19 Kasım 2010 Cuma

AKP'NİN İŞBİRLİKÇİLİĞİ TÜRK GENÇLERİNİ TÜKETİYOR



AKP,İslam Kürdistanı ve Pontus Devletini özler Kürt,Ermeni-Grek İşbirliğidir.

Alıntı Yazı;
AKP hükümetinin terörle mücadele edenleri içeri tıkıp,terör örgütü ile pazarlığa oturduğu bu günlerde şımarıklıklar bir Tük Gencini daha aramızdan aldı.
İşbirlikçi AKP siyaseti Türk gençlerini tüketmeyi sürdürüyor. Unutmayalım,PKK solcu değil faşisttir. Basında "Solcu" olarak işlenen bu gencin katili faşist Kürtçünün tekidir.AB-D'nin işbirlikçisi hükümet AB-D işbirlikçisi PKK ile ortak olmuştur. "SOL= PKK" anlayışını hakim kılma derdindedir.Bunları yemeyelim.Bu 19.yüzyıldan beri süren "Sol'a açılan Haçlı Seferi'nin" devamı bir harekettir.
adilyargıcc
Ulusal Parti Genel Saymanı İnan Kahramanoğlu'nun açıklaması:
Atatürk'e 26 Kürt isyanı ile enegel olanlar AKP ile kahraman oldular.
PKK'lılar Kütahya üniversitesinde
bir Türk öğrenciyi öldürdü! 

Türkiye'yi adeta kuşatma altına alan bölücü Kürt terörü 10 Kasım günü bu kez Kütahya'da ortaya çıktı. Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi Hasan Şimşek üniversitedeki terör örgütü PKK üyeleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Çocuklarınıza sahip çıkın
Hasan Şimşek milliyetçi bir Türk genciydi. Onu katledense Diyarbakır'lı bir Kürt. Üstelik katil zanlısı Hasan Şimşek'in "sınıf arkadaşı"ydı. İki yıl aynı sınıfta ders dinlediği, aynı havayı teneffüs ettiği sınıf arkadaşını defalarca bıçaklayacak ve öldürecek kadar gözü dönmüş bir "kardeşliğin" kurbanı oldu Hasan Şimşek. 
 
Kütahya'daki bu acı olay ne yazık ki ne ilktir, ne de son olacaktır. 
 
Düne kadar dağda bölücü teröre karşı mücadelede şehit düşen evlatlarının yasını tutan Türk milleti bugün bölücü terörü canevinde yaşamaktadır. 
 
Türk, artık mahallesinde, şehrinde, üniversitesinde, vatanının her köşesinde Kürt faşizminin baskısı altında susturulmakta ve katledilmektedir.
Türk'ü kendi evinde öldürmeye cesaret edecek kadar gemi azıya alan Kürt ırkçıları ise meydanı boş bulmakta ve her geçen gün daha da ileri gitmektedirler.
Ancak bundan daha da vahimi ilgili ve yetkililerin ihanetidir. 
Vatanınıza sahip çıkın!!!

Hasan Şimşek'in cenaze törenine katılan MHP lideri Bahçeli'nin açıklamaları bu açıdan ibret vericidir. Olayın sorumlularının "üniversitedeki 15-20 çapulcu" olduğunu ilan ederek Türk vatanını istila eden Kürt faşistlerinin gerçek kimliğini gizlemeye çalışan Bahçeli Hasan Şimşek'in cenazesi başında bile, mücadele değil itidal çağrısında bulunmaktadır! 

Kürt terörü Güneydoğu'dan çıkıp Kütahya gibi en milliyetçi Türk bölgelerinden birinde, üstelik bir üniversite kampüsünde, Türk gençlerini öldürecek kadar ileri giderken, milliyetçilikten geçinmek dışında milliyetçilikle ilgisi olmayan MHP'nin lideri yine bilindik "provokasyona gelmeyin" 

aldatmacasıyla bir şehit cenazesi başında bile Türk'ü tepkisizliğe, ölüme razı etmeye çalışmaktadır. 
Ancak bilinmelidir ki; şehidinin kanını yerde bırakmayı içine sindiren bir siyasi hareket asla ve asla Türk milliyetçilerinin temsilcisi olamaz. 
 
Türk milletli ve Türk milliyetçileri artık oynanan oyunu görmektedir.               
O nedenle, artık susma değil, mücadele günüdür. 
 
Türk milliyetçileri "itidal" adı altında susturulmayı ve göz göre göre ölüme gönderilmeyi kabul etmeyeceklerdir.
Türk artık susmayacak, seyretmeyecek, mahallesini, şehrini, üniversitesini ve vatanını her ne pahasına olursa olsun savunacaktır. 
Onların aradıkları budur.
 
Kürt faşizmiyle anladığı dilden konuşma günü çoktan gelmiş, geçmiştir bile� 
 
Hasan Şimşek kardeşimize Allah'tan rahmet, başta kederli Şimşek ailesi olmak üzere, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi camiasına, Kütahya halkına ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz.
http://www.ulusalparti.org.tr/yazilar/kahraman-kutahya.htm

Hiç yorum yok: