23 Aralık 2013 Pazartesi

BOŞBAKANIN ÇIKARTMA ZİYARETLERİ VE UYARI

BAŞBAKANIN ÇIKARTMALARI VE İŞ ADAMLARINA UYARI!


BAŞBAKANA GÜVENİP LİBYA, MISIR, SURİYE GİBİ ÜLKELERE YATIRIM YAPAN İŞ ADAMLARI ORALARDAN KOVULALI ÇOK OLDU.
HATTA ELDE KALAN SİPARİŞLERİNİ DE UYDUDAN YAYIN YAPAN PAZARLAMA KANALLARINA YOK PAHASINA PAZARLATMAYA BAŞLAYALI DA EPEY ZAMAN GEÇTİ.
Boşbakan Pakistan'da

GEÇEN HAFTA İŞBİRLİKÇİ BİR MOLLANIN İDAMINI ENGELLEMEK İÇİN VERDİĞİ TALİMATI GÖRMEZDEN GELEN BANGLADEŞ'E GİDEMEYEN BAŞBAKAN PAKİSTAN'A VİZE BULABİLDİ.

BU GÜNLERDE DE PAKİSTAN'A GİDECEK OLAN BOŞBAKAN "ÇIKARTMA" DEDİĞİ İŞ ADAMLARINI ARDINA ALIP ORALARA GİDİYORMUŞ. BELKİ DE VARMIŞTIR. HATTA TEMASLARINI SÜRDÜRMEKTE DE OLABİLİR

İŞ ADAMLARINA BENDEN BİR UYARI;

BOŞBAKANA GÜVENİP ARDINDA GİTMEYİNİZ!
GİDERSENİZ AŞAĞIDAKİ VATANDAŞ GİBİ OLURSUNUZ.
DAHA NE DİYELİM?

PARASI ÇOK OLAN KAYBETMEKTE SINIR TANIMAYABİLİR!

"KAZAN,KAZAN" İDEOLOJİSİNE SAHİP ÜSTÜN ZEKALI ÇOCUKLARA SAHİP BAŞBAKAN VE EKİBİ DONSUZ KALDIĞINIZDA YANINIZDA OLUR MU DERSİNİZ?
İŞTE SİZE ÖRNEK!

SUAT KILIÇ, 
YALÇIN AKDOĞAN, 
ALİ YÜKSEL, 
MUHAMMET ZAHİT FERŞATEFENDİOĞLU.

'Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Muhammet Mısır'a 100 bin TL rüşvet verdim' diyen Oktay Ferşat, rüşvet dosyasını Erdoğan'a sunduğunu söyledi, yanıt gelmezse konuşmakla tehdit etti
112 Acil Servis vurgununda adı geçen Başbakan Erdoğan'ın Danışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat dolandırdığı müteahhitlerle yaptığı görüşmede çarpıcı ifadelerde bulundu ve rüşvet verdiğini itiraf etti. Başbakan Erdoğan'a rüşvet dosyasını sunduğunu belirten Ferşat, "konuşurum, hükümet düşer" dedi.


112 Acil Servis vurgununda Bakan Suat Kılıç'ın kayınpederi Ali Yüksel ile birlikte adı geçen Başbakan danışmanı AKP Milletvekili Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat (gerçek adı Muhammed Zahit Ferşatefendioğlu) yüz milyonlarca lirasını kaybeden müteahhitleri ikna etmek için toplantılar düzenlemeye başladı. Bu toplantıların birinde yaptığı konuşmadaysa çarpıcı itiraflarda bulundu. Ferşat, Sağlık Bakanlığı'nda Sağlık Yatırımları Genel Müdürü olarak görev yapan Muhammet Mısır'a 100 milyar lira (yeni parayla 100 bin lira) rüşvet verdiğini söyledi. 100 milyar lirayı bir kahvaltıda teslim ettiğini savunan Ferşat, Mısır'ın ayrıca kendisinin haklı olduğunu belirttiğini dile getirdi.

Bakan'ın seçim bölgesine 40 trilyon
Ferşat'ın iddiaları bununla da sınırlı kalmadı. Ferşat, Sağlık Bakanı'nın seçim bölgesine sponsor olduğunu da savundu. Ferşat bu kapsamda 40 milyon liralık taahhütte bulunduğunu belirtti. Seçim bölgesine sponsor olması için zorlandığını savunan Ferşat, konuyla ilgili taahhüt belgesi de imzaladığını iddia etti.
'Dosyayı Başbakan'a gönderdim'

Erdoğan'ın danışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat, girdiği rüşvet ilişkilerini dosya halinde Başbakan Erdoğan'a da sunduğunu savundu. Erdoğan'a bakanlıktaki rüşvet olayını anlattığını belirten Ferşat, buna rağmen iki aydır hiçbir adım atılmadığını dile getirdi. Konuyla ilgili olarak Yalçın Akdoğan'a da dosya sunduğunu savunan Oktay Ferşat, kendi babasını Akdoğan'la görüşmesi için yolladığını söyledi. Akdoğan'dan haber beklediğini belirten Ferşat, yanıt gelmezse kendisinin açıklamalar yapacağını kaydetti.
Oktay Ferşat AKP hükümetiyle ilgili olarak da sarsıcı ifadeler kullandı. Başbakan Erdoğan'a sunduğu dosyadan bir haber gelmediğini belirten Ferşat, gerekirse kamuoyu önünde konuşacağını dile getirdi. Bildiklerini anlatması durumunda hükümetin zor duruma düşeceğini savunan Ferşat, "Kendimi aklarım Ali hocayı da (Bakan Kılıç'ın kayınpederi Ali Yüksel) çıkarırım rezil kepaze ederim. Hükümet düşürürüm problem yok. Ama bunlardan hiç bir tanesinden bize para gelmez hükümeti yıpratır" ifadelerini kullandı.
Skandal çıkınca şikayet etti
Erdoğan'ın başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın eniştesi Oktay Ferşat ve Bakan Suat Kılıç'ın kayınpederi Ali Yüksel'in ortak şirket kurarak yüzlerce müteahhidi dolandırdığını Aydınlık duyurmuştu. Müteahhidlerin Mayıs ayından itibaren Konya ve İstanbul'da davalar açmasıyla ortaya çıkan skandala rağmen Ferşat ve Yüksel'in ifadesi bile alınmamıştı. İki yıl boyunca eniştesi hakkında suç duyurusunda bulunmayan Akdoğan, şikayetler davaya dönüşünce 8 Ekim'de "isim ve nüfusunun" kullanıldığı gerekçesiyle Ferşat'ı şikayet etmişti.,



Alaeddin Yavuz
keykubat /adilyargic/ adilyargicc
Yazının videosu için tıkla;
https://www.facebook.com/photo.php?v=769499923065545&set=vb.100000166328717&type=2&theater

Hiç yorum yok: