olmuştur. Ama Atatürk ve Türk düşmanlığını kusmaktan geri kalmamaktadır.
Şimdi Canan Kaftancıoğlu hanımefendi neler yumurtlamış, Konya'dan Dersim'e göç gelmiş GREGORYEN Ermenilerden (Sünniler gibi beş vakit namaz kılan dönmeler) olan Kemal Kılıçdaroğlu bu kadını bedavaya mı yoksa 21. yy. Amerika Yeni Dünya Düzenine göre ülkemize şekil verecek kadroyu teşkil için mi seçmiştir kararı size bırakıyorum;
Şimdi bu konudaki Facebook münazaraları ve yorumlu paylaşımlar;








Biz bu münazaraları yaparken Halktv de Lale Özarslan hanım HDP'li vekille CHP+HDP koalisyonunu konuşuyorlardı. Yani, VHP+HDPKK+F.GÜLEN ERMENİ CEMAATİ KOALİSYONU.



Asıl mesele  A Haber kanalında geçen habermiş. Erdoğan'ın bir ay önce dediğini ABD  tekrar etmiş; 
"ESAD MUST GO" Yani Esad gitmeli.Bu da, AKP ve onu iktidarda tutmak için dizayn edilmiş "sazcı-gazcı muhalefet, Kürdistan namıyla bölgede Ermeni, Süryani, Keldani Yezidi/Nasturi Hristiyan kukla devletçikleri kurma siyaseti sürecekmiş.
İşte bu gelişmelere Atatürkçü tepki gecikmedi;

Tabi onu da işbirlikçi Doğu Perinçek ile ilişkilendirmeyi ihmal etmediler ya şimdilik ona yer yok.
Biz yani Arapların deyimiyle Mevali (İslam oldukları için özgürlüğü bağışlanmış azatlı köle millet), Yahudilerin deyimiyle Goyimler, Türk ve başka milletlerden olup,Yahudi, Arap dinlerine sonradan girenler bu kriptoları nasıl  tanımalıyız?



Canan Kaftancıoğlu hakkında  bir facebook paylaşımı;

Aynı paylaşımı benim paylaştığım başlık;


Şimdi bunların işbirlikçi maskeli ihanetlerine karşı çıkanlar yok mu? İşte insanımız bu yüzden güzeldir bizim derim.


       Ve son söz;


Bilal bile Canan Kaftancıoğlu ile Kadir Mısırlıoğlu'nun aynı Hemşi Ermenilerinden olduğunu sizden önce anlamış olabilir. 
Alınmayın canım, çünkü o projenin en başındadır. :)

Takdir sizindir.

AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc



Hiç yorum yok: