23 Ekim 2010 Cumartesi

SAYIN ÇETİN DOGAN'IN EVLATLARININ SITELERINE YORUMUM

ÇETİN DOĞAN'IN ÇOCUKLARININ SİTELERİNE YAPTIĞIM YORUMDUR

Sayın Pınar Doğan ve Dani Rodrik ve Çetin Doğan'ın evlatları,babanızın da mensubu bulunduğu Türk Silahlı Kuvvetleri 1946'dan beri ne yazık ki uyguladığı siyasetlerle bu gerici yapılanmayı hep iktidarda tutmuş şimdi de "İslamcı Kürt feodalleri ve dönmelerden oluşan" bir yapılanma ile resmen Şeriat Devrimini yapacak bu hükümeti iktidara taşımıştır.
AKP aleyhine mükemmel tespitler yapmışsınız. Ergenekon olayı ya da Silivri tiyatrosu gerçekten bir düzmecedir. Hatta bu olayı "tiyatro" olarak ilk tanımlayan kişi olduğumu bile iddia edebilirim. Yazılarımda vardır.Ergenekon "ER GEorge NEo CONservative*" kelimelerinden üretilmiş bir addır.Türk Milletinin tarihinde geçtiği iddia edilen "Ergenekon Destanı" olayları hiç bir alakası yoktur.1892 ANİ sürgünü de Ermenilerin ERGENEKON'udur.Genelkurmay üst düzey yapılanmasındaki Alevi" maskeli "Ergenekon" yapılanmasının bu olayla bağları vardır.Adı geçenlerin ve destek verenlerin,kendini bunlardan sayanların tümü nerdeyse "Gnostik Ermeni kökenlilerden",ya da yakın "Alevi"  kökenlilerden oluşmaktadır. Sizlerin de hem Amerikan siyasetlerine karşı olup hem de Amerika'dan yayın yapmanızın ardında şu gerçeğin olduğu inancı bende oluşmuştur;
"Köpek dövülünce sahibinin yanına kaçar".
Nasıl ki Birinci dünya savaşına ülkemizi savaşa sokan "İttihat ve Terakki Parti" yapılanması,savaşı kaybedince kimi Rusya'ya kimi Almanya'ya kaçtıysa siz de Amerika'nın yanına kaçıyorsunuz.
Öyle mi?
Tuhaftır sizleri mağdur eden de Amerika'dır.
Kucağına gittiğiniz de Amerika'dır.
Hem "Amerikan karşıtı" olup hem de Amerika'dan mücadele vermek nasıl bir şeydir?Bunu Türk milletine açıklayınız.
Her iki dünya savaşını da çıkaran geç uyanmış emperyalist Almanya'ya,gizlice el altından "Avrupa'nın hakimiyeti" vaadini veren Amerika'dır.
Her iki dünya savaşından "Amerikan yumruğu ile nakavt olarak çıkmış",boş hayaller uğruna altmış milyondan fazla masum insanın ölümüne sebep olmuş ve karşılığnda da "dayak yemiş"  Almanya sonunda şunu dile getirmiştir;
"Amerika sahte liberal,Avrupa'yı kendisi yönetmek istiyor." Bu sözün kaynağını bulmak için İngilizce "Wikipedi Germany" yazmanız yeterlidir.
Benim vatanseverliğimi,gericilik karşıtlığımı merak ediyorsanız,bloglarımı okuyunuz.
Benim,sizlerden,babanız ve arkadaşlarının mağduriyetlerinden "insan olarak " üzüldüğümü belirteyim Bunu da yazıyorum zaten.
Benim sizlerden korkum,geçmiş,1938 Atatürk'e hasta ölüm döşeğinde yapılan İsmet İnönü-Fahrettin Altay Darbesi,1961 Amerikancı darbesi,68 kuşağına yapılan zulümler,1971 12 Mart Muhtırası,1975-80 sağ-sol olayları,12 Eylül darbesinin "Bizim Çocukları" " ve 78 kuşağının silinmesi,28 Şubat senaryosu ve diğerlerinin ardından iktidar edilen bu gerici-işbirlikçi şeyh Sait ve Said-i Kürdi yapılanmasının ışığında olarak şu soruyu soruyorum:
-"Sizler bu milletin evlatlarını hangi maceralara sürükleyeceksiniz?"
Anlayamadığım konu budur.Aydınlatırsanız sizlerin destekçileri arasına katılmaktan memnun olurum.Zaten "kerhen" de desteklemekteyim.Çünkü "Adalet kavramıma ters" bir uygulama mevcuttur.

Segviler,saygılar.
Alaeddin Yavuz.
Blog yazarı
Emekli Polis Memuru.
http://keykubat.blogspot.com/
http://adilyargic.blogspot.com/
http://adilyargicc.blogspot.com/
http://keykubat.blogcu.com/
İnsanlar anlayamadıklarını sormalıdır değil mi?
adilyargıç
*George W.Bush,babası  ve öncekilerin yürüttükleri Amerikan yayılmacılığını simgeleyen ideoloji "Aydınlanmış-Aziz George Muhafazakar Hareketi " adını buna ben verdim.Irak'ta gecelerin geç vaktinde, Amerikan-NATO askerlerinin evlere  yaptıkları baskınlara da "ER GEORGE" adı veriliyordu.Ben bundan yola çıktım.
Bir de 1950 sonrası Avrasya C.I.A yapılanmasını gerçekleştiren adı "ER GEORGE.."ile başlayan,Amerikan James Bond'u olan,anısına filimler çevrilen ajanın adı da bu işe kaynaklık etmiş olabilir inancındayım.)

http://cdogangercekler.wordpress.com/2010/10/23/taraf%e2%80%99in-gazetecilik-ahlaksizligi-uzerine/#comment-324

Hiç yorum yok: