7 Ocak 2017 Cumartesi

MÜSLÜMANLAR, GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ BİLE YOK.


17/25 ARALIK TAYYİP'İN GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KALDIRMAK İÇİN YAPILDI" DİYEN BİR MANYAK, F. GÜLENİN DE HAK DİNİ ADAMI OLDUĞUNUN İDDİA EDİLMESİNE ÇANAK TUTMUŞTUR. BUNA GÖRE, GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN TAYYİP, DEVLETİ SATIP, YAĞMA, TALAN EDECEK, KİMSE SES ÇIKARMAYACAK.

NEYMİŞ, ŞEREFSİZİN GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ VARMIŞ, YAPTIĞI İHANETLERİ RAHATÇA YAPAMIYORMUŞ, GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜNE MÜDAHALE VARMIŞ.

DİYANET BU KONUDA GÖREVİNİ YAPMAMIŞ. İSLAM ÜZERİNDEN YAPTIĞI BU KAHPELİĞE GÖZ YUMUP HALA AKP'Lİ OLAN MÜSLÜMANLAR LANETLENMİŞTİR DİNEN.

06 Mart 2013 tarihli Milliyet gazetesi haberinde AKP milletvekili Metin Külünk Tayyip Erdoğan'ın günah işleme özgürlüğünü savunduğu Habertürk kanalındaki konuşmasını şöyle vermiş;

'17 Aralık, günah işleme özgürlüğüne müdahaledir'
"17 Aralık'ta ortaya saçılan yolsuzluklara dair en ilginç yorum AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk'ten geldi. Külünk, 17 Aralık operasyonuyla “insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edildiğini” savundu.

17 Aralık'ın felsefi boyutu konuşulmadı. 17 Aralık'la insanların günah işleme özgürlüğüne müdahale edildi. Günahları ortaya saçarak Allah'ın hududuna müdahale ediliyor.”

Düşünün, ülkemiz tam bu inançta olan ve Atatürk zamanında da devleti Dar-ül Harp yani, "yağmalanacak savaş alanı" ilan etmiş Yahudi, Sabi,Rum Vehhabilerin idaresindedir. Gürcüsü, Ermeni'si, Yahudi'si, Arabı bu inanıştadır.

Bu kadar günahlarından rahat kurtulan ve günah işleme özgürlüğü olan siyasi ve bürokratlar karşısında, günahların kıyamette huzuru mahşerde hesaplar görüldükten sonra (Yasin 48-58) çekilecek cehennem azabından sonra kurtulacağına inanan bir Müslüman, bunların karşısında aklına hiç bir fesatlık gelmeyeceğinden hükmen beş sıfır mağluptur. Dinden de, devletten de eder bunlar.

Buna en iyi örnek Eyüp peygamberin ensest ilişkiye giren çocukları için kestiği günah kurbanlarıdır.
Tevrat Eyüp;
Eyüp
BÖLÜM 1


Eyüp.1: 1 Ûs ülkesinde Eyüp adında bir adam yaşardı. Kusursuz, doğru bir adamdı. Tanrı’dan korkar, kötülükten kaçınırdı.
Eyüp.1: 2 Yedi oğlu, üç kızı vardı.
Eyüp.1: 4 Oğulları sırayla evlerinde şölen verir, birlikte yiyip içmek için üç kız kardeşlerini de çağırırlardı.
Eyüp.1: 5 Bu şölen dönemi bitince Eyüp onları çağırtıp kutsardı. Sabah erkenden kalkar, “Çocuklarım günah işlemiş, içlerinden Tanrı’ya sövmüş olabilirler” diyerek her biri için yakmalık sunu (Mangalda hahamcayakılan kurban)* sunardı. Eyüp hep böyle yapardı.”

Tevrat’ın çok çilekeş, kusursuz doğru adamı Eyüp, çocuklarının içkili şölenlerinde ensest ilişkilerini “bir kutsama-vaftiz ve yakmalık sunu kurbanlarıyla” örten bir adamdı. Yani günah işlediği gibi, çocuklarının da kız kardeşleriyle birlikte yeyip içerek günah işlemelerine” göz yumuyor ama tövbe ve kurban ile işi bitiriyordu.

YAHUDİ, HRİSTİYAN ANASINI BECERSE, KURBAN KESER GÜNAHINDAN KURTULUR (Tevrat Eyüp 1-5 ayetler) AMA, MÜSLÜMAN, İSRAFİL ŞURAYI ÜFLEYECEK, YER YÜZÜ MİLYARLARCA YIL NADASA KALACAK, ŞURA TEKRAR ÜFLENECEK, KIYAMET/DİRİLİŞ OLACAK, TERAZİ MİZAN KURULACAK, YARGILAMA OLACAK, CEHENNEM CEFASI ÇEKİLECEK, SONRA CENNET YAŞAMI...

ÖLME EŞEĞİM ÖLME(Yasin 48-58.ayetler).

ALLAH SİZİ SEVMİYOR, GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ(!) OLAN BİR TEVRAT İNANANI DEVLETİ DE MİLLETİ DE BİR PULA SATAR BÖYLE DE ANLAMAZSINIZ.

R.T.ERDOĞAN HATIRINA ATATÜRK SEVGİSİ(!)
BU DA GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ KAPSAMINDA
DÜŞÜNÜLMELİ
TEK DERDİM, ÜLKEMİZ İNSANLARINI FARK GÖZETMEKSİZİN VATANLARINA SAHİP ÇIKAR HALE GETİRMEKTİR, MÜSLÜMANLARI, GEÇMİŞİN KİNLERİNİ BU GÜN KUSARAK DİNLERİNİ DÖNÜŞTÜREN KRİPTO DİNCİ KİNCİLERE KARŞI UYARIP ARTAN YOBAZLIĞI ÖNLERKEN, KRİPTOLARA DA MÜSLÜMANLARA DA DİNLERİN İNSAN UYDURMASI, GEÇMİŞİN, KABİLE VE DEVLET İDARE REJİMLERİ OLDUĞUNU, HALKA DEĞİL, RUHBANLARA VE DEVLET ERKANINA HİZMET ETTİKLERİNİ ANLATABİLMEKTİR.

BEŞİKTAŞ KATLİAMI ARDINDAN POLİSLERE "ALLAH SİZE DE ŞEHADET NASİP ETSİN" DİYEN, "GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ" OLAN SİİRT KÖKENLİ RİZE RUM'UNUN KENDİSİ VE ÇOCUKLARI ASKERLİKTEN KAYTARANLARDIR.

DİNİN KİME HİZMET ETTİĞİ BU OLAYDA AÇIKÇA GÖRÜLÜR. 
DÜN GECE YARISI GEÇİRİLEN BİR YASA İLE, KIZILAY VE YEŞİLAYIN GAYRİMENKULLERİNİN 1/3 DEĞERİ KARŞILIĞINDA ÖZEL VAKIFLARA DEVRİNE İZİN VERİLDİ. GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ OLAN TAYYOŞ OĞLU BİLALOĞLAN'IN TÜRGEVİ Mİ BUNLARI ALACAK SORUSUNU HERKES SORMALIDIR. 

İSLAMA ÇOK BENZER İBADET EDEN YAHUDİ VE HRİSTİYANLAR GÖZ GÖRE GÖRE ALLAH, MUHAMMET KURAN ADLARIYLA DEVLETİ YAĞMA TALAN ETMEKTEDİR. ALLAH CEZALARINI VERSİN DERSENİZ, ONLAR BİR KURBAN KESER KURTULURLAR DİNLERİ ÖYLE. İSLAMA GÖRE HESAP GÜNÜNE DAHA BİR KAS TRİLYON YIL VARDIR. YASİN 48-54 ARASI AYETLERİ HERKES İYİ OKUSUN.

UMARIM ANLAYAN ÇIKAR. AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEKİ SÖZLERİN, İŞLERİN HİÇ BİRİ MÜSLÜMANIN CESARET EDEBİLECEĞİ İŞLER, SÖZLER DEĞİLDİR. ÇÜNKÜ, MÜŞRİKLİK, ZINDIKLIK, KAFİRLİKTİR.
HER ŞEYİ ALLAH'A HAVALE EDERSİNİZ.PEKİ, VATANSEVER, SOLCU, ATATÜRKÇÜ OLDUĞUNU SÖYLEYEN GAYRİMÜSLÜMLER BİZLERİ BU KONUDA NEDEN UYARMIYORLAR?

YOKSA ONLAR DA MI TBMM PARTİLERİ GİBİ SAZCI, GAZCILAR?
BU İŞBİRLİKÇİLERİ DEŞİFRE ETMEMEKLE SUÇ ORTAĞI OLDUKLARINI BİLİYORLAR.


AlaeddinYavuz/
Alaeddin Yavuz wordpress
keykubat
/adilyargic
/ adilyargicc

Hiç yorum yok: