6 Temmuz 2017 Perşembe

TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARININ KÖLESİ OLUYORUZ

TUHAF İSLAM TOPLUMU OLDUK... 

HİLAFET MECÜC SOYU TÜRKLERDEN ALINMALIDIR" DİYE 174 YIL İNGİLİZ SİLAHIYLA MÜSLÜMAN AVLAYAN, TÜRK ASKERİNİN KARNINDA MECİDİYE ALTINI ARAYAN, KENDİLERİNDEN DEĞİL DİYE MÜSLÜMAN ARAPLARI SOYKIRIMA UĞRATAN BENİ TEMİM YAHUDİSİ VEHHABİYİ MÜSLÜMAN BİLEN, KABE VEHHABİ ELİNE GEÇİNCE KAFİR ELİNE GEÇTİ DİYE SEKİZ YIL HAC YAPILMAYAN VEHHABİ MÜSLÜMANSA OSMANLI'NIN KAFİR MÜŞRİK SAYILDIĞINDAN, İNGİLİZ GEMİSİYLE YURDU TERK EDEN SON HALİFE VAHDETTİN'İN BİLE TARİKAT DAHİ SAYMADIĞINDAN HABERİ OLMAYAN, BİR İSLAM DÜNYASI TÜREDİ.
ONUN KÜRTLER İÇİN UYARLAMASI OLAN, GENE TARİKAT BİLE SAYILMAMIŞ NURCULUĞU DA İSLAM SAYIP İSLAMCILIK EDEN DEVŞİRİLMİŞ AHMAKLARIN OSMANLICILIKLARI VE İSLAMCILIKLARI SON YÜZ YILIN İSLAMİ KOMEDYASIDIR.
VEHHABİ ÇERKEZ YAZAR ALPER TAN GİBİ YANDAŞLARIN, "-VEHHABİ PARASI SAYESİNDE BU GÜNE KADAR EKONOMİK KRİZLER TEĞET GEÇTİ" DİYENLERLE GİRDİĞİMİZ BATAĞA, İNGİLİZ KÖLELERİNE DUA EDEN, İSLAM DÜNYASI, KASABININ BIÇAĞINI YALAR OLMUŞTUR.


KABE İŞGAL ALTINDADIR.

MESCİD-İ ÜL HAREMEYN ŞEREFEYN OLAN KABE, ARTIK HAREMEYN DEĞİLDİR. ABD'Lİ PARİS HİLTON"UN FUHUŞ OTELLERİ, HATTA TAVAF İÇİN YAPILAN EK TESİSLER DAHİ KABE'Yİ CÜCE BİR YAPIYA DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR. PEYGAMBERİN HAC YAPMALARINI YASAKLADIĞI GAYRİMÜSLÜMLERİN HER TÜRLÜ ADABI MUAŞERET KURALINI ÇİĞNEYEREK TARİKATLAR ÇIPLAK, AHRET MAHALLERİ GÖRÜNÜR HALDE HAC ETMEKTEDİRLER.
KABE ORTODOKS YAHUDİ BENİ TEMİM KABİLESİNİN İNGİLİZ UYDURMASI VEHHABİ DİNİ VE İŞBİRLİKÇİLERİ HAÇLI İŞGALİNDEDİR. DİNEN NE UMRE NE HAC CAİZ DEĞİLDİR. İNGİLİZ GEMİSİYLE KAÇAN SON PADİŞAH VAHDETTİN'İN BİLE TANIMADIĞI VEHHABİ DİNİ BU GÜN AKP İLE İSLAM DİYE VERİLMEKTE VE KENDİNE MÜSLÜMAN DİYEN AHMAKLARCA BENİMSENMEKTEDİR.
AHRETTE HESABINIZI VERİRSİNİZ. İŞGAL ATINDA HAC UMRE YAPILMAZ.



İngiliz ajan Lawrence ve
Ürdün Dürzi emiri


ERDOĞAN, MÜSLÜMAN GÖRÜNEN YAHUDİ



ATALARININ LANETİNE UĞRAYACAK MİLLETSİNİZ.



SURİYE'Lİ BİR ARAP GAZETECİ HÜSNÜ MAHALLİ NE DİYOR:
-"KATAR TÜRK SEVMEZ, ONLAR YÜZYILLARCA HİLAFETİ MECÜC SOYU DEDİKLERİ TÜRKLERDEN ALMAK İÇİN SAVAŞTILAR! "
İNGİLİZ DİNİ VEHHABİLİK, 1745'DE OSMANLIYA İSYAN BAŞLATTI.
İSYANIN
 ÇIKTIĞI BÖLGELER, PEYGAMBER MUHAMMED'E SAVAŞAN YEMAME VE NECRAN BÖLGELERİ BENİ TEMİM NASRANİ YAHUDİLERİNİN YAŞADIĞI, GÜNÜMÜZ KUVEYT, KATARIN OLDUĞU YEMAME İLE, RİYAD ŞEHRİ BÖLGESİ OLAN NECRAN'DI.
1745'DEN 1919'A KADAR 174 YIL İNGİLİZ PARA VE SİLAHLARIYLA TÜRK MÜSLÜMAN ASKERİ ÖLDÜRDÜLER.
KARINLARINI DEŞİP, BAĞIRSAKLARINDA MECİDİYE ALTINI ARADILAR.
1800-1815 ARASI, KABE ELLERİNE GEÇİNCE 8 YIL MÜŞRİK ELİNE GEÇTİĞİNDEN HAC YAPILAMADI.
YEMEN GAZİSİ OLAN DEDEM, OSMANLI TESLİM OLUP, YUNAN İŞGALE BAŞLAYINCA, KOMUTANLARI TERHİS ETMİŞ, YÜRÜYEREK ÇANAKKALE'YE GELMİŞ.
174 YILDA YÜZ BİNLERCE TÜRK, MÜSLÜMAN KIYAN VEHHABİ KATAR'A ASKER GÖNDEREN HÜKÜMET, BUNA İZİN VEREN MİLLET BU ŞEHİTLERİN LANETİNİ ALMAKTADIR.
KASABININ BIÇAĞINI YALAYAN İNEK SİZDEN ONURLUDUR ÇÜNKÜ EN AZINDAN BELEŞ YAŞAMININ FATURASI OLDUĞUNU FARK ETMİŞ OLABİLİR.
VEHHABİ KATAR ŞEYHLERİNİN GÖTLERİNİ KORUMAK BU ŞEHİTLERİN TORUNLARINA MI KALDI?
LANETLİSİNİZ OSMANLICILAR İSLAMCILAR LANETLİSİNİZ.
KAHPELİK, HAİNLİK İLİKLERİNİZE İŞLEMİŞ, ŞEHİT ATALARINIZIN KANINI YERDE BIRAKTINIZ VE VEHHABİYE KÖLE OLDUNUZ.
ALAEDDİN YAVUZ



Bu Adam Turk ve İslam'i, Osmanliyi Temsil Etmiyor.


Kendini bile temsilden yoksun biri benim cumhurbaskanim degildir.Adi bir yalaka degilse nedir?
Bu asagilanmayi yapacaksan istifa et ne yaparsan yap. Devletin cumhurbaskani sifatiyla bunu yapamazsin.
1739'dan 1919'a kadar 174 yıl milyonlarca Türk ve Müslüman kanı  döktükleri  için İngilizlerce saltanat bahşedilen  Yemameli Beni Temim Yahudi döllerinin elini öpen, Türk askerini köle  eden bir cumhurbaşkanını, gazilik maaşını "vatan hizmetinden ücret  alınmaz" diyerek ret etmis Yemen gazisi dedemin, asker arkadaşlarının ve İslami korumak icin 174 yıl boyunca kan dökmüş şehit ve gazilerimizin hatıraları  adına protesto ediyorum. Bunlardan İslami öğrenen  kâfirdir, müşriktir, haindir.

Facebook paylaşımlarımdan
174 yıl Türk askeri kestikleri için İngilizlerin  bahşettikleri saltanat ile
adam yerine konulmuş kukla Yemame'li Beni Temim Yahudi
dölünü elini ülkemin cumhurbaşkanı öpemez.
Dedelerinin de Vehhabilerle Siyonizm bağlarını
boşuna yazmıyorum
Peygambere suikast kurmuş, ölümünden sonra Hariciye görüşü ve Hanbeli mezhebini çıkartarak dini bozmuş, en son 1745'de İngiliz dini Vehhabiliğe girip 1919'a kadar 280 yıl Türk askeri ve Müslüman kanı akıtmış Beni Temim Yahudileri Vehhabi Suudların işgallerindeki yeni Kâbe projelerinde Kâbe-i Muazzama artık zavallı bir bina..



Hiç yorum yok: