3 Ekim 2014 Cuma

AKP'NİN DİNİ VE MEZHEBİ NEDİR?



AKP, KESİNLİKLE SÜNNİ MÜSLÜMAN DEĞİLDİR.

Ahmet Davutoğlu, "Din eğitimi terörü önler" demiş.

Hangi dinden bahsediyor bu salak?

Ahmet Davutoğlu,Kendisi Kırımlı Musevi. Eşi de öyle, adı da Sara.

Siz hiç "Sara, Sare" adlı Müslüman kadın tanıdınız mı?
Ben tanımadım.



PKK, Yezidi, Zerdüşt, Ortodoks Hristiyanlığın farklı uygulamaları olan Gregoryen, Protestan, Katolik Ermeniler, Süryaniler, bu dinlerde görünen Yahudilerle dolu.

Besledikleri Işid, Avrupa ve Rusya dahil her milletten lejyoner ordusu olmasına rağmen Vehhabi görünmektedir. Ama, Ortodoks Hristiyanlığı farklı İncillere göre uygulayan Süryani, Kipti, Gregoryen, Habeş Hristiyan mezheplerinden olan ABD ve AB ülkelerinden toplanmış militanlardan oluşmaktadır. Komutanları da Fransız lejyoner ordusundan bir tuğgeneraldir.

AKP'nin çok sevdikleri(!) Osmanlı'nın son şeyhülislamları da Yahudi, İsevi devşirmeleriydi ve hepsi Vehhabiliği ayrı bir din olarak yorumladılar. 1740'larda İngiliz rahip ajanlarınca piyasaya sürülen Vehhabiliği Osmanlı asla "İslam" kabul etmedi.

IŞİD de Vehhabi, Türkiye'de her din var ve Aleviler mezhep sayılmamalarına rağmen mezheplerden fazla nüfusa eriştiler. Gülen cemaati, Müslüman Gregoryen Ermeni, Nurcular Süryani, Yezidi Kürtlerin Şafilikle harmanladıkları Mason İslamıdır.

AKP zaten Kripto Rum, Ermeni, Gürcü, Çerkez Vehhabiler ve Hristiyanlardan ibaret. Çarşaf-peçe, türban zaten bu dinlerin simgesi, rahibe kıyafeti. Süryani kilisesi "kadınlarının rahibeler gibi giyinmelerini tercih ettiklerini açıkladı zaten.
Önce dinin ve mezhebin adını koysunlar da bilelim.
Hangi din, hangi mezhep?
İran Mitracılığını Grekler kopyaladılar, Hristiyanlık çıkıncaya kadar en az 2000 yıl hem doğunun hem batının dini olmasına rağmen çöktü.
Hristiyanlık dünyaya yayıldı ama her ülkede ve her kasabada farklı yaşanan bir din olarak var.
1400 yıldır İslam çıktı,dört esas mezhebe bölündü ama, Alevilik gibi kollar, mezheplerden fazla yaygındır. Dört mezhep bazılarına göre 600 bazılarına göre 1000 kadar tarikata bölünmüş, her biri ötekine "gavur" demektedir.Camileri, mescitleri ayrıdır.
Şeytan ibadeti olan Sabi/Süryani dini kıyafeti giyen
Bitlis'li kadınlar. Günde yedi vakit namaz kıldıklarını,
Sünni İslamdaki bütün ibadetleri aynen yaptıklarını biliniz.

Osmanlı Anadolu'yu 620 yılda tek mezhep ve tek din haline getiremedi. Hatta sonra herkesi kendi haline bıraktı da denilebilir.
Sadece Amerika yer küre halkına bir "dini deli gömleği" dikip verdi diye herkes bu gömleği giymek zorunda mı?
Siyasilerin amacı, toplumları asayiş olaylarını sıfıra indiren adaletli bir devlet kurmak ve yaşatmak ise bunun din ile olmayacağı açıktır.
Herkes aklını başın alsın.

Biliyoruz ki, sizler, Emevi'den Osmanlı'ya "İslam'ı dayatmayla kabul etmiş, "devşirme/kripto gayrimüslümlersiniz.

 Camide hocalık eder,, devletin başında cumhurbaşkanı olur, dışarı çıkınca da "Türkler bize baskı yapıyor, dinimizi yaşatmıyor" diye ağlanır, koltuklarınızı, hırsızlıklarınızı sürdürmek için millete de "Allah, vatan, millet, Türkçülük, Türk-İslam sentezleri gibi saçma siyasetleri güder, milletin enerjisini boşa akıtırsınız.

12 Ocak 2024'de eklendi 

Tamam, dinin, diyanetin başına geçirdiğimiz, devşirme dedelerinizin önerileriyle geçmişte yapılan dini baskıların öcünü aldınız artık.
Milleti aldatıp kendiniz köle de ettiniz. Hala aymayanlar da çoğunlukta zaten ki iktidardasınız.

"Müslümanlar bize asırlarca din dayattılar, şimdi biz onların dinlerini değiştirip dönüştürdük, intikam aldık" mantığındaki "dindar ve kindar" siyasetler, zaman içinde karşıt eylemleri doğurur.
12 Ocak 2024'de eklendi 


Bırakın, demokrasimizi geliştirip, dini ibadetleri "her dine misyonerliği yasaklayarak, ibadet özgürlüğü içinde insanların yaşayacağı, akılcı, demokratik rejimden" daha iyisi mi var?

Müslümanlardan öç almak için kazdığınız bu karanlık din çukurunda, sizin de nesilleriniz bu çukurda birlikte yaşamayacaklar mı?



12 Ocak 2024'de eklendi 


Müslümanlar, ya İslam'a çok benzeyen bu Hristiyanlık mezheplerine girecekler, asimile olacaklar ya da dinlerine sahip çıkacaklardır.
Aksi halde şimdiden kiliselere aidat ödeseler iyi olur. Zira bu konuda AKP epey yol almıştır.

Takdir okuyanlarındır.
Hristiyan cemaatinin eline geçen bir camide
Hristiyan ibadetleri yapılmaktadır.

Alaeddin Yavuz
keykubat /
adilyargic/
adilyargicc

30.11.2014'de yapılan ektir;

AKPKK KOALİSYONU MÜSLÜMAN DEĞİLDİR, TÜRK DEĞİLDİR, AJAN İHANET PARTİSİDİR.
AKP VE TAYYİP ERDOĞAN'IN SÜRYANİ OLDUĞUNU BELGELERİYLE İSPAT ETTİM, NAMAZ KILAN, İSLAM'I, MÜSLÜMAN GİBİ İBADET EDEN ORTODOKS HRİSTİYANLIĞA DÖNÜŞTÜREREK BİZANS'I KURACAĞINI YAZDIM. HALA DA YAZIYORUM.
AMA BU DEFA BİR AKP'Lİ ONU BİZANS'IN PATRONU İLAN ETTİ.

Haber aynen şöyle;

TİKA Başkanı Erdoğan'ı 'Bizans'ın patronu ilan etti"

 TİKA Başkanı Serdar Çam'ın Papa'nın Türkiye ziyaret dolasıyla attığı tweet tartışma konusu oldu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Katolik Hıristiyan dünyasının ruhani lideri Papa Francis'in görüşmesi esnasında Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Serdar Çam, kişisel Twitter hesabından “Doğu Roma'nın Patronu, Batı Roma'nın patronunu ağırlıyor. Mazlumların Babası, Katoliklerin Babası Francis'i ağırlıyor.”şeklinde mesaj attı.

Bu mesajı üzerine sosyal medya üzerinden Çam'ın Erdoğan'ın Bizans'ın patronu yaptığı eleştirileri geldi. Bu eleştirilere çevap olarak Çam, “Dinlerarası Diyalog' safsatasının mensupları alaya alsanız da nafile. ‘Allah katında tek din islamdır' vakarını böylece öğreniyorsunuz.”ikinci bir mesajı takipçileriyle paylaştı.

Çam daha sonra attığı twitter mesajlarında ise Erdoğan'ın Fatih'in mirasçısı olarak niteledi. Çam, ilk attığı twitter mesajındaki ifadeleri açıklamak amacıyla daha sonra şu tweetleri attı:

“İstanbul Fethiyle Fatih Sultan Mehmet Roman'nın başıdır Müslümanların başı olarak halife Türklerin başı olarak da Hakanlık; Miras devam ediyor. Fatih Doğu Roma'yı Fetihinden sonra, Batı Roma'ya yöneldi. Ömrü yetmedi, seferde 48 Yaşında şehit oldu; Bizans'ı bitirdi; Doğu Roma'nın sahibidir." 29.11.2014 08:54
Aynı camide İsevi ibadeti

Daha fazlasını oku: http://haber.rotahaber.com/tika-baskani-erdogani-bizansin-patronu-ilan-etti_502318.html#ixzz3KYYjVjSQ

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Sen bunu neye dayanarak söylüyosun bee daha ilk cümleden anlasildıgı icin digerlerini okumaya bile gerek yokk. Benim adim da sara ve sen demissinki siz hic sara isminde bir müslüman duydunuz mu cahil hz.ibrahim peygamberimizn esinin ismini bilmiyorsun sanrim madem bilmiyorsun o zaman bilgin olmadan böyle yazilar yazma sana tavsiyem bir abla tavsiyesi

Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez dedi ki...

Valla ne diyeyim sen bi kökenlerini araştır derim. Mutlaka dönmelerdensiniz ya da sizin haberiniz yok. En fazlası anne ve babanı işletmişlerdir Müslüman adı diye. Bizde neden yok? Biz bu memlekete Japonyadan gelmedik Elif hanım. Eğer iki ad da sizin ise siz kesinlike Ortodoks Yahudi, Süryani veya Nasturi dönmelerindensiniz diyebilirim. Çünkü bunlar iki ad kullanırlar. Bu da size benim katkım olsun. Bu blogda Sümerden İslam a Cin ve Şeytan Kültü Sabiler metnini bulursanız Elmalılı Hamdi Yazır hoca bunu böyle yazmıştır. Hanefi Sünnilerde Sara, Sare gibi adlar kullanılmaz.

Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez dedi ki...

Ayrıca bu kadar alınganlık göstermeniz de sizin kripto olduğunuzu düşündürdü bana. Herkes şunu bilsin bu ülkeye ayağını basan herkes, dini, mezhebi, soyu ne olursa olsun vatana sahip çıkmalıdır. Kriptolar partisi AKP ve öteki TBMM partilerinde halkı aldatmayı terk etmelidir elbette birlikte yaşadığı insanlara hürmeti var ise.

Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez dedi ki...

BAZI KRİPTO PSİKOPATLARA GERÇEKLER AĞIR GELİYOR, HAK ETMEDİKLERİ HALDE AKP YALAKALIĞIYLA ELDE ETTİKLERİ ZENGİNLİĞİ TEHDİT EDEN HER ŞEYE KÜFÜRLE, HAKARETLE SALDIRIYORLAR. AMA BELGE BİLGİ HAK GETİRE.

Tacı Haine Giydiren Milletin Kanı Dinmez dedi ki...

KÜFÜR EDENLERE, KÜFÜRLERİNİN KARE KÖKÜNÜN, KÜPÜNÜN, TANJANTININ KOTANJANTIYLA ÇARPIMININ SONSUZ KEZ KATMERİNİ İADE EDİYORUM.HER ŞEY SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ VE GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ GİBİ DEĞİLDİR. GERÇEKLERE TEHDİTLE, KORKUTMAYLA ENGEL OLAMAZSINIZ.