7 Ocak 2017 Cumartesi

HER ŞEYİ TANRIYA HAVALE EDEN SADECE MÜSLÜMANLARDIR

HER ŞEYİ TANRIYA HAVALE EDEN SADECE MÜSLÜMANLARDIR.... 

Bunun sebebi ölüm sonrası diye bilinse de Yasin suresinde dört ayetle anlatılan, "Kıyamette dirilip, yargılandıktan sonra başlayacak azap ve mükafat olan ebedi ahret yaşamında azap/cehennem yaşamı korkusuyla, günahtan kaçınırken, ibadet ağırlıklı, yanlıştan korkan, doğruyu da bilmediğinden, düşmanına, hakkını yiyene meydanı boş bırakıp tevekküle düşen bir ömür geçiren Müslümanın karakteri budur.

Her şeyi Allah'a gönderir, sineye çeker yatar. 
Ama Tevrat okuyan Yahudi ve Hristiyan böyle davranmaz. 
Çünkü kitap farklıdır. Yahudi Tevratında ahret yaşamı yoktur. 
Yahudi yapması gereken günah ta olsa yapar işi çözer. Günahın karşılığı gene kitabında vardır. Kurbansa kurban hac ise hac yapar kurtulur. 

Yahudi kaynaklarında İbrahim ve kızkardeşi
karısı Sara Ana
Oysa Kuran, Muhammet soyunu Yahudilerin babası İbrahim'in köle karısı Hacerden doğan İsmail'e, Yahudileri de Sara anadan doğan İshak'a bağlar. İki kavim, aynı babanın, ayrı anadan doğan çocuklarının soylarıdır. Bu yüzden de kardeş iki kavim tamamlayıcı denilen Kuran ile Muhammet tarafından birleştirilmek istenilmiştir. 
Ama Muhammet siyasi ilişkileri sonucu Yahudilere düşmanlık ettiğinden olsun, Muhammet'e "Sahte peygamber, "Şeytan Bizbat" ' diyen Arami Sabiler (Kynk-alaeddinyavuzworldpress.com;Antik Sabiler ve Din Kitapları çalışmam), Yahudi, Nasrani/Nasturi Hristiyanlarınca şüpheli bulunan peygamberliği olsun kardeş iki kavmi birleştirmekten çok düşman etmiştir.

Bunlar onların sorunudur. Kuran, bu kardeş dinlere inananlara "Ehli Kitap" der. Maide 68/2 Tevrat İncil Kuranı birlikte okumayanın bir temeli olmaz" der. Bu kitapların okunmama gerekçesi ise, Medine Hristiyanlarının ve Yahudilerin Muhammet ile sürtüşmeleri sürülmelerinden sonra Mekke müşrikleriyle bir olmaları yüzünden çıkan düşmanlık sonucu "bunların kitaplarını okumayalım, bizi aşağılayıp alay ediyorlar, düşmanlık ediyorlar" şeklinde öneriye peygamberin "okumasanız da olur" hadisini, Allah'ın "Oku" emrinden üstün tutmalarıdır. 
1400 yıldır Arabın kini yüzünden terk ettiği Allah'ın emri, İslam kavimlerini salaklalştırmıştır. 
Madem ki Müslümansın, kardeş iki kavim olan İshaki ve İsmaili Yahudilerin düşmanlıkları dine sonradan giren başka kavimlerin derdi olmamalıdır. 
Peygamber, amcası Ebu Lehep'e okuduğu laneti Kurana yazdı diye, namazda Tebbet okumak da, Tevrat Incil oku diyen Allah emrini, onların düşmanlıkları yüzünden inkar etmekte Arap/Yahudi olmayanlara düşmez. 
Düşünün, "Allah'ın emri mi, Arabın düşmanlığına, şartlar yüzünden peygamberin 'eeeh' şeklinde onayı mı üstündür? 

Bu neyi değiştirir? Diye soruyorsanız, farkı 1400 yıl daha anlamayacak beyne sahipsiniz demektir. 
Gene özetleyeyim:
" MÜSLÜMANLAR, İBADETLERİNİN KARŞILIĞINI KIYAMETTE ALACAKLARDIR. ÖTEKİLERİ İSE, SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN GÜNAH İŞLEME HAKLARINI KULLANIP SORUNLARINI ÇÖZERLER. (17-25 Aralık olayında R. T. E'nin günah işleme özgürlüğü olduğu Habertürk kanalında iddia edilmişti. Youtube'de videosunu bulabilirsiniz
HER DUALARI, KURBAN VE ADAKLARI, NAMAZLARI ORUÇLARI HEP GÜNLÜK GÜNAHLARINI BAĞIŞLATMAK İÇİNDİR. GÜNAHININ KARŞILIĞINI YAPINCA TERTEMİZ OLUR. 
Müslüman ise, ibadetini de günahını da ahrette sormak için, kumbarada biriktiren tanrıya inanır, ibadetleri de çoktur, gene de günahlarından kurtulamaz. 
Yani İslam, Müslümanın hareketlerini kısıtlar, dünyada günahlarını bağışlamaz, ticareti önerir ama orta halli ister. Zengin istemez. 
Ama ötekilerine her yol serbesttir, yeter ki günah sunularını yapsın. 

Kısaca İslam Arapları Roma düşmanlarına karşı köle yapan, inananı Arap'a Yahudi'ye, Haçlıya köle eden, köleci bir dindir. 
Herakles(Saltanat süresi Muhammet'in Medine hicretinden bir yıl önce 610'da başlar, 641'de ölümüyle biter) sayesinde büyümüş, ondan sonra Roma-Bizans'a kafa tutunca lanetlenmiş, mezhep ve tarikatlarla parçalanmıştır. (Kynk Tıkla oku-İslam Roma Tezgahı mı? alaeddinyavuz.worldpres.com) 10 yıldır, bunu işliyorum ve 1400 yıllık hatayı gösteriyorum. Aşağıdaki haritayı incelemeniz bile size epey bilgi verecektir.
Takdir aklı olanındır. 

Saltanat Süresi- 610-641.
Muhammet'in Medine'ye hicretiyle
eşleşen ilginç bir tarihi tespit iddiaları
güçlendirir.
Sürgün, Nasıra Hristiyan Yahudilerinin ülkesi Nasturiliği tanıdığı Libya valiliğinden Roma imparatorluğuna darbe ile 610'da gelen Herakles İran'ı 627'de tarihe gömmüş, 628 deŞamda Süfyan ile görüşmüş, anlaşma gereği Süfyan 630'da Mekke'yi teslim etmiş, Muhammet de Herakles'e "Hristiyanları kıyamete kadar yeryüzünde egemen kılacak büyülü mektup vermiştir.

Muhammet Hayber fethinde yeni kaynanası, öldürdüğü kale komutanının Yahudi karısı Zeynep'in zehirli yemeğinden zehirlenip 632'de ölmüştür. 
Ondan sonrası da İslam devletini Ebu Süfyan ele geçirmişse Herakles sayesindedir.
641de Herakles ölünce, İslam, Vatikan'a posta koymuştur. Bu yüzden, 650'lerde Abbasiler iktidarı devir almış, onlar da 100 yıl içinde yerlerini gene Bizans ve Türklere devir etmeye başlamışlardır. Bir daha da Araplar ihya olamamışlardır.
Bu konuda İslam ve batı tarihçilerinin kaynaklarından yaptığım ve 1400 yıldır İslam dünyasında yapılan ilk tespitimi okumak için yazıdaki linki tıklayıp okuyabilirsiniz.
Bu tespitim de "Hud.7.ayete göre Tevratın Tufan ayetlerinin okunabileceği tespitimden bir kaç ay sonra Diyanetin ve bazı din adamlarının Sümer kayıtları üzerine de İslami yorumlar yapmaları açılımını örnek gösterebilirim.
Sözün özü, her şeyi Allah'a havale den Müslüman  dünya siyaset sahnesinde hükmen mağluptur.
Takdir okuyanların ve anlayabilenlerindir.

Hiç yorum yok: