4 Nisan 2017 Salı

TEVRAT ÇAĞINDAN GÜNÜMÜZE HİPNOZ, ZİHİN KONTROL TEKNİĞİ

HİPNOZ...

İlle de Amerikan çizgi romanlarında olduğu gibi "gözlerime bak artık kölemsin" şeklinde yapılmıyor.
Yanınızda oturup sizi yüceltiyor, onaylıyor ana fikirleri değişen o değil siz oluyorsunuz.

Tevrat Danyal peygamber kitabında Babilde esir olarak büyüyen Danyal ve iki Yahudi genci, Babil kralına rüya gördürmeyi ve onu kendilerine müraccat edecek hale getirirler. Gerisi kolaydır. 

Ülkenin en güçlü insanı olurlar. Babil büyücüleri de boş değildir onlar da devreye girince peygamberlerin sıkıntıları başlar. Tarih boyunca krallara rüyalar gösterip, açıklayan, baş ağrıları yaratıp lir çalarak tedavi eden büyücülere Davut peygamber de dahildir.

Davut peygamber karakteri büyük ihtimal ile Büyük İskender zamanında Yunan hileci tanrısı Hermes karakterine benzetilmiş olmalıdır. Hermes de daha doğar doğmaz kundağından çıkıp ağabeyi Apollon'un öküzlerini çalıp bir mağaraya saklar. Mağarada bulduğu bir dev kağlumbağayı öldürüp kabuğundan Lir, bağırsaklarından da tel yapar.
Ağabeyinin şikayeti üzerine olay Zeus'a iletilir ve yargılanmak için kundakta uyuyan Hileci tanrı Hermes Zeus'un huzuruna annesinin şakın bakışları arasında çıkartılır.
Hermes yaptığı liri çalarak Zeus ve tanrıları büyüler ve peygamber olur. Tanrılar meclisinin kararlarını insanlara, insanların işlerini de tanrılara götürür. Ağabeyi Apollon öküz ve ineklerine karşılık Liri ister ve müziğin tanrısı olur. Hermes, sınır boylarında gezerek Yunanlı tüccarlara tercümanlık yapar pasif eşcinsel ilişkilere girer. Tercümanlığın ilkelerini de belirleyen odur.

Şimdi Lir çalarak tedavi yapan, kral Saul ve oğlu ile pasif eşcinsel ilişkiler yaşayan, Aramiler ile Filistinlilerin sınırlarında gezen savaşçı, müzisyen, Hermes Karakterinden uyarlanma Davut peygamberin Saul'a Lir ile şifa vermesini okuyalım.

Tevrat;
Samuel 16;14....23.
Davut Saul'a Lir Çalıyor

1.Sa.16: 14 Bu sıralarda RAB'bin Ruhu Saul'dan ayrılmıştı. RAB'bingönderdiği kötü bir ruh ona sıkıntı çektiriyordu.

1.Sa.16: 15 Hizmetkârları Saul'a, "Bak, Tanrı'nın gönderdiği kötü birruh sana sıkıntı çektiriyor" dediler,

1.Sa.16: 16 "Efendimiz, biz hizmetkârlarına buyruk ver, iyi lir çalan birini bulalım. Öyle ki, Tanrı'nın gönderdiği kötü ruh üzerine gelince, o lir çalar, sen de rahatlarsın."

1.Sa.16: 17 Saul hizmetkârlarına, "İyi lir çalan birini bulup bana getirin" diye buyurdu.

1.Sa.16: 18 Hizmetkârlardan biri, "Beytlehemli İşay'ın oğullarındanbirini gördüm" dedi, "İyi lir çalar. Üstelik yürekli, güçlü birsavaşçıdır; akıllıca konuşur, yakışıklıdır. RAB de onunladır."

1.Sa.16: 19 Bunun üzerine Saul İşay'a ulaklar göndererek, "Sürüyü güdenoğlun Davut'u bana gönder" dedi.

1.Sa.16: 20 İşay ekmek yüklü bir eşek, bir tulum şarap, bir de oğlak alıp oğlu Davut'la birlikte Saul'a gönderdi.

1.Sa.16: 21 Davut Saul'un yanına varıp onun hizmetine girdi. Saul Davut'u çok sevdi ve ona silahlarını taşıma görevini verdi.

1.Sa.16: 22 Saul İşay'a şu haberi gönderdi: "İzin ver de Davut hizmetimde kalsın; ondan hoşnudum."

1.Sa.16: 23 O günden sonra, Tanrı'nın gönderdiği kötü ruh ne zaman Saul'un üzerine gelse, Davut liri alıp çalar, Saul rahatlayıp kendine gelirdi. Kötü ruh da ondan uzaklaşırdı.""

Bir çeşit hipnoz yoluyla krala verilen baş ağrısı onu anında sağlıksız ve muhtaç olmasını sağlıyor, Lir çalan bir eşcinsel saray kölesi gelip onu honut ediyor ve kurtuluyor. Böylece hipnoz yemiş kral köleye dönüşüyor.

Şimdi Danyal Peygamberin kölelikten Nebukadnezar'ın danışmanlığına sıçramasında "RÜYA GÖRDÜRME TEKNİĞİ" nasıl kullanılmış okuyalım;


DANİEL (Danyal)

Daniel Babil'de Eğitiliyor

BÖLÜM 1


Dan.1: 1 Yahuda Kralı Yehoyakim'in krallığının üçüncü yılında Babil Kralı Nebukadnessar Yeruşalim'in üzerine yürüyüp kenti kuşattı.

Dan.1: 2 Rab, Yahuda Kralı Yehoyakim'i ve Tanrı'nın Tapınağı'ndaki bazı eşyaları Nebukadnessar'ın eline teslim etti. Nebukadnessar bunları Şinar*fa* ülkesine götürüp kendi ilahının tapınağının hazinesine yerleştirdi.D Not 1:2 "Şinar", yani "Babil".

Dan.1: 3-4 Kral İsrailliler arasından kral soyundan gelme ya da soylu bazı gençlerin seçilip saraya getirilmesi için saray görevlilerinin yöneticisi Aşpenaz'a buyruk verdi. Bu gençler kusursuz, yakışıklı, her konuda bilge, bilgili, öğrenmeyeyetenekli, sarayda görev almaya uygun nitelikte kişiler olmalıydı. Aşpenaz onlara Kildaniler'in* dilini ve yazısını öğretecekti.

Dan.1: 5 Kral bu gençler için kendi sofrasından gündelik yiyecek ve şarap ayırdı. Üç yıl eğitildikten sonra gençler kralın önüne çıkarılacaklardı.

Dan.1: 6 Seçilen gençler arasında Yahudalılar'dan Daniel, Hananya, Mişael ve Azarya da vardı.

Dan.1: 7 Saray görevlilerinin yöneticisi onlara yeni adlar koydu. Daniel'e Belteşassar, Hananya'ya Şadrak, Mişael'e Meşak, Azarya'ya Abed-Nego adını verdi.

Dan.1: 8 Daniel dinsel açıdan kendini kirletmemek için kralın onlaraayırdığı yemeklerden yemeyi de şaraptan içmeyi de istemedi. Bu yoldan kendini kirletmemek için saray görevlilerinin yöneticisine ricada bulundu.

Dan.1: 9 Tanrı saray görevlileri yöneticisinin Daniel'e sevgiyle,sevecenlikle davranmasını sağladı.

Dan.1: 10 Adam Daniel'e, "Yiyecek içecek payınızı ayıran efendimiz kraldan korkarım" dedi, "Eğer yüzünüzü yaşıtınız olan öbür gençlerin yüzünden daha solgun görürse, başımı tehlikeye sokmuş olursunuz."

Dan.1: 11-12 Daniel, saray görevlileri yöneticisinin Hananya, Mişael,Azarya ve kendisinin başına koyduğu gözeticiye gidip, "Lütfenkullarınıza on gün olanak tanıyın" dedi, "Bu on gün içinde bizeyemek için sebze, içmek için de su verilsin.

Dan.1: 13 Sonra yüzlerimizi kralın yemeklerini yiyen öbür gençlerinyüzleriyle kıyaslayın ve kullarınıza gördüğünüze göre davranın."

Dan.1: 14 Gözetici bu isteği kabul etti ve onlara on gün deneme fırsatı verdi.

Dan.1: 15 On gün sonra dört genç kralın yemeklerini yiyen öbür gençlerin hepsinden daha sağlıklı, daha iyi beslenmiş görünüyordu.

Dan.1: 16 Böylece gözetici o günden sonra kralın gençler içinayırdığı yemekle şarabı kaldırdı ve onlara sebze vermeyi sürdürdü.

Dan.1: 17 Tanrı bu dört gence her konuda bilgi, beceri, bilgelikverdi. Daniel her çeşit görümü ve düşü yorumlayabiliyordu.

Dan.1: 18 Kralın belirlediği süre tamamlanınca, saray görevlileriyöneticisi gençleri Nebukadnessar'a götürdü.

Dan.1: 19 Kral onlarla görüştü; içlerinde Daniel, Hananya, Mişael,Azarya gibisi yoktu. Bu yüzden kralın hizmetine onlar atandı.

Dan.1: 20 Kral bilgelik ve anlayışla ilgili konularda onları sınadıve dört genci ülkesindeki bütün sihirbazlardan, falcılardan on kat üstün buldu.

Dan.1: 21 Kral Koreş'in krallığının birinci yılına dek Daniel sarayda kaldı.

Nebukadnessar'ın Gördüğü Düş

BÖLÜM 2

Dan.2: 1 Krallığının ikinci yılında Nebukadnessar bir düş gördü. Ruhuüzüntüyle sarsıldı, uykusu kaçtı.

Dan.2: 2 Düşünün ne olduğunu söylesinler diye sihirbazları, falcıları, büyücüleri, yıldızbilimcileri çağırttı. Hepsi gelip kralın önünde durdular.

Dan.2: 3 Kral, "Beni üzüntüyle sarsan bir düş gördüm. Ne anlamageldiğini öğrenmek istiyorum" dedi.

Dan.2: 4 Yıldızbilimciler Aramice*fb*, "Ey kral, sen çok yaşa!"dediler, "Düşünü bu kullarına anlat ki, ne anlama geldiğini söyleyelim."D Not 2:4 2:4-7:28 ayetleri Babil'de o dönemin resmi dili Aramice yazılmıştır.

Dan.2: 5 Kral, "Gördüğüm düşü ve ne anlama geldiğini banaaçıklamazsanız, kararım kesin, paramparça edileceksiniz" diyekarşılık verdi, "Evleriniz de çöplüğe çevrilecek.

Dan.2: 6 Ama düşü ve ne anlama geldiğini açıklayabilirseniz, sizibüyük armağanlarla ödüllendirip onurlandıracağım. Onun için banadüşü ve ne anlama geldiğini açıklayın."

Dan.2: 7 Onlar yine, "Ey kral, düşü bu kullarına anlat ki, ne anlamageldiğini söyleyelim" dediler.

Dan.2: 8 Bunun üzerine kral, "Kararımın kesin olduğunu bildiğiniziçin zaman kazanmak istediğinizi anlıyorum" dedi,

Dan.2: 9 "Ama düşün ne olduğunu bana açıklamazsanız, sizin için tek ceza vardır. Durumun değişeceğini umarak bana yalan yanlış şeyler söylemek için aranızda anlaşmışsınız. Şimdi bana düşün ne olduğunu söyleyin ki, ne anlama geldiğini açıklayabileceğinizi anlayayım."

Dan.2: 10 Yıldızbilimciler, "Yeryüzünde senin bu isteğini yerinegetirecek tek kişi yoktur" diye yanıtladılar, "Kaldı ki, büyük,güçlü hiçbir kral bir sihirbazdan, falcıdan ya dayıldızbilimciden böyle bir şey istememiştir.

Dan.2: 11 Kralın isteğini yerine getirmek güçtür. İnsanlar arasındayaşamayan ilahlardan başka krala bunu açıklayabilecek kimse yoktur."

Dan.2: 12 Buna çok öfkelenen kral, Babil'deki bütün bilgelerin öldürülmesini buyurdu.

Dan.2: 13 Böylece hepsinin öldürülmesi için buyruk çıktı. Daniel'learkadaşlarının öldürülmesi için de adamlar gönderildi.

Dan.2: 14 Daniel Babil'in bilgelerini öldürmeye giden kralın muhafızbirliği komutanı Aryok'la bilgece, akıllıca konuştu.

Dan.2: 15 Aryok'a, "Kralın buyruğu neden bu denli sert?" diye sordu.Aryok durumu Daniel'e anlattı.

Dan.2: 16 Bunun üzerine Daniel krala gidip düşünün ne anlamageldiğini söyleyebilmesi için zaman istedi.

Dan.2: 17 Sonra evine dönüp olup bitenleri arkadaşları Hananya'ya,Mişael'e, Azarya'ya anlattı.

Dan.2: 18 Göklerin Tanrısı'na yakarmalarını istedi; öyle ki, Tanrıonlara lütfedip bu gizi açıklasın ve kendisiyle arkadaşlarıBabil'in öbür bilgeleriyle birlikte öldürülmesinler.

Dan.2: 19 Gece giz bir görümde Daniel'e açıklandı. Bunun üzerineDaniel Göklerin Tanrısı'nı övdü.

Dan.2: 20 Şöyle dedi:"Tanrı'nın adına öncesizlikten sonsuzluğa dek övgüler olsun!Bilgelik ve güç O'na özgüdür.

Dan.2: 21 O'dur zamanları ve mevsimleri değiştiren.Kralları tahttan indirir, tahta çıkarır.Bilgelere bilgelik,Anlayışlılara bilgi verir.

Dan.2: 22 Derin ve gizli şeyleri ortaya çıkarır,Karanlıkta neler olduğunu bilir,Çevresi ışıkla kuşatılmıştır.

Dan.2: 23 Ey atalarımın Tanrısı,Sana şükreder, seni överim.Sen ki, bana bilgelik ve güç verdin,Senden istediklerimizi bana bildirdinVe kralın düşünü bize açıkladın."

Daniel Düşü Yorumluyor

Dan.2: 24 Daniel, kralın Babil'in bilgelerini öldürmeye atadığıAryok'a giderek, "Babil'in bilgelerini yok etme" dedi, "Benikrala götür, düşünün ne anlama geldiğini açıklayacağım."

Dan.2: 25 Aryok onu hemen krala götürdü ve, "Sürgündeki Yahudalılararasında kralın düşünü yorumlayabilecek birini buldum" dedi.

Dan.2: 26 Kral, öbür adı Belteşassar olan Daniel'e, "Gördüğüm düşüve ne anlama geldiğini bana söyleyebilir misin?" diye sordu.

Dan.2: 27 Daniel şöyle yanıtladı: "Kralın açıklanmasını istediği gizine bir bilge, ne falcı, ne de sihirbaz açıklayabilir.

Dan.2: 28 Ama gökte gizleri açıklayan bir Tanrı var. Gelecekte nelerolacağını Kral Nebukadnessar'a O bildirmiştir. Yatağında yatarkengördüğün düş ve görümler şunlardır:

Dan.2: 29 "Sen, ey kral, yatarken gelecekle ilgili düşünceleredaldın, gizleri açan da neler olacağını sana bildirdi.

Dan.2: 30 Bana gelince, ey kral, öbür insanlardan daha bilge olduğumiçin değil, düşünün ne anlama geldiğini bilesin, aklındangeçenleri anlayasın diye bu giz bana açıklandı.

Dan.2: 31 "Ey kral, düşünde önünde duran büyük bir heykel gördün. Çokbüyük ve olağanüstü parlaktı, görünüşü ürkütücüydü.

Dan.2: 32 Başı saf altından, göğsüyle kolları gümüşten, karnıylakalçaları tunçtan*,

Dan.2: 33 bacakları demirden, ayaklarının bir kesimi demirden, birkesimi kildendi.

Dan.2: 34 Sen bakıyordun ki, bir taş insan eli değmeden kesilipheykelin demirden, kilden ayaklarına çarparak onları paramparça etti.

Dan.2: 35 Demir, kil, tunç, gümüş, altın aynı anda parçalandı; yazınharman yerindeki saman çöpleri gibi oldular. Derken bir rüzgarçıktı, hiç iz bırakmadan hepsini alıp götürdü. Heykele çarpantaşsa büyük bir dağ oldu, bütün dünyayı doldurdu.

Dan.2: 36 "Gördüğün düş buydu. Şimdi de ne anlama geldiğini sanaaçıklayalım.

Dan.2: 37 Sen, ey kral, kralların kralısın. Göklerin Tanrısı sanaegemenlik, güç, kudret, yücelik verdi.

Dan.2: 38 İnsanoğullarını, yabanıl hayvanları, gökte uçan kuşlarısenin eline teslim etti. Seni hepsine egemen kıldı. Altından baş sensin.

Dan.2: 39 Senden sonra senden daha aşağı durumda başka bir krallık çıkacak. Sonra bütün dünyada egemenlik sürecek tunçtan üçüncü bir krallık çıkacak.

Dan.2: 40 Dördüncü krallık demir gibi güçlü olacak. Çünkü demir herşeyi kırıp ezer. Demir gibi tümünü kırıp parçalayacak.

Dan.2: 41 Ayaklarla parmakların bir kesiminin çömlekçi kilinden, bir kesiminin demirden olduğunu gördün; yani bölünmüş bir krallık olacak bu. Öyleyken onda demirin gücü de bulunacak, çünkü demiri kille karışık gördün.

Dan.2: 42 Ayak parmaklarının bir kesimi demirden, bir kesimi kildenolduğu gibi, krallığın da bir bölümü güçlü, bir bölümü zayıf olacak.

Dan.2: 43 Demirin kille karışık olduğunu gördüğüne göre halklarevlilik bağıyla birbirleriyle karışacaklar, ama demirin killekarışmadığı gibi onlar da birbirine bağlı kalmayacaklar.

Dan.2: 44 "Bu krallar döneminde Göklerin Tanrısı hiç yıkılmayacak,başka halkın eline geçmeyecek bir krallık kuracak. Bu krallıkönceki krallıkları ezip yok edecek, kendisiyse sonsuza dek sürecek.

Dan.2: 45 İnsan eli değmeden dağdan kesilip gelen taşın demiri, tuncu, kili, gümüşü, altını parçaladığını gördün. Ulu Tanrı bundan sonra neler olacağını krala açıklamıştır. Düş gerçek, yorumu da güvenilirdir."

Dan.2: 46 Bunun üzerine Kral Nebukadnessar Daniel'in önünde yüzüstüyere kapandı. Ona bir sunu ve buhur sunulmasını buyurdu.

Dan.2: 47 Daniel'e, "Madem bu gizi açıklayabildin, Tanrın gerçektentanrıların Tanrısı, kralların Efendisi" dedi, "Gizleri açan O'dur."

Dan.2: 48 Sonra Daniel'i yüksek bir göreve getirdi; ona birçok değerli armağan verdi. Onu Babil İli'ne vali atadı, Babil'in bütün bilgelerinin başkanı yaptı.

Dan.2: 49 Daniel'in isteği üzerine Şadrak'ı, Meşak'ı, Abed-Nego'yuda Babil İli'nde yüksek görevlere atadı. Daniel ise sarayda kaldı.""

Kaldeliler, Babiller/Aramiler, Yahudiler ve Hintliler yeryüzünde büyü, illüzyon, telepati, telekineti gibi konularda her zaman bir numaradırlar ve tarih boyunca bu huyları yüzünden sürülmüşlerdir.
Bizim Keloğlan masallarında da büyülenmiş padişah Hulusi Kentmen'i Şeytane sultan ile veziri Kayhan Yıldızoğlu'nun etkisinden kurtaran Rüştü Asyalı filmi hala tvlerde gösterilmektedir.

Bilinen insanlık tarihinde bütün devletlerin dini rejimlerle yönetilmeleri ve bu kültürlerde de ruhaniliğin yaygın olması yüzünden büyü, illüzyon, sihir, simya, telepati, hipnoz da din bezirganları olan ruhbanların tapınaklarda öğrendikleri temel bilgilerdi. İbni İshak, Siretül Resülulullah kitabnda Necd veya Necran bölgesinde Muhammet peygamberden 150 yıl kadar önce sihirbazlık okulları olduğunu yazmaktadır. Bu bilgilerde dinlerin büyü, sihir, telepati gibi veya illüzyonlar kullanan rahiplerce yani "mucizeler gösterenlerce" yayıldığını anlatmaktadır. Musa'nın asasının yılan olup firavunun büyücüsünün asasını yutması efsanesi de büyücülük yarışıdır. Adamına göre de kazanan tanrının adamı olur ve gerçektir. Ama sonunda gerek tanrı gerek din bezirganları sonunda büyü, kitle hipnoz teknikleri kullanmaktadırlar.

Davut peygamber soyundan Hristiyan oldukları iddia edilen ve Ermenistan ve Gürcistan'ı 800 yıl yöneten Bagratuni ailesinin Fransa, Almanya, Belçika, Polonya gibi ülkeler yanında Rus Çarlığında Rasputin efsanesi tam bir Drakula efsanesidir ve büyücülük, zihin kontrolünde olağan üstü anıları insanlık tarihinde hala konuşulur. Bu konuda "Gürcü Bagratunilerden Bagatalı Teyyüp'e" yazımı da okuyabilirsiniz.

Yahudilerin, Aramilerin sürgünleri esasında büyücülükleri yüzündendir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da kendisini gizleyen Kripto Yahudi olduğu yazar Ergun Poyraz ile en yakın dava yoldaşı eski maliye bakanınca da açıklanmıştır. Basit büyüler, ses tonunda titreme olmadan, kendinden emin, karşındakine sorgulama aralığı bırakmadan amaç doğrultusunda "soru cevaplı hoşa giden ses tonuyla konuşmaktır.

Hiç bir televizyon programında tek bir muhalefet partili ile tartışmadan ON BEŞ yıldır iktidarda kalan AKP en çok bu hipnoz yokunu kullanmaktadır. 

Buna R.T.Erdoğan ın ses tonuna eklenmiş bazı elektronik sinyalleri de düşünürsek AKPlilerin neden tereddütsüz ve ne denilirse denilsin asla ikna olmayan AKPlilerin imalat tekniğini de anlamış olacağız.

Arami, Yahudi, Hristiyan ruhbanların en önemli özellikleri hitabet, müzik yani ilahilerle afyonlu yiyecek içeceklerle yapılan zikir ibadetleri, namazlar hipnozun ta kendisidir.
AKP'nin de tarikatları denetim dışı bırakması ve uyuşturucu tüketiminin AKP döneminde had safhaya ulaştırılması, polise alınan esrar kullanımını ölçen cihazların geri alınması beni bu hipnoz olayına ikna etmektedir.
 Gerisi sizin anlayışınıza kalmış.

Bir de şu videoyu izleyiniz;
Hipnoz ille de Mandrake çizgi roman kahramanının bakışlarıyla insanı köleye çevirmesi şeklinde değil, size düşünme şansı vermeden, bağlaçlarla uzatılan titremeyen ses tonuyla inandırıcı hitabetlerle de yapılmaktadır. Bu video bunu gayet iyi anlatmıştır.

Bu da İngilizce idare edin. Bireyden topluma hipnozla bir milleti veya dünya halklarını yönetme tekniklerinde hipnoz daima yer almaktadır.

Hepimiz bir şekilde bu zihin kontrol tekniklerinden nasibimizi farkında olmadan alıyoruz ama ülkemizde ve Müslüman toplumlarda bu en çok tarikat, cemaat ve aşırı radikal siyasi partilerce üyelerine ve televizyon, radyo, yazılı basın yoluyla da halka yapılabilmektedir.
Özellikle AKPliler ile cemaat ve tarikat mensupları, terör örgütü üyeleri bunlara dikkat etmelidirler.
Mutlaka bir tür hipnoz altında olmaları mümkündür.

Takdir sizindir.

Alaeddin Yavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok: