23 Haziran 2011 Perşembe

UCUBE HEYKELIN SIRRI ORTAYA CIKTI


UCUBE HEYKELİN SIRRI ORTAYA ÇIKTI



AKP’li Kars Belediye başkanı Naif Alibeyoğlu tarafından 2006’da bir Ermeni dönmesi Mehmet AKSOY adlı heykeltıraşa 2005 yılında başbakan RE.T.E’nin meşhur “Ermeni Açılımı” kampanyası” gereğince Kars’ta “İnsanlık Anıtı” denilen bir heykel yaptırılmıştı.

O dönemler AB şartları gereğince AKP hükümeti açılımlar başlatmış ve işe Selçuklular döneminden bu yana camiye çevrilen kiliselerin ve onlara ait vakıf mallarının iadelerini içeren bir dizi yasa çıkararak Fener Rum, Ermeni ve Süryani patrikleriyle AB-D ziyaretleri gerçekleştirmişti.

Hatta bir ara Yunanistan’a ziyarete giderken Fener patriğinin avukatı Bayan Kezban Hatemi;

-“Giderken yanına papazı da al” diye nasihatte bulunmaktan da geri kalmamıştı.

“Kürt sorunu benim sorunumdur” diyerek açılımları başlatan AKP’nin başbakanı hızını alamamış, Van gölündeki Ak Damar adasındaki Ah Tamara Kilisesinin onarılıp ayine açılmasından Trabzon Sümela Manastırı ve diğer müze haline getirilmiş veya harabe olmuş Hıristiyan ibadet merkezlerini tek tek onarıp hizmete açmış, memleketin her yerinde her mahallede “Apartman Kiliselerini” faaliyete geçirmişti.

Bunu da Trabzon’da İtalyan Rahip Santaro’nun, “Bu topraklar pis Türk kanıyla kirlenmiş, temiz Ermeni kanıyla yıkanarak temizlenecektir” diyen Agop Gazetesi yazarı Hiran Dink Ermeni’sinin öldürülmesi ve Malatya Zirve yayınevi baskını olayları takip etmişti.

Hızını alamayan AKP hükümeti işi Roman ve Arap açılımları ile sürdürmüştür.

Arap açılımına İzmirli bir kanalizasyon işçisinin sıkışan köpeği çıkarmak için hayvanı çağırırken “Arap, Arap” demesi bahanesiyle Mardinli bir Yezit’e “5000 TL” lik tazminat davası açtırarak başlamış bunu TBMM’de başbakanın yaptığı “Bunca yıl Türkler köpeğe Arap adı verdiler ve Arapları aşağıladılar” diyerek saçmalamış, “Türkçe’de Arap siyah-kara demektir. İnak de at da Arap adı ile anılmaktadır. Güneşte yanmış Türk’e de Arap diye takılınır. Bunda Arapları aşağılamak diye bir şeyden bahsedilemez. Arapları Türkler kendinden Müslüman olarak bilirler ve asla aşağılamamışlardır” tarzı yapılan itirazlar ve tepkiler üzerine Arap açılımı beklediği desteği bulamamıştı.

Diğer yandan Azerbaycan ve Ermenistan Cumhurbaşkanlarını bir araya hem Türkiye hem de AB-D ülkelerinde bir araya getirerek Karabağ ve diğer sorunların çözümünde çaba sarfetmişse de, bütün gelirini AB-D ülkelerinden sağlayan Ermenistan’ın Rusya yanlısı siyaset izlemesi ve Kafkaslara Amerika’yı sokmak istemeyen Rusya’nın onayı aranmayan bu olay duvara toslamıştı.

ABD’nin Kafkaslardan Rusya’yı çıkarma operasyonu Turgut Özal döneminde de başlatılmış sonunda Rusya destekli Ermeniler Karabağ’ı işgal etmiş hem Türkiye hem de ABD olayı hazmetmek zorunda kalmışlardı.

Geçmişten de ders almayan mason İngiliz- Amerikan işbirlikçisi Yezit Kürt Milliyetçiliği ve dönme Süryani, Ermeni işbirliğinden ibaret “papaz imamların AKP’si” gene Rusya duvarına toslayarak başarısız olmuşlardı. Gürcü- Rus savaşından sonra bölgede ABD’nin etkili olamayacağı anlaşılınca Azeriler de Ermeniler gibi Rusya tarafına dönüş yaparak akıllıca davranmışlardı.

Çünkü ne Tunceli Çemişkezek Yezidi Özal ile ne de Batum Süryani’si Tayyip ile çıkılan maceralar fayda getirmiştir.

Bu maceracı dönme siyasetçilerin “Türk” adı altında yürüttükleri siyasetlere aldanan Azerbaycan girdiği maceralardan fayda görmenin aksine yok yere bir de Karabağ sorunu ve Hocalı katliamlarını da sineye çekmek zorunda kalmıştır.

12. Haziran 2011 genel seçim çalışmalarının henüz başlatıldığı 08.Ocak.20011 günü Kars’ta konuşan başbakan RE.T.E’nin, Ermenilere ve diyasporalarına yaranmak için diktirdiği ve İnsanlık Anıtı” adını verdiği bu heykelden istediği verimi alamayınca birden “milliyetçi siyasete” dönüş yapmış ve ona “UCUBE” diyerek “tu kaka” etmiştir.

Olayları doğru bir sıralamayla ve gereken şekilde yorumlamayan yandaş basın sayesinde, bu rezillik halka “marifet” olarak gösterilmiş ve AKP milliyetçi siyasete dönüş yapmıştır.

26. Nisan.2011’de Kars Belediye Başkanı Nevzat BOZKUŞ’un, 272.000 TL ödenerek Afşin İnşaat adlı bir şirkete 24.5.m yüksekliğindeki bu heykelin yıkılmasını başlattığını ve artık yıkımında bittiğini basından biliyoruz.

Bu gün işte bu iddialarımı doğrulayan olay “EuronewsTurk” kanalında konuk edilen Sarkisyan ve Aliyev ikilisi ile yapılan mülakatta Karabağ Sorununun çözümüne ilişkin verilebilecek olası tavizler işlenmiştir.

Her iki önder, Rusya Devlet başkanı Sayın Medvedev’in önderliğinde yarın yapılacak olan Karabağ sorunu konulu toplantıdan umutlu olduklarını açıklamışlardır.

Heykelin “ucubeliği” konusunun da “Arabulucu- Ombudsman” olmaya pek meraklı Batum Süryani’si başbakanımızın “arabuluculuğunun ret” edilmesinin yattığı da gözler önüne serilmiştir. Bu yüzden heykelin başbakan RE.T.E’nin gözüne “UCUBE” göründüğü de anlaşılmıştır.

Türkiye ABD’nin “Bizim oğlanı”, Dersim Yezidi veya dönme Ermeni’si Manisalı Kenan Evren’in koyu Amerikancı siyasetinin takip eden Özal ve AKP iktidarları döneminde Kızıl Elma ve Yeni Osmanlı projeleriyle batağa itilmiş ve her iki iktidar döneminde defalarca savaşın eşiğinden dönmüştür.



Özal ailesi tam bir avanta-rüşvet manyağı ordusuydu!

2008’de Gürcistan’ın Osetya İşgali konusunda Gürcistan’a Rusya’ya karşı destek vat eden Batum Süryani’si Tayyip beklenmedik bir tatile çıkarılarak telefonları kapatılarak olayı atlatmıştı.

Özal döneminin Kafkasya projesinden Rusya’dan olabileceğin üstünde kazık fiyata doğal gaz alınarak, Süryani Tayyip döneminde de Nükleer Santral antlaşmaları ve bir yığın tavizle Rusya yatıştırılmaya çalışılmıştır.
ABD- RUS Bayrakları

Türkiye Cumhuriyet tarihi boyunca ne zaman Rusya’ya sığınsa İngiliz+ ABD’nin, ne zaman ABD’ye tam yaslansa Rusya’nın tekmelerini kıçına yemekten kurtulamamıştır.

Bu hataların da tek sorumlusu 1950’den beri Yezit Nurcuların devletin başına musallat edilmelerinden kaynaklanan sözde Sünni İslam maskeli Yezit Kürt iktidarı manyaklığı içindeki Nurcu bölücülerdir.

Beğensek de beğenmesek de Rusya bizim komşumuzdur, Çin Avrasya’nın önemli bir gücü olmuştur. Türkiye devletinin tek ABD ya da diğerlerine dayalı bir siyaset gütmesi her bakımdan aleyhinedir.

Asrımızın en büyük silahı olan Atom bombasının patlama resmi

On milyonlarca insanın ölümüyle, onlarca yılın emekleriyle oluşturulan medeniyetlerin, hizmetlerin, akıl almaz güçteki silahlarla tahrip edilmeleriyle sonuçlanacak yıkımları amaçlayan, Armegedon Savaşı özlemi içinde, kertenkele tanrılarını şehit kanlarıyla beslemeyi, yeryüzünü bütün ırklardan temizleyerek Yahudi milletine teslim etmeyi amaçlayan sapık hırsların esiri olmuş mason localarının emellerine alet olanlar gün olur tarih önünde ya da milletlerin vicdanlarında yargılanırlar. İbret olacak bir şekilde de de cezalandırılırlar. Halklar artık devlet adamlarının siyasetlerinin kendilerini nereye götürdüğünü sorgulamak zorundadırlar. Yoksa kendileri de sorumlu olurlar!

Saygılar!

adilyargicc

Hiç yorum yok: